Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2009 » Август » 13 » 21:55:20

Пукача знайшли три роки тому

13.08.2009, 21:55:20 5718 2
Пукача знайшли три роки тому

Майже три роки тому слідство вийшло на слід Олексія Пукача у Донецькій області та хотіло його затримувати.

Про це заявив заступник генпрокурора Ренат Кузьмін в інтерв'ю Фокусу, зазначивши, що справа Гонгадзе на той час перебувала у нього у провадженні.

"Але якось дивно вийшло, що перед самою операцією у мене цю справу забрали. Тоді, я впевнений, і мови не могло йти про те, щоб хтось знав, де знаходиться Пукач", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи може розслідування справи Гонгадзе вплинути на хід передвиборчої кампанії, Кузьмін зазначив: "Це очевидно".

"Уявіть собі, що Пукач почне давати свідчення відносно політиків, які зараз займають відповідальні посади і будуть балотуватися в президенти. Як ви вважаєте, це допоможе кандидатам у передвиборчий період?", - запитав заступник генпрокурора.

Він зазначив, що Пукач може дати такі свідчення, "а може дати і неправдиві свідчення".

"Не можна виключати того, що і неправдиві, і правдиві свідчення можуть бути використані у ході передвиборчої кампанії проти одного або кількох кандидатів", - сказав Кузьмін.
   По матеріалам: Українська правда

Схожі новини:


Комментариев: 2
Korvin
1 Корвін (Korvin)   • 19:20:46, 17.08.2009 [Материал]

ну, кто бы сомневался. Пара-тройка выборов - и мож дело "доведут" до конца
2 Lex   • 13:22:02, 27.08.2009 [Материал]

Самое обидное, что все постоянно знали где он, ждали нужного момента, а в неэффективных поисках крайним назначили сельского участкового. гыгы
Оголошення на ЖЖ інфо: