Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2017 » Декабрь » 20 » 13:59:25

ПАТ «Житомиргаз» разом із найменшими споживачами відсвяткував «День клієнта»

20.12.2017, 13:59:25 2871 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
ПАТ «Житомиргаз» разом із найменшими споживачами відсвяткував «День клієнта»

19 грудня, у День Святого Миколая, у Житомирі, Бердичеві, Малині, с. Дубовий Гай, Попільні та Чуднові діти молодшого і середнього шкільного віку, що завітали до Центру обслуговування клієнтів або абонентських відділів, отримали безцінні знання про безпечне поводження з газом у побуті, а також отримали подарунки.

Усі діти, що прийшли до Центрів обслуговування клієнтів чи  абонентських відділень разом із батьками, були у центрі уваги менеджерів компанії «Житомиргаз». Поки дорослі вирішували свої питання – маленькі клієнти вчилися і розважалися.

В ігровій та цікавій формі діти дізналися, що таке природний газ, навчилися правильно експлуатувати побутові газові прилади, а також засвоїли, що треба робити, якщо у квартирі відчутний запах газу.

Особливою цікавинкою для дітей була технічно оснащена машина АДС, бригада якої продемонструвала дітям газошукачі та інші прилади, завдяки яким слюсарі та майстри ліквідують витоки газу та запобігають виникненню аварійних ситуацій.

У Новоград-Волинському така лекція пройде 20 грудня (середа), у Коростені – 21 грудня (четвер). Час – 15:00.

Проте святкування «Дня клієнта» триває. У Дні святкування на клієнтів-споживачів газу чекають розіграші подарунків та призи. Зокрема, кожен споживач, який зареєструється у Особистому кабінеті в Центрах обслуговування - одразу отримає сувенір. Найкмітливіші, розгадавши кросворд у газеті «104 інфо», отримають новорічну ялинкову прикрасу або настінний календар.

Окрім того, всі споживачі, які в період з 18 по 22 грудня відвідають центри обслуговування клієнтів отримають фірмові наклейки з вказанням власного особового рахунку та нагадуванням про передачу показань лічильника. На маленьких відвідувачів очікують вікторини щодо безпечного користування газом, а також солодощі та брендовані повітряні кульки.

Детальніше про заходи та адреси локацій проведення «Дня клієнта» ви можете дізнатися на офіційному сайті компанії zt.104.ua.

Прес-служба ПАТ "Житомиргаз"
 

DSC_1523

Фото_1

Фото_2

Фото_3

Фото_4

Тэги: клиент, обслуживание, Житомиргаз

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: