Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Інтернет і Технології » 2018 » Октябрь » 30 » 08:01:00

З ґаджетами 24/7? Захистіть зір із німецькою лінзою ZEISS     Реклама  

30.10.2018, 23:18:32 2748 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
З ґаджетами 24/7? Захистіть зір із німецькою лінзою ZEISS

Понад п’ять годин на день перед екраном девайсу норма для сучасної людини. А для офісних працівників, які щодня сидять за комп’ютером, це значення у кілька разів більше! 

Якщо ви з тих, хто багато користується цифровим пристроєм, то чи відчували, які втомлені ввечері очі? Вони сухі, сльозяться, а іноді ще й нестерпно ріжуть і печуть. Крім усього, болить голова й виникають проблеми зі сном. 

Це наслідок того, що очі піддаються надмірному впливу променів синього спектра, яке випромінюють екрани електронних пристроїв. Та чи лише цим воно небезпечне? 
 

Як синє світло шкодить зору?


Надмірний вплив синього світла на очі призводить не лише що дискомфортних відчуттів, а й до серйозних проблем: 
  • короткозорості;
  • катаракти;
  • дистрофії сітківки.

А за даними найновіших досліджень американських науковців з університету Толедо, часте користування різними девайсами може спричинити навіть сліпоту.

Як же захистити себе? 
 

ZEISS BlueProtect: лінзи, які збережуть ваш зір


Виходячи з дому, ми легко можемо забути парасолю чи гаманець, але телефон ніколи. Нам важко обійтися без цього та інших девайсів, завдяки яким спілкуємося, працюємо, робимо покупки, плануємо відпочинок… І тому, щоб зберегти зір, маємо шукати альтернативу.

Комфортний, доступний та ефективний спосіб, що допоможе захистити ваші очі перед екранами ґаджетів, окуляри зі спеціальними лінзами.

Один із найнадійніших варіантів  комп’ютерні лінзи BlueProtect від ZEISS. У Житомирі ви точно знайдете їх в асортименті найбільшої оптики міста Grand Optica Club.

 Захистіть зір із німецькою лінзою ZEISS

Лінзи з покриттям BlueProtect розроблені німецькою компанією спеціально для людей, які багато користуються цифровими пристроями. Також вони необхідні тим, кому щодня доводиться довго перебувати у приміщенні зі світлодіодними лампами вони теж є потужним джерелом синього світла. 
 

ZEISS BlueProtect: відчуття комфорту із першого використання


Комп’ютерні окуляри із лінзами ZEISS BlueProtect потрібні, насамперед, офісним працівникам (надто ж програмістам, бухгалтерам, секретарям) та школярам і студентам, що не випускають із рук телефон і користуються ПК для підготовки до занять. 

Блокуючи вплив синього світла з екранів ґаджетів, вони:
  •  зменшать втомлюваність очей;
  •  підвищать продуктивність праці;
  •  збільшать концентрацію уваги;
  •  покращать сон;
  •  попередять розвиток хвороб ока;
  •  усунуть негативні наслідки роботи за комп’ютером головний біль і запаморочення.
 

Чому варто обрати лінзи ZEISS?


Головна властивість лінз із покриттям BlueProtect ефективність: вони гарантовано повністю блокують короткохвильове синє світло. Але при цьому пропускають довгі хвилі, що є корисними і забезпечують нам хороше самопочуття.

Виготовлене за новітніми німецькими технологіями, покриття BlueProtect стійке до механічних впливів. Тому обравши лінзи ZEISS, можете не сумніватися у їхній довговічності.
Лінзи із BlueProtect ви легко очистите серветкою, навіть якщо на них потрапила вода чи масляні речовини, покриття абсолютно стійке до них.

Стежити за здоров’ям модна тенденція сьогодні. І дбання про зір має стати обов’язковою частиною цього.

Тому не роздумуйте завітайте у Grand Optica Club, щоб нарешті обрати надійний захист для вашого зору! А досвідчені консультанти допоможуть визначитися з оправою, що якнайкраще підкреслить ваш стиль.

З ґаджетами 24/7? Захистіть зір із німецькою лінзою ZEISS

Grand Optica Club знаходиться тут: вул. Київська, 52/20 (на розі вулиць Київської та Небесної сотні)

Бережіть себе!

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: