Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Афіша і Концерти » 2017 » Февраль » 7 » 09:01:55

«ОСТРІВ ПРИГОД» дарує планшет за розваги     Реклама  

07.02.2017, 09:01:00 3700 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«ОСТРІВ ПРИГОД» дарує планшет за розваги

Друзям СЦ «Острів пригод» даруємо більше розваг та більше подарунків! Ми пропонуємо провести  своє дозвілля разом з СЦ «Острів пригод», адже у нас завжди весело проводити свій час і тому  для Вас ми розробили нові МЕГАшалені пропозиції, а саме:

Година або дві години безлімітних розваг

Протягом цілого дня з 10:00 до 22:00  у будні дні ти маєш можливість придбати один з акційних безлімітних пакетів, вартість яких становить за одну годину – 150 грн/особа, за дві години – 220 грн/особа.

Акційні пакети включають в себе безліміт на більш ніж 100 атракціонах  та ігрових автоматах протягом однієї або двох годин.

Обери для себе свою годину безліміту!
 

Планшет за розваги
 

Поповни  картку СЦ «Острів  пригод»  на 250 грн (одним чеком), окрім отримання 50 бонусів ти маєш  можливість прийняти участь у розіграші сертифікату на 500 бонусів і  1000 бонусів та головного призу – планшет «ASUS MEMO Pad 7», який буде розіграно між учасниками даної акції  11.03.17 о 15:00 на сцені СЦ «Острів  пригод».
 


ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ

 
У день Святого Валентина  у сімейному центрі «Острів пригод», окрім яскравих сердець, для  всіх закоханих,  ми даруємо, при поповнені карти,  гарантовані призові бонуси на розваги, а також на вас чекає весела розважальна шоу-програма з подарунками та неймовірне, яскраве та захоплююче шоу  від школи східних танців «AMBERLY».
 

Ковзанка «Глобал ІСЕ»

 
Ковзанка «Глобал ІСЕ» - це найкраще  місце для відпочинку! 

Переконайся в цьому сам або разом з друзями, адже на ковзанці у будні дні з 10:00 до 22:00 діють шалені пропозиції, а саме: акція 2+1, плати за двох - катайся в трьох, а при груповому відвідуванні дітям до 12 років в кількості від 15 осіб вартість одного квитка становить всього 30 грн, а для студентів 40 грн. Також ти маєш можливість стати справжнім фігуристом з нашими інструкторами та тренерами фігурного катання Житомира, показові виступи їх вихованців заворожують серця та затамовують подих від побаченого.

Ковзанка «Глобал ІСЕ»  - це місце зустрічей друзів, нових знайомств, неймовірних та позитивних відчуттів.

Тэги: афиша житомира, Острів пригод, Глобал ІСЕ

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: