Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2017 » Август » 18 » 13:57:28

У Житомирській обласній раді триває перевірка діяльності геріатричних закладів області

18.08.2017, 13:57:28 2727 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У Житомирській обласній раді триває перевірка діяльності геріатричних закладів області

У ході перевірки діяльності геріатричних комунальних закладів області заступник голови обласної ради Максим Вілівчук протягом тижня здійснив поїздки до Коростенського та Бердичівського пансіонатів.

У Житомирському геріатричному пансіонаті Максим  Вілівчук разом із працівниками управління майном та відділу звітності і аудиту виконавчого апарату обласної ради побував 2 серпня, - про це повідомляє прес-служба Житомирскої обласної ради. 

Метою цих візитів було вивчити питання наповненості обласних комунальних інтернатних закладів, оглянути умови проживання підопічних, якість їхнього харчування, медичного обслуговування, організацію дозвілля, матеріально-технічну базу.

«Ми розуміємо, що літні люди, які тут мешкають, потребують особливої опіки, постійного побутового та медичного догляду», - зазначив Максим Вілівчук.

Тому обласна  влада, вважає заступник голови обласної ради, зобов’язана створити максимально комфортні умови для всіх, хто мешкає в наших комунальних обласних геріатричних пансіонатах. А це на сьогодні 530 наших земляків, які перебувають на повному забезпеченні.

На жаль, не у всіх пансіонатах є сучасне обладнання, не вистачає кабінетів ЛФК, застаріла система протипожежної безпеки.

Також окремо постає питання доцільності утримання підсобних господарств в закладах.



















Всі ці питання будуть опрацьовуватись разом із варіантами їх подальшого вирішення.


Тэги: облсовет, медицина, гериатрический пансионат

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: