Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2017 » Октябрь » 26 » 12:31:32

Ізраїльські медики з допомогою Фонду родини Розенблат поставили на ноги десантника Дмитра Перцева. ФОТО

26.10.2017, 12:31:32 3333 6 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Ізраїльські медики з допомогою Фонду родини Розенблат поставили на ноги десантника Дмитра Перцева. ФОТО

Десантник 199 Навчального центру ВДВ, прапорщик Дмитро Перцев, пройшовши лікування у Ізраїлі, повернувся у Житомир на своїх ногах, без милиць. Ізраїльські лікарі зробили чудо.

Як повідомляв раніше «Журнал Житомира» - Фонд родини Розенблат виявив бажання допомогти чоловіку та оплатив переліт, операцію та перебування в ізраїльській клініці.

Борислав Розенблат розповідає: «Нашому фонду захотілось зробити все можливе, щоб Дмитро повернувся до нормального життя».
 

Дмитро поділився з журналістами своїми враженнями: «Це дивовижно, після операції нічого не болить, навіть не потрібно обезболювання. Операція відбувалась минулої середи, загалом я провів у Ізраїлі 2 тижні. У їхньої медицини зовсім інше ставлення до людей. Мені в Україні сказали, що неможливо дістати осколки, а виявилось, що у мене в нозі були перебиті нервові закінчення. Я надіявся, що все буде добре. Встав та пішов без костилів. Далі ще буде реабілітація».

За словами Дмитра, для його родини сума коштів, необхідна для операції була не підйомною, і якби не допомога благодійників, то операцію не зробили б.  

- Операція була складна, вартість більше 30 тис. доларів. Для нас було принципово повернути йому здоров’я та поставити на ноги. Це робиться не на камери, а від серця, від душі. Я хочу, щоб держава пам’ятала, що ті люди, котрі віддають своє життя та здоров’я, вони повинні бути під постійною опікою, - говорить Борислав Розенблат.

Чотирнадцятирічна дочка Дарина розповідає, як зустрічала сьогодні вночі батька: - «Я дуже рада, що тато живий та здоровий. Він приїхав додому вночі, ми побачили, що він стоїть на своїх ногах, без милиць. Ми дуже зраділи!».

Житомирська волонтерка Юлія Толмачова, також присутня на зустрічі, поділилась спогадами: «Я побачила Дмитра на «промці» з милицями. Я бачила, як йому було боляче та складно пересуватись, це було видно по міміці обличчя».

Юлія добрим словом відгукнулась і про сам фонд, та Борислава: «Щоб люди про нього не говорили, я точно знаю, що він і його фонд допомагають нам у поїздках в зону військових дій з самого початку війни. Причому допомога надається як військовим, так і місцевому населенню».

Також Борислав Розенблат повідомив, що наступною людиною, яка поїде на лікування завдяки допомозі фонду буде власне сама Юлія Толмачова. «Ми пообіцяли Юлії допомогти їй зробити операцію на обличчі, щоб прибрати її «бойові шрами».

Як повідомляв «Журнал Житомира», у березні цього року Юлія Толмачова під час однієї з поїздок потрапила під обстріл та отримала поранення голови. Вона вже перенесла кілька операцій.

Також Толмачова розповіла журналістам, що нині люди не охоче готові допомагати волонтерам при зборах на поїздки у зону військових дій.

- Допомагають ті, хто і раніше допомагав, а решта – ні. Допомогу нині зібрати складно, потрібно багато коштів, це вже не такі потреби як раніше. Кожна поїздка все дорожче і дорожче, тому що зараз ми возимо хлопцям оптику та квадрокоптери. Сьогодні їм вже не потрібні продукти харчування та вода, які ми возили раніше, з цим є забезпечення від держави. Мені здається, це людська байдужість. Я неодноразово говорила, якщо кожен з 270 тисяч перекаже по 1 грн, це не буде тягарем для кожного, проте це буде колосальна сума для хлопців.



IMG_4859   IMG_4863


IMG_4861


IMG_4865


IMG_4871


IMG_4879

IMG_4882

IMG_4883

Тэги: фонд родини Розенблат, АТО, Толмачева, Операция

Схожі новини:


Комментариев: 6
RapidDuck
1 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 13:01:20, 26.10.2017 [Материал]

Cпасибо
yahimsol
2 Вадим Вадимович (yahimsol)   • 14:11:35, 26.10.2017 [Материал]

Удрать — это значит сознаться в своей вине. Так что верим, наш народный избранник, у Вас все получиться с второй попытки.
rzk
6 rzk (rzk)   • 12:18:55, 27.10.2017 [Материал]

Чтото у Вас все совсем чернобелое...
AlexIvanov
3 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:04:59, 26.10.2017 [Материал]

Толмачева в облаках летает...людям жрать нечего, а ты о квадрокоптерах. Люди 1,5% платят военный сбор со своей зарплаты. Это 48 грн. с минимальной зарплаты. Не 1грн, а 48грн. А в это время оборонсервис продает танки за границу-это нормально? А доллары в офшоры.
AlexIvanov
4 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:12:24, 26.10.2017 [Материал]

Согласен лишь в одном, что не один Розенблат разворовывает Украину, а все депутаты, и от всех партий. У них у всех расстрельная статья-в особо крупных размерах. Они (депутаты)создали благодатную почву для хищения.
viewer
5 Name Surname (viewer)   • 16:48:37, 26.10.2017 [Материал]

Депутати це не причина поточного бардаку, депутати це лише симптом.
Он в 67 виборочому окрузі вже ледь не 20 років перемає Развадовський (це тей що вводить податок на котів), і нічого, народ за нього реально голосує навіть без фальсифікацій.
Так що які виборці - такі і депутати.

Кому цікаво, що це за нове здирництво (податок) хоче запровадити комітет членом якого є Развадовський, то ось

https://www.facebook.com/yuriy.romanenko/posts/1600591969962528
Оголошення на ЖЖ інфо: