Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Август » 27 » 12:25:19

Коцюбко составил список житомирских чиновников для люстрации

27.08.2014, 12:31:51 6106 12
Коцюбко составил список житомирских чиновников для люстрации

Председатель Житомирской областной федерации футбола Александр Коцюбко сформировал свой список чиновников для люстрации.

В этот список попали более десятка житомирских чиновников, многие из которых и сегодня работают на своих должностях во власти.

- Пока они находятся на своих должностях, в своих уютных, комфортных и удобных кабинетах и дорогущих креслах, в нашем городе ничего не поменяется, - уверен Коцюбко.


Шановна громадо м. Житомира!

Ми з Вами повільно, але впевнено підходимо до початку третьої хвилі громадянської революції «Гідності», тому що в нашому стародавньому, прекрасному і чудовому місті нічогісінько не змінюється від часів правління ганебної – «хунти» Януковича.

Всі, хто був при владі Януковича так і залишились на своїх посадах, при сприянні людей, які називають себе «революціонерами», а насправді є запроданцями.

При Януковичу в Житомирі розробляли тіньові схеми отримання незаконних прибутків з бюджету нашого міста і області, але це бюджет не абстрактний, а конкретний із наших і ваших кишень. До яких пір ми з Вами будемо дозволяти красти наші з вами кошти, які ми заробляємо своїм потом і кров’ю?

Ось мій список для люстрації:
  1. Ткачук Володимир – голова Житомирського обласного комітету профспілки працівників лісового господарства
  2. Валентин Ейсмонт – директор ДП «Коростишівське лісове господарство»
  3. Микола Суслик – начальник управління охорони здоров’я Житомирської міської ради
  4. Максим Бугайчук – начальник Головного Управління Держземагентства у Житомирській області.
  5. Сергій Сєчін – заступник начальника Головного Управління Держземагентства у Житомирській області
  6. Василь Шундрик – регіонал, начальник Головного управління юстиції. При Януковичу також її очолював
  7. Сергій Рижук – регіонал, великий спортсмен, голова Національного олімпійського комітету (НОК) Житомирської області. Подав заявку на конкурс на заміщення посади ректора ЖНАЕУ.
  8. Олександр Бочковський – регіонал, заступник Дебоя, який так і залишився на цій посаді. Контролює діяльність шкіл, аптек та медичних закладів міста Житомира.
  9. Олександр Никитюк – регіонал, працює деканом в Національному медичному університеті ім. Богомольця (м .Київ)
  10. Юрій Опанащук – незаконно працював директором готелю «Житомир» - 8 років без контракту. Стягнув 180 тис. грн. у житомирян за незаконне звільнення з посади. Тепер подав заяву із вимогою сплатити йому 280 тис. грн. Судове засідання відбудеться 2 вересня.
  11. Петровська О. О. – регіоналка, голова реєстраційної служби Житомирської юстиції. Досі працює на своїй посаді.

Я можу багато писати про їхні злочинні діяння та беззаконня, але це нічого не буде варте до тих пір, поки вони знаходяться на своїх посадах при владі, в своїх затишних, комфортних та зручних кабінетах і дорогущих кріслах...

Негайно їх потрібно звільняти з цих насиджених, теплих місць, тому що сьогодні ці люди займаються відкритим і таємним саботажем нового життя в нашому суспільстві за яке загинула «Небесна сотня», за яке сьогодні гинуть сотні і навіть тисячі ні в чому не винних героїв в зоні АТО і ми, прості житомиряни, кожного дня терпимо знущання.

Ось тому я, Олександр Коцюбко, сьогодні звертаюсь до кожного з Вас з проханням активно включитись в процес люстрації та звільнення від своїх кормушок і це ми повинні зробити тільки разом з Вами. Якщо ми сьогодні з вами їх не «люструємо» то рано, чи пізно, нам доведеться звільняти революційними методами, як і Януковича. Але тоді, можливо, буде литися кров…

Тому сьогодні є можливість їх звільнити цивілізовано, законно та справедливо через люстрацію та заміною цих чиновників людьми, які повернулись з зони АТО та Майдану.

Олександр Коцюбко 27.08.2014




Тэги: Коцюбко, Житомир, чиновники, Люстрация

Схожі новини:


Комментариев: 12
Karab
1 Сергей (Karab)   • 12:36:36, 27.08.2014 [Материал]

Мля,а чего себя не внес в список то?
Hoakina
3 Марина (Hoakina)   • 13:14:23, 27.08.2014 [Материал]

На 1. Ага, під номером 1.
БандЕрос
2 ЕросБандерос (БандЕрос)   • 12:41:03, 27.08.2014 [Материал]

список куценький
AlexIvanov
4 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 13:49:44, 27.08.2014 [Материал]

К стенке их и заодно халуев под №1 и №3
nvvetal
5 Ololo (nvvetal)   • 14:07:19, 27.08.2014 [Материал]

А где Гула из регионалов?
6 fb Георгий Мокрицкий   • 16:16:54, 27.08.2014 [Материал]

В место Бочковского инициатор люстрации должен был бы записать себя. Он знает почему... А по поводу Бочковского хочу заявить что таких честных и порядочных людей на высоких должностях еще поискать надо! Бочковский очевидно попал под Коцюбкину "раздачу" автоматически как заместитель мера. Но он никогда не был членом партии Регионов и ни чем себя не скомпроментировал. Очевидно, автор списка подошел к его составлению крайне небрежно и формально. По принцыпу «если чиновник – то несомненно казнократ и регионщик». Вспоминаю подобный позорный случай с московским автором статтьи в 90-х годах «Евреи в Кремле» , где к последним был пречислен замнаркома связи, уроженец Житомира Артем Моисеевич Любович, видимо из-за своего «подозрительного» имени, отчества и фамилии…Но, если бы автор проверил биографию этого «Еврея в Кремле», то узнал бы что он сын житомирского плотника старообрядца (т.е. исконного россиянина) Моисея Аверьяновича Любовича. Точно так же прокололся с Бочковским господин Коцюбко. В подобной ситуации я бы на его месте извинился перед господином Бочковским за необоснованное причисление его к членам партии казнократов (читай регионалов) только на основание того, что Александр Николаевич Бочковский занимает достойное место заместителя городского головы. И, замечу занимает его достойно!

Георгий Мокрицкий
Заслужений журналист Украины,
Кавалер награды обласной рады «Честь и слава Житомирщини»
Почетный член Национального союза краеведов Украины,
Лауреат рейтинга «Гордість міста 2013» в номинации «Громадський діяч року»
AlexIvanov
7 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 19:34:01, 27.08.2014 [Материал]

Мокрицкому (Гордість міста 2013) вручали регионалы. Вы еще скажите, что Бочковский герой и вместе с народом гнал пинками Рыжука. Бочковский не обыкновенный чиновник ворюга который оаботает за 1200 гривен в месяц. В аптеках и больницах цены заоблачные по его вине.
KDMS
8 Sergej (KDMS)   • 19:34:27, 27.08.2014 [Материал]

Молодец!
Люстратор.
А себя любимого, чего забыл в список кинуть?
garold
9 Кonstantin (garold)   • 20:02:55, 27.08.2014 [Материал]

Коцюбка воздвигнул себя в люстраторы,а у народа спрашивал,сам перед ним люстрировался,или по принципу"держи вора"?
Sams2
10 Александр (Sams2)   • 20:18:07, 27.08.2014 [Материал]

Дебильный подход, по партийному принципу, а не по профессиональным качествам.
Cobalt
11 Cobalt (Cobalt)   • 20:50:46, 27.08.2014 [Материал]

"...Я можу багато писати про їхні злочинні діяння та беззаконня..."

А чего-же раньше не писалось? У гусака перья не выросли или чернила в аптеки не подвозили?...
1-10 11-11
Оголошення на ЖЖ інфо: