Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2018 » Март » 13 » 15:28:40

Житомирський фармколедж очолив новий керівник

13.03.2018, 15:28:40 3748 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирський фармколедж очолив новий керівник

Голова обласної ради Володимир Ширма 12 березня відвідав комунальний вищий навчальний заклад «Житомирський базовий фармацевтичний коледж» ім. Г.С. Протасевича, де під час зборів трудового колективу представив нового керівника.

За результатами виборів, що відбулись у закладі 8 лютого, директором обрано Ірину Бойчук, яка працювала у коледжі заступником з навчальної роботи, - повідомляє прес-служба обласної ради.

Володимир Ширма оголосив рішення обласної ради, яке прийнято 7 березня, про призначення новообраного директора на посаду терміном на 5 років.

Очільник обласної ради привітав Ірину Бойчук з призначенням та щиро подякував попередньому керівнику Євгенію Хоміку за професіоналізм, неоціненний досвід та відданість роботі.
 

«Сьогодні важлива подія у житті навчального закладу – призначення нового директора. За Ірину Бойчук трудовий колектив проголосував майже одностайно, і це вказує на високий рівень довіри і поваги до неї. Дуже приємно, що за всі роки існування коледжу керівники дбали про заклад,  про його матеріально-технічну базу, про його репутацію та розвиток. Євгенію Володимировичу, який має багатий педагогічний досвід,  вдалося згуртувати чудовий педагогічний колектив і зорганізувати процес навчання так, аби заклад працював «як годинник». Завдяки цьому випускники мають високий рівень підготовки, а коледж продовжує розвиватись та оновлюватись. Сподіваюсь, що новий керівник докладе максимум зусиль, аби не лише зберегти престиж і авторитет закладу, а й підняти його на ще вищий та якісніший рівень», -  звернувся до керівників закладу Володимир Ширма.
 

Варто додати, що Євгеній Хомік очолював Житомирський базовий фармацевтичний коледж 22 роки, а минулого року він відсвяткував 75-річний ювілей.

Довідково. Історія коледжу бере свій початок у далекому 1938 році, як школи з підготовки спеціалістів аптечної справи. Нині Житомирський базовий фармацевтичний коледж - єдиний в Україні навчальний заклад фармацевтичного напряму І–ІІ рівня акредитації, з сучасною навчально-матеріальною базою, що налічує 44 навчальні кабінети та лабораторії, сучасно обладнані необхідною комп’ютерною технікою, мультимедійними засобами, забезпечені необхідним лабораторним устаткуванням.

Сьогодні у коледжі навчається понад 1,1 тис. студентів. Високий  рівень підготовки випускників коледжу засвідчують перемоги студентів  у семи Всеукраїнських конкурсах фахової майстерності. Серед випускників коледжу - науковці, керівники аптечних установ, навчальних закладів, навчально-наукових підрозділів. Навчальний процес у коледжі забезпечують 9 кандидатів та докторів наук, 37 викладачів з вищою кваліфікаційною категорією, з них 26 викладачів-методистів. Житомирський базовий фармацевтичний коледж готує висококваліфікованих фахівців за напрямами підготовки: «Фармація» (молодший спеціаліст, бакалавр), «Медико-профілактична справа», «Лабораторна діагностика». Сьогодні у коледжі навчається більше тисячі студентів за денною та заочною формами.







 


Тэги: ширма, Фармацевтика, фармацевтический коледж, облсовет

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: