Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2008 » Декабрь » 2 » 18:35:55

Школьники города Житомира примут участие в соревнованиях «DJUICE ГОЛ 2009»

02.12.2008, 18:35:55 7051 0
Школьники города Житомира примут участие в соревнованиях «DJUICE ГОЛ 2009»

Житомирські школярі – учасники Всеукраїнського чемпіонату з футболу серед школярів.

Як повідомили «Журналу Житомира», з 1 грудня в 64 містах України, серед яких є і Житомир,  стартує  «DJUICE ГОЛ 2009»! Кожен учень 6-9 класів із загальноосвітніх шкіл, який любить грати у футбол, зможе взяти участь в загальнонаціональних змаганнях і виграти головний приз - поїздку до Німеччини.

Житомирські школярі мають чудову можливість продемонструвати свій талант і довести, що житомиряни найкраще серед українських школярів грають у футбол!

Нещодавно у Києві відбулося урочисте відкриття ІV Всеукраїнського чемпіонату з футболу серед школярів «DJUICE ГОЛ 2009», за підтримки Міністерства освіти та науки України. Паралельно зі змаганнями юних футболістів пройдуть ІІ Всеукраїнський чемпіонат груп підтримки «DJUICE ФАН 2009» та он-лайн конкурс футбольних прапорів для вболівальників.

У церемонії відкриття четвертого сезону загальнонаціонального футбольного турніру серед школярів узяли участь представники компанії «Київстар», Міністерства освіти й науки України та учасники команд – переможців «DJUICE ГОЛ 2008» і «DJUICE ФАН 2008». Всі присутні мали змогу насолодитися запальним виступом переможниць минулорічного чемпіонату, які продемонстрували високий професійний рівень підготовки та виконання танцювальної композиції!

Керівник департаменту з корпоративних зв’язків компанії «Київстар» Жанна Ревнова:

«Мета чемпіонату «DJUICE ГОЛ 2009» – об’єднати українських школярів довкола ідеї здорового й активного способу життя, об’єднати батьків і дітей у спільному прагненні до перемоги, дати можливість кожному школяреві проявити свої здібності і вміння, фізичну й спортивну підготовку».

Заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ільченко:

«Міністерство освіти і науки України заохочує всі ініціативи, спрямовані на розвиток фізичного виховання і спорту серед молоді. Тому міністерство вже не перший рік активно підтримує Всеукраїнський шкільний чемпіонат з футболу «DJUICE ГОЛ», що його проводить компанія «Київстар». Тому Чемпіонат «DJUICE ГОЛ» вже внесений до календаря спортивних заходів Міністерством освіти та науки України».

Представник команди – переможця «DJUICE ГОЛ 2008» Володимир Пришнівський:

«DJUICE ГОЛ» – це чудові змагання! Наша команда мусила багато тренуватися, щоб показати всім, що ми вміємо. За нас уболівала вся наша школа, учні, вчителі, наші батьки. Ми їм дякуємо за підтримку. Ми також дякуємо нашому тренеру, який завжди був поруч з нами, підказував і вірив у нашу перемогу. А насамперед хочеться подякувати «DJUICE» за цей турнір і сказати: побільше б таких змагань у нашому шкільному житті!»

Чемпіонат «DJUICE ГОЛ 2009» традиційно складатиметься з чотирьох етапів:
  • кваліфікаційний (20–21 грудня 2008 р.);
  • міський (21–22 березня 2009 р.);
  • регіональний (11 квітня 2009 р.);
  • національний (16 травня 2009 р.).
Фінальна гра відбудеться 16 травня на одній із центральних площ Києва. У ній візьмуть участь чотири команди – переможці регіональних ігор. На переможців чекають призи: чемпіони «DJUICE ГОЛ 2009» отримають поїздку до Німеччини на футбольний матч чільних європейських клубів, найкращі танцівниці з «DJUICE ФАН 2009» – майстер-клас із відомим українським хореогрфом, автори найкращого прапора – символу команди теж отримають винагороду.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: