Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2015 » Август » 6 » 15:38:11

На ярмарок «Віз щастя» до Житомира з’їжджаються фермери з усієї області     Реклама  

06.08.2015, 15:38:11 7084 0
На ярмарок «Віз щастя» до Житомира з’їжджаються фермери з усієї області

8 серпня у Житомирі відбудеться ярмарок екологічно чистих продуктів “Віз щастя”. На ярмарок до Житомира з’їжджаються фермери з усієї області. 

Серед них – Анатолій Кузьмінчук з Волиці Житомирського району. Пан Анатолій на ярмарок везе врожай молодої картоплі та помідорів з власної ділянки.  

"На моїй ділянці в 10 гектарів вирощую картоплю. Ще ми повеземо на ярмарок помідори. Можливо, виноград, якщо достигне за два дні. Капуста поки не підійшла. Все натуральне, бо не використовую хімікатів. Для мене ярмарок “Віз щастя” – це гарна нагода продавати власну продукцію громадянам без посередників", - розповідає Анатолій Васильович.

За словами ініціатора ярмарки Наталії Чиж, такі дійства дуже популярні в Італії, Франції та Німеччині.

“Житомир – місто з українськими традиціями та європейськими перспективами. Тому наш ярмарок “Віз щастя” стане гарним приводом наповнити серце і розум радістю та прикупити для родини смачненького і корисного на будь-який смак”, - сказала Наталія Чиж. 

Участь у ярмарці також братиме голландський фермер Ейверт Ван Дайк. Молодий чоловік закохався в полісянку Аню, вивчив українську мову й переїхав жити до Волиці у 2011 році. 

"Мені дуже подобається в Україні, тому що в Голландії вже такої свободи працювати немає, як тут. У Голландії, якщо в тебе немає батька, який є фермером, то фермером стати й відкрити свою фірму ти не зможеш. Я часто їжджу на батьківщину, але мені тут жити більше подобається", - розповідає український голландець Ейверт.

Наталія Чиж і "Об'єднання "Самопоміч" у Житомирі запрошують на міський ярмарок "Віз щастя". Ярмарок відбудеться у суботу, 8 серпня, починаючи з 10.00 і впродовж дня. На гостей ярмарку чекають не просто ознайомлення з екологічно чистою продукцією, народними промислами, а й фестиваль борщу, козацькі забави та музичні теревені. Ярмарок пройде під девізом "Радісне місто – щасливе місто!". 

Прес-служба “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі 














Тэги: Чиж, Самопоміч, Житомир

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: