Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Світ » 2014 » Октябрь » 23 » 15:46:09

Циганчук просить житомирян не голосувати за колишніх регіоналів

23.10.2014, 15:46:09 2326 7
Циганчук просить житомирян не голосувати за колишніх регіоналів

®
Наталія Циганчук звернулась до житомирян із закликом не голосувати за регіоналів-брехунів, які сховалися за провладними брендами. Циганчук просить уважно вивчити всю інформацію про кандидатів, за яких зібрались голосувати житомиряни.

«Це дуже важливі вибори. Ми повинні пам’ятати, чому ми зараз обираємо Раду, чому загинули на Майдані українці, чому сьогодні іде війна на сході. Я прошу кожного виборця добре подумати, перш ніж віддавати свій голос комусь із кандидатів», - каже Циганчук.

Також вона додає, що не вважає «чорним» піаром інформацію про членство у Партії регіонів Борислава Розенблата.

«Розенблат був у Партії регіонів. Цьому є документальні підтвердження. Пояснення його представників про те, що в списику, наданому ОВК для друку в «Житомирщині» у Розенблата інше по-батькові навіть критиці не піддається. Чомусь іще до вересня він в офіційних документах підписувався Семеновичем?

Він був у Партії регіонів, це не «чорнуха», це правда. Під час кругло столу, який був організований «Чесно» я відкрито запитала у довіреної особи Розенблата: де підтвердження тому, що вас підтримав «Народний фронт»? Підтвердження досі немає. Вже навіть «Народний фронт» опублікував заяву про те, що вони підтримують тільки двох кандидатів в округах, прізвища Розенблата там немає. А у штабі Розенблата про це мовчать», - каже Наталія Циганчук.

Політик наголошує на тому, що головне завдання, яке зараз стоїть перед суспільством, не пустити у Верховну Раду людей, які мали відношення до попереднього режиму Януковича.

«Вони ховаються за брендами, показують довідки, що в Партії регіонів не були. Але люди, будьте пильними. Не дозволяйте себе обманути. Ми вже були під владою Януковича, ми дуже дорого поплатились за те, щоб скинути це ярмо. Я добре знаю, що таке політичний тиск: відчула його на собі, коли захищала у суді київську вчительку Ніну Москаленко. Я не хочу повернення диктаторського режиму. Перед нами сьогодні дуже багато завдань. Ми маємо змінити країну. Але цього не буде, якщо пускатимемо до влади олігархів, які зводять в Житомирі своє Межигір’я», - додає Наталія Циганчук.

Також правозахисниця нагадала житомирянам, що відповідно до змін Кримінального кодексу за продаж голосу можна отримати штраф до 5100 гривень.

Прес-служба Наталії Циганчук


Тэги: выборы 2014, Циганчук

Схожі новини:


Комментариев: 7
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 15:58:07, 23.10.2014 [Материал]

А Циганчук не звідти бува?
робеспьер
2 Александр (робеспьер)   • 16:59:47, 23.10.2014 [Материал]

Юра, я Каськив , который идет от Ляшка ? Это же иуда и негодяй! А ты обратил внимание, что Ляшко без объяснений вычеркнул из своего списка депутата Ивана Зайца. А объяснение одно- хозяин дал команду Олежику Ляшку, так что я уже начинаю верить что Ляшко просто политтехнология, а сам он полный пшик!
Юрко
3 Юрій Градовський (Юрко)   • 17:39:32, 23.10.2014 [Материал]

Для мене Ляшко згинув з появою в нього Циганчук.
Hoakina
4 Марина (Hoakina)   • 18:05:06, 23.10.2014 [Материал]

На 3. А до цього вірили? яка Ви наївна людина! навіть не думала!
Юрко
5 Юрій Градовський (Юрко)   • 18:13:53, 23.10.2014 [Материал]

А до цього я, принаймні, не бачив від нього шкоди.
aldan
6 Alex (aldan)   • 18:40:12, 23.10.2014 [Материал]

...."Політик наголошує", "правозахисниця нагадала"
Что-то не припоминаю ни такого политика, ни тем более право защитницу
Юрко
7 Юрій Градовський (Юрко)   • 15:39:11, 24.10.2014 [Материал]

Це правозахисник високопоставлених житомирських ментів. Там навть родинні стосунки ніби були.
Оголошення на ЖЖ інфо: