Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Июль » 14 » 12:00:49

Сергій Машковський готує подання на звільнення 3 голів РДА Житомирщини

14.07.2016, 12:00:49 3895 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Сергій Машковський готує подання на звільнення 3 голів РДА Житомирщини

За незадовільні результати роботи готується подання на звільнення 3 голів РДА», – Сергій Машковський

Сьогодні, 13 липня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський провів розширену наради з питань виконання запланованого обсягу відбору громадян на військову службу за контрактом, детінізації заробітної плати та зайнятості населення, стану справ щодо процесу об’єднання територіальних громад в Житомирській області та реалізація інвестиційних проектів, які фінансуються за кошти ДФРР.

За підсумками наради Сергієм Машковським ініційовано проект подання на Адміністрацію Президента України та Кабінет Міністрів України щодо звільнення 3 голів РДА за незадовільні результати роботи. Керівник області наголосив, що безпосереднім завданням керівників районів та міст є якісне виконання завдань і функцій державного управління.

«Сьогодні ви є керівниками на місцях. Я очікую від вас рішучих дій у напрямі легалізації трудових відносин, комплектування контрактної армії та формуванні спроможних територіальних громад. Ви маєте на це відповідні важелі впливу!», – зазначив Сергій Машковський.

Голова ОДА нагадав, що питання легалізації доходів громадян і зайнятості є одним першочерговим для влади: «З початку року ми проводимо четверту розширену нараду з цих питань: затверджено план спільних заходів з детінізації доходів громадян та зайнятості населення на 2016 рік. Безумовно, результати цієї роботи є. Проте вирішити проблему суттєво нам вдається не у всіх районах та містах».

Згідно з даними відповідного моніторингу по області в цілому за січень-червень легалізовано працю 1287 осіб. У м. Житомирі у червні легалізовано працю лише одного працівника, у м. Коростені – 4.

Зараз в області створено та функціонують 10 обְ’єднаних територіальних громад: Вишевицька, Високівська, Дубрівська, Іршанська, Корнинська, Народицька, Новоборівська, Потіївська, Потіївська, Тетерівська та Червоненська.

На розвиток інфраструктури громадам виділено фінансову підтримку з боку держави у сумі 54571,0 тис. грн.

При розподілі коштів Державного фонду регіонального розвитку пріоритет надавався саме соціальним об’єктам об’єднаних громад. А це нові садочки, школи, лікарні, дороги, освітлення. У районах, які не об’єдналися, – немає можливості оновлювати соціальні об’єкти.






Тэги: РГА, Машковский, Житомирщина, райсовет, увольнение

Схожі новини:


Комментариев: 5
Voice
1 soon2017 (Voice)   • 16:55:50, 14.07.2016 [Материал]

звільнення ... за незадовільні результати . "
А как же Европейская хартия местного самоуправления, территориальные общины-
все на словах ? А на деле- ничего нового так и не придумали, все те же коммунистические методы управления- назначать и увольнять
Юрко
4 Градовський (Юрко)   • 09:44:47, 15.07.2016 [Материал]

Читай ЗУ "Про місцеві державні адміністрації"
Танюша
2 Татьяна (Танюша)   • 17:40:28, 14.07.2016 [Материал]

А может наоборот - троих оставить, а остальных ....?
Юрко
3 Градовський (Юрко)   • 09:43:36, 15.07.2016 [Материал]

Кого саме?
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 13:14:28, 15.07.2016 [Материал]

Уволить нельзя премировать! ))) Запятая по умолчанию.
Оголошення на ЖЖ інфо: