Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2009 » Январь » 26 » 09:47:09

В центре Бердичева бизнесмен умышленно сбил женщину и скрылся. ФОТО

26.01.2009, 09:47:09 7164 0
В центре Бердичева бизнесмен умышленно сбил женщину и скрылся. ФОТО

Інцидент, який вразив багатьох перехожих горожан, стався прямісінько у центрі міста Бердичева (Житомирська область).

Як повідомили «Журналу Житомира», Олександр Гриневич разом із матір’ю під’їхали на своєму автомобілі до однієї з аптек, щоб придбати ліки. Вийшовши з аптеки на вулицю, вони побачили, що їхній джип заблоковано двома автомобілями.

«Один автомобіль «Ніссан», інший не пам’ятаю... Один водій є власником ТОВ «Контакт» Гончаруком, інший — його син. Після того, як я звернувся до них із питанням, чому автівку заблоковано, вони почали брутально лаятися. До того ж почалася шарпанина і штовханина. Робили вони це зі словами: «Ти у цьому місті ніхто і звідси не виїдеш.» - розповідає Олександр Гриневич.

Побачивши, що розгортається конфлікт, перехожі викликали міліцію.

Зі слів Олександра, почувши, що до них направляються правоохоронці, батько та син Гончаруки поквапилися залишити місце інциденту. На шляху однієї з їхніх автівок опинилася мати Олександра. Це не зупинило водія. Збивши жінку, «Ніссан» та інший автомобіль зникли з місця пригоди. Після надання відповідних пояснень працівникам ДАІ, Галина Гриневич поїхала до травмпункту.

Зі слів лікарів, вона отримала забій правого колінного суглобу, передає ТРК ВІК.

Даний інцидент виник не на пустому місці: своїми коріннями конфлікт між Гриневичем та приватним підприємцем Гончаруком сягає у 2000-й рік. Тоді Станіслав Гончарук, який, як і Олександр Гриневич, є одним зі співвласників будинку по вул. МЮДа, звів мур на подвір’ї загального користування. Кілька років поспіль комісії міськвиконкому складали відповідні акти та давали необхідні приписи. Гончаруку рекомендували знести незаконно вибудуваний паркан, Гриневичу — звертатися до суду, хоча той і не є власником землі. Саме дії місцевих посадовців, Олександр вважає істинною причиною конфлікту, що виник. І чи останній це конфлікт?

«Причинами цієї події стала бездіяльність таких структур, як земельний відділ, житлово-комунальний відділ та інших, котрі мають виконувати акти та приписи. Це ж тягнеться з 2000-го року. Поки що для вирішення цієї проблеми не вжито жодних заходів.» - каже Олександр Гриневич.

Поки з’ясовуватимуться обставини інциденту та шукатимуть винного, Олександр чекає відповіді з прокуратури на свою заяву про бездіяльність ряду посадових осіб Бердичева. Він запевняє: відстоювати свою точку зору буде до кінця.















Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: