Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Новини України » 2017 » Март » 30 » 17:52:28

Гройсман, оглядаючи Житомирський бронетанковий завод: Україна готова до будівництва нової оборонної техніки. ФОТО

30.03.2017, 17:52:28 4507 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Гройсман, оглядаючи Житомирський бронетанковий завод: Україна готова до будівництва нової оборонної техніки. ФОТО

Збільшення фінансування таких підприємств, як Житомирський бронетанковий завод, беззаперечно буде.

Про це зазначив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сьогодні, 30 березня, під час огляду заводу у рамках робочої поїздки на Житомирщину.

«Питання в тому, що тут відновлюють техніку. Для будівництва нової техніки потрібне нове обладнання, технічна модернізація і впровадження нових технологічних рішень. В принципі, Україна до цього готова. Від резинових виробів до всіх робіт з металами, озброєнням – ми все це освоїли, ми незалежні сьогодні і від Російської Федерації, що дуже добре. Ми самостійно можемо виробляти багато компонентів, які потрібні для оборонного комплексу та виробництва оборонної продукції», – зазначив він.

 

Довідково:

Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод» входить до Державного концерну «Укроборонпром», в складі якого виконує замовлення Міністерства оборони України та іноземних замовників.

Підприємство є одним з найбільших у машинобудівній галузі Житомирської області. На підприємстві налагоджено замкнений цикл ремонту 18 типів бронемашин, серед яких БМП, БТР, БРДМ, БМД і БТРД різних модифікацій.

Наразі завод є одним з провідних українських підприємств, що здійснює капітальний ремонт та глибоку модернізацію гусеничної бойової техніки та виготовляє сучасні бойові модулі для БМП, а також гранатомети АНС-17 і комплектуючі для бронетанкової техніки.















































 


Тэги: Гройсман, Новогуйвинск, бронетанковый завод

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: