Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Август » 20 » 19:28:43

Наталія Чиж закликає житомирян долучитися до акції «Збери портфель товаришу»     Реклама  

20.08.2015, 19:28:43 3381 0
Наталія Чиж закликає житомирян долучитися до акції «Збери портфель товаришу»

Зібрати до школи 10-річного Володимира допомагає Наталія Чиж та «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирі. Цього року хлопець має йти до четвертого класу, але сім’я юнака не спроможна забезпечити його усім необхідним для навчання.

Володимир розповідає: з нетерпінням чекає початку навчального року, але ще не має усього необхідного приладдя.

«Портфель, пенал, кольоровий папір, олівці. Я думаю, що мені це все потрібно до школи, і я піду підготовлений до школи», - каже Володимир,- повідомляє "Житомир.інфо"

Мама Володимира розповідає: сім’я знаходиться у скрутному становищі. Тетяна Іванцова  чоловіком опікується трьома дітьми і не має змоги придбати усе необхідне приладдя.

«Ми дізналися про акцію "Збери портфель другу", яку проводить об'єднання «Самопоміч» і вирішили звернутися за допомогою для своєї сім’ї, так як у нас багатодітна сім'я. На вихованні троє дітей. Середня дитина має першу групу інвалідності. тому звернулися в організацію з проханням допомогти зібрати старшого хлопчика до школи», - розповідає Мама Володимир Тетяна Іванцова.

Лідер «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирі Наталія Чиж розповідає: перед початком навчального року в організації попросили допомоги родини, які не можуть самотужки зібрати своїх дітей до школи. У рамках акції “Збери портфель товаришу” волонтери «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирі» встановили у місцях продажу шкільного приладдя спеціальні скриньки для збору канцелярських товарів, які будуть передані сім’ям, що знаходяться у скруті.

«Ми отримали дуже багато звернень в нашу громадську приймальню. До нас звертаються мами, особливо у кого загинули чоловіки в АТО і діти залишилися самі на утриманні матері. Тому вони звертаються до нас і в письмовій формі, і телефонують з проханнями, тому ми ось зробили таку акцію. Усі ці речі, які будуть зібрані під час акції будуть адресно передані всім матерям, сім'ям, діткам до школи», - розповідає Наталія Чиж.

Завдяки об’єднанню «Самопоміч» першого вересня Володимир піде до школи з усім необхідним приладдям. Хлопець тільки у четвертому класі, але вже визначився з майбутньою професією - хоче стати пілотом.

Детальніше у відеосюжеті:

 














Тэги: Самопоміч, Чиж, школа, Житомир, канцелярия

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: