Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2013 » Май » 1 » 09:11:45

Куди подіти старі речі

01.05.2013, 16:12:10 6879 16
Куди подіти старі речі

®
Інтернет-ресурс «Блошиный рынок, Житомирская Барахолка» - це регіональний онлайн базарчик цікавих, корисних і потрібних речей, та пропозицій.

Тут Ви, зможете виставити на торги свої речі, товари чи пропозиції у вигляді форумної теми або оголошення, а також на сайті torg.zt.ua зможете знайти для себе корисну і необхідну річ.

Цей сервіс для тих, у кого вдома накопичилась купа непотрібних речей. Викинути шкода, а віддати нікому. Часто буває так: купив річ, а вона перестала подобатися, або не підійшла, або ще що-небудь. Або після весняного прибирання завелося в будинку щось непотрібне: колекція марок за часів вашої молодості, годинник, книги, вафельниці, роги оленя чи навіть той самий красунчик - карбюратор від 21-шої волги.. та ще багато чого! А комусь всі ці скарби дуже потрібні!

Продавайте тим, кому потрібні, віддавайте даром і з задоволенням, міняйтеся, діліться всім і зі всіма! Більш того в період розкрутки нашого ресурсу (з 03.04.2013 по 03.06.2013) користувачі можуть ще й підзаробити грошенят. Адміністрація проводить незвичайну акцію : той хто створив 10 пропозицій по продажу своїх речей бувших у використанні отримує 100 гривень премії , яка виплачується на банківську картку.

Оскільки ми працюємо в режимі форуму то користувачам буде набагато цікавіше приймати участь в торгах, надається можливість не тільки отримати контакти продавця чи покупця , але й обговорити дану пропозицію чи товар онлайн, безпосередньо на сайті або в особистому повідомлені спробувати поторгуватись як на базарі.

Наш сайт пройшов індексацію у пошукових системах і доданий у велику кількість каталогів сайтів, як по Україні так і по СНД . Якщо Ви просуваєте свої товари або надаєте важливі і необхідні послуги, то додати свою пропозицію на наш ресурс абсолютно не буде зайвим. Просування товарів і послуг в Інтернет просторах має бути обширним, масованим і різноманітним.

Чому саме ми , які конкретно переваги, адже є величезна кількість дошок оголошень всеукраїнського масштабу, регіональних тематичних форумів і т.п.

Ну насамперед наш ресурс абсолютно безкоштовний , в кожного користувача є можливість підняття своєї пропозиції (оголошення) в «Топ» кожну добу безкоштовно (і так буде завжди), є можливість поторгуватися онлайн, зручні налаштування та розподіл по категоріях , щоб знайти необхідну річ достатньо вибрати необхідний підфорум. Зменшується ризик різного роду шахрайства оскільки угода між продавцем і покупцем відбувається при особистій зустрічі. Оскільки ми орієнтовані насамперед на місто Житомир то Вам не знадобиться домовлятись про доставку товарів різними поштовими перевізниками , а найти необхідну вам річ саме тут в нашому рідному місті.

В подальшому в розвитку проекту планується впровадження різних заохочувальних акцій та партнерських програм для наших користувачів. Для прикладу після закінчення акції яка зараз триває стартуватиме нова яка буде мати назву : «Преміумна тема» суть полягатиме в слідуючому адміністрація виплатить грошову премію, тому хто перший створить тему по продажу обумовленого девайсу наприклад якоїсь вінтажної речі ( значок часів СССР « Юношеский 1й-3й розряд» чи щось подібне), розмір премії на протязі тижня буде зростати щоденно доки не визначиться переможець. Акції триватимуть постійно вони будуть різні та цікаві і орієнтовані в більшості на простих громадян.

Отже запрошуємо всіх, бажаючих звільнити свої шафи від старих, набридлих речей і придбати собі що-небудь незвичайне . Наша мета не продаж з метою заробити, а приємне проведення часу в колі друзів. Це місце, де всі хто створює ексклюзивні речі своїми руками або колекціонує незвичайні предмети, зможуть розповісти про себе і трохи заробити, а всі ті, хто втомився від нескінченних пошуків, отримають можливість знайти те, що так давно шукали. Заходьте за позитивними враженнями та цікавими штучками зі своєю душею та історією.

torg.zt.ua



Схожі новини:


Комментариев: 16
nvvetal
1 Ololo (nvvetal)   • 12:49:48, 01.05.2013 [Материал]

я думаю сландо вы не преплюнете...
Hek1T
7 Никита (Hek1T)   • 13:30:19, 01.05.2013 [Материал]

А мы и не собираемся, Сландо - всеукраинский, а ТОРГ.зт.юа (Как сказал Константин garold) это только Житомирские обьявления напрямую от продавца без посредников
VVS
11 VVS (VVS)   • 06:30:08, 02.05.2013 [Материал]

Форумный движок как основа? Жесть. То есть о фильтрах, категориях речи не идет в принципе. А это очень важно для таких сайтов.А гуглопоиск на первой странице - это вообще кошмар - результаты поиска ложатся поверх остального текста. То есть на данный момент это как поделка уровня школьника, не более. Делайте что-то срочно со всем этим %) Пока мне барахолка на жж как-то ближе и удобней %))
PS: насчет гуглопоиска на первой странице - оказалось, что описанный эффект только на планшете и только в ICS Browser+ %). Но вот насчет форумного движка как базы - как по мне, неправильное решение.
garold
2 Кonstantin (garold)   • 13:02:49, 01.05.2013 [Материал]

А зачем сландо переплёвывать,я думаю что это полезный сайт только тем что находиться в нашем городе,и как следствие меньше расходов на доставку!
ForestDGB
3 Роман (ForestDGB)   • 13:20:17, 01.05.2013 [Материал]

А кто Вам мешает торговать на slando и на torg.zt.ua сландо это доска обявлений , как по мне форум поинтересней будет.
Hek1T
8 Никита (Hek1T)   • 13:31:07, 01.05.2013 [Материал]

а лучше и там и там - больше вероятность успешной продажи :)
Sandra
4 Sandra (Sandra)   • 13:21:08, 01.05.2013 [Материал]

только структура сайта какая-то неудобная для такого сайта
Hek1T
6 Никита (Hek1T)   • 13:29:01, 01.05.2013 [Материал]

В том то и дело, что это форум, так действительно интересней. Всё разделено по категориям и простая навигация по форуму.
Sandra
13 Sandra (Sandra)   • 18:53:23, 02.05.2013 [Материал]

неудобно, для рационального поиска чего-то нужно сразу видеть фото, чтобы знать стоит открывать объявление и тратить на него свое время. Для меня, например, идеальной доской является кидстафф.
ForestDGB
5 Роман (ForestDGB)   • 13:22:45, 01.05.2013 [Материал]

Это пока в новинку надо привикнуть
коррупционер
9 владимир (коррупционер)   • 20:19:15, 01.05.2013 [Материал]

лишь бы только площадка заиграла.
проэкт офигенный.
буду его мониторить.
Tolikts1
10 Толик (Tolikts1)   • 23:57:43, 01.05.2013 [Материал]

Никита Hek1T - Вам бы там ошибок грамматических поисправлять.. РаЩет-Расчет и т.д... все что начинается- дается тяжело. успех 20% на 80%. с каждым месяцем, без накручивания посещаемости, % будет расти на 2пункта.
то это форум, так действительно интересней - скажите а чем интереснее?? где гарантии что счеловек отправит, отдаст качественные вещи-девайсы? где защита покупателя/продавца от махинаций? Лично я не вижу той достаточной публики для таких обьявлений в Житомире. Ах да.. Блошинный рынок- этим все сказано. Как лодку назовешь, так она и поплывет. Удачи.
Hoakina
16 Марина (Hoakina)   • 21:56:59, 03.05.2013 [Материал]

Да. Посыл в рекламе какой-то обидный. Старые вещи, выбросить, хлам. Не очень позитивно выглядит.
мамаСони
12 Юлия (мамаСони)   • 16:30:45, 02.05.2013 [Материал]

А мне очень понравился сайт! И не только из-за бонусов. Пока еще незахламлен, удобный поиск.
правда, сделок еще не было, но я надеюсь все впереди)

К тому же, на других сайтах нервирует огромное количество проплаченных объявлений, надеюсь, здесь этого не будет и поиск останется таким же удобным!
melan
14 melan (melan)   • 05:40:47, 03.05.2013 [Материал]

Так и не понял, это форум или доска объявлений о продаже???
Ksy
15 Оксана (Ksy)   • 19:36:56, 03.05.2013 [Материал]

В сайте нет ничего гениального - обыкновенный движок форума phpBB и все. Сайт не защищен не от чего. Поставте хоть какую-то защиту в robots файле, а то открывает все, что пожелаешь. Человек с умелыми ручками, ради хорошего настроения поразвлекается. Плюс нет защиты от ботов, боты - это беда phpBB движка. Засирается за 1 месяц полностью и таким хламом, что даже бекап не помогает. Капча phpBB не поможет, ибо код движка открыт. Так что тут надо искать обходные пути какие-то.
Да и фавикон для такого сайта бы не помешало бы поставить для поисковика и для наглядности, чтобы юзер запомнил.
Оголошення на ЖЖ інфо: