Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » 2017 » Март » 29 » 09:01:43

Житомирська обласна рада: які зміни пропонуються у бюджеті та Програмі розвитку АПК

29.03.2017, 09:01:43 1953 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирська обласна рада: які зміни пропонуються у бюджеті та Програмі розвитку АПК

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села 28 березня опрацювала майже 20 питань порядку денного.

Участь у роботі комісії взяв заступник голови обласної ради Максим Вілівчук. Зокрема, профільна комісія погодила зміни до обласного бюджету на 2017 рік, які стосуються розподілу субвенцій, - повідомляє "Журналу Житомира" прес-служба обласної ради. 

Планується розподілити 202,4 тис грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, яка була виділені на проведення повторного голосування з перших виборів депутатів сільських, селищних рад об’єднаних територіальних громад у січні 2017 року.

Також збільшено доходи та видатки спеціального фонду обласного бюджету на закупівлю шкільних автобусів за рахунок збільшення субвенцій з місцевих бюджетів, а саме, з районного бюджету Новоград-Волинського району на співфінансування придбання шкільних автобусів надійшло 480 тис грн, з районного бюджету Романівського району – 1,5 млн грн.

Окрім цього, передбачено змінити головного розпорядника коштів по субвенції з державного бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами з департаменту фінансів облдержадміністрації на управління освіти і науки, а також здійснити розподіл даної субвенції на суму 8 млн грн між місцевими бюджетами на 340  учнів такої категорії, яких нараховується в області.

Також профільна комісія підтримала звернення депутата обласної ради Іллі Смичка про внесення змін до Програми розвитку агропромислового комплексу області на 2016-2020 роки щодо збільшення фінансування у 2017 році. Зокрема, на сесії обласної ради на розвиток агропромислового комплексу Житомирської області було виділено 4,7 млн грн.

Ці кошти, згідно зі змінами, пропонується розподілити за кількома напрямками: на вирощування гречки – 800 тис грн; на вирощування льону – 2,5 млн грн; на виробництво органічної продукції – 200 тис. грн; відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння господарствам населення – 200 тис. грн; виділення спеціальної бюджетної дотації за приріст поголів’я корів молочного, м’ясного та комбінованого напрямів продуктивності сільськогосподарським підприємствам – 500 тис. грн; часткове відшкодування вартості закуплених племінних телиць, нетелей, корів господарствам населення, що утримують три і більше корів – 500 тис. грн.


Тэги: АПК, бюджет, облсовет

Схожі новини:


Комментариев: 1
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 21:26:32, 30.03.2017 [Материал]

Знов передача "СЄльский чЬЯс"
А, нє. Це вже "Село і люди"...
Оголошення на ЖЖ інфо: