Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2017 » Август » 23 » 08:34:23

На Житомирщині у «ПриватБанку» діє програма «Швидкий кредит»     Реклама  

23.08.2017, 08:34:23 3156 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
На Житомирщині у «ПриватБанку» діє програма «Швидкий кредит»

Жителі Житомирської області можуть оперативно отримати гроші завдяки новому сервісу ПриватБанку “Швидкий кредит”.

У житті кожної людини може настати той момент, коли терміново треба гроші, а часу на паперову тяганину немає. Клієнти ПриватБанку мають змогу без застави взяти позику до 50 тисяч гривень на будь-які потреби всього за лічені хвилини.
 

“Для таких випадків, коли кошти потрібні вже зараз, ПриватБанк реалізував програму "Швидкий Кредит". Щоб отримати кошти, клієнту необхідно звернутись у будь-яке відділення банку, де працівники оформлять відповідну угоду та нададуть консультацію”, - розповіла керівник напрямку “Оплата частинами” Житомирського РУ ПриватБанку Наталія Бігдаш.   
 

“Швидкий кредит” - це сервіс з можливістю отримати необхідну суму коштів у рамках ліміту “Оплата частинами” на будь-яку картку клієнта ПриватБанку. Сума кредитування розділяється на термін оформлення кредиту та сплачується регулярними платежами щомісячно.

Угода укладається терміном до 10 місяців. За даною програмою клієнт оплачує перший платіж лише через 30 днів після оформлення угоди та має можливість дострокового погашення на прозорих і чесних умовах.

Зарахування суми “Швидкого кредиту” можливе і на картку “Універсальна” (“Універсальна Gold”), з якою житомиряни мають змогу скористатись вигідними програмами від ПриватБанку - “БонусПлюс”, “Оплата частинами”, “Миттєва розстрочка”, а також отримати “Теплий кредит”.

швидкий кредит


Тэги: ПриватБанк, займ, взять кредит, рассрочка

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: