Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2008 » Октябрь » 27 » 15:31:43

В Житомире грузовая фура расплющила иномарку. ФОТО

27.10.2008, 15:31:43 9631 3
В Житомире грузовая фура расплющила иномарку. ФОТО

В лічені секунди на груду пресованого металолому перетворила легковик „Шевроле” вантажна фура „Рено”. Аварія трапилась на розі вулиць Щорса і Ватутіна в суботу, 25 жовтня.

Водію легковика та його пасажирам пощастило неймовірно – буквально за хвилину перед зіткненням вони вийшли з машини і ця хвилина врятувала їм життя, пише газета "20 хвилин".

– Мій компаньйон припаркувався на узбіччі, вийшов. Разом з ним було двоє дітей. Вони тільки відійшли від дороги, як за їхніми спинами машину буквально змело, - поділився враженнями власник „Шевроле”.

За попередньою версією, водію вантажівки стало погано і він втратив свідомість на декілька секунд. Величезна фура, втративши керування, на повному ходу підчепила припаркований легковик, протягнула його метрів 20 і впечатала в ліхтарний стовб...

- В „Шеврове” був майже повний бак пального, десь літрів 30. Він запросто міг вибухнути від зіткнення. Це просто щастя, що такого не сталось. Адже могли постраждати перехожі, - прокоментував ситуацію один із пожежних.

Наразі, бійці МНС оперативно прибули на місце і залили все піною – адже бензин витік і на місці аварії згодом досить сильно відчувались його пари.

Але того дня все обійшлось і всі лишились живі. Але ще досить свіжа пам’ять про аварію на об’їзній, коли водій-далекобійник заснув за кермом і протаранив зустрічну маршрутку „Рівне-Київ”. Так що проблема лишається, і невідомо ще скільки подібних „фур-убивць” колесить нашими дорогами.





















Аварія трапилась в Житомирі на розі вулиць Щорса і Ватутіна. фото Сергій Роздум


Схожі новини:


Комментариев: 3
Lisa111
1 Роман (Lisa111)   • 17:08:45, 27.10.2008 [Материал]

Крутой "Краш-тест" получился!
Zeroho
2 Paul (Zeroho)   • 03:30:45, 28.10.2008 [Материал]

да... слов нету... краш тест для владельцев шевроле... лучше БТРа нету средства передвижения... главное что диски целые остались....
Lisa111
3 Роман (Lisa111)   • 15:44:26, 28.10.2008 [Материал]

Значит, диски в "Шевроле"- самое ценное. За них, в случае аварии и надо прятаться! :-))) Мне недавно в Вектру бабулька сзади вьехала. Судя по удару, думал, что как минимум ляду и фонари на замену. Вышел, глазам неповерил- небольшой прогиб (даже не вмятина)! Всетаки машины европейской сборки гораздо надежнее...
Оголошення на ЖЖ інфо: