Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2016 » Апрель » 13 » 11:16:55

Найбільший виробник морозива в Україні — компанія «Рудь» — підтримує «Рекорд Доброти»     Реклама  

13.04.2016, 11:16:55 3477 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Найбільший виробник морозива в Україні — компанія «Рудь» — підтримує «Рекорд Доброти»

У четвер, 14 квітня, з 14.00 до 20.00 на Майдані Соборному відбудеться публічна акція «Рекорд Доброти». Цей захід збере навколо себе приблизно 50 000 осіб, аби Житомир встановив рекорд України, як найблагодійніше місто в країні, а також , аби зібрати кошти в сумі 1000 000 гривень на допомогу онкохворим дітям та дітям з особливими потребами. Генеральним спонсором виступила компанія «Рудь».

Вкотре ПАТ «Житомирський маслозавод» — торгова марка «Рудь» — підтверджує  звання компанії-благодійника. Відтак 28 лютого 2016 року в відбулася церемонія нагородження переможців Житомирського регіонального етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна-2015». Найкращі благодійники отримали бурштинові відзнаки — «Ангели добра» — та почесні дипломи. Серед них і компанія «Рудь», яка вже другий рік поспіль стає переможцем у номінації «Благодійник: компанія — великий бізнес».

Житомирщина міцно закріплює за собою звання благодійного краю. «Рекорд Доброти» — подія, яка обіцяє стати однією з найвизначніших у календарі 2016-го благодійного року. 

Мета акції: потрапити у книгу Книгу Рекордів України як найблагодійнійше місто в Україні. Зібрати кошти в сумі 1 000 000 грн на лікування онкохворих дітей Житомира та області та оздоровлення дітей з особливими потребами. Протягом усього часу проведення Рекорду Доброти відбуватиметься благодійний концерт за участю художніх колективів міста Житомира та артистів України.

Голова правління ПАТ «Житомирський маслозавод» — компанія «Рудь» — Петро Рудь: «Відразу погодились підтримати «Рекорд Доброти» та запрошуємо всіх долучитись до акції. Благодійність – це тепло душі: для тих, хто найбільше цього потребує. Давайте покажемо, що Житомир – місто доброти, людей тонкого відчуття, людей небайдужих, людей, які готові дарувати любов…»

Нагадуємо, «Рекорд Доброти» відбудеться з 14:00 14 квітня на Соборному майдані. Запрошуємо!


Тэги: Житомир, Рудь, благотворительная акция, рекорд

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: