Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Февраль » 21 » 18:38:32

Discount Shop BRO - допоможе забути про стреси, втому та напруження     Реклама  

21.02.2019, 18:52:32 2673 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Discount Shop BRO - допоможе забути про стреси, втому та напруження

У Ваших друзів або близьких день народження або інше свято, і ви ламаєте голову в пошуках подарунку — рішення є! Discount Shop BRO — інтернет-магазин сертифікатів зі знижками на товари та послуги. Тут ви знайдете подарунок із яскравими емоціями — саме те що вам потрібно!

Кожній людині буде приємно отримати в подарунок масаж, як лікувальний так і релаксуючий або масаж у воді. Також приємністю стане відвідування йоги, а для дівчат —  подарунковий сертифікат на послугу “Вечірній макіяж”.

Представимо компанії, котрі ви можете знайти на сайті bro.zt.ua — “Фитобочка & массаж”, “Баланс”, “Большая перемена”, “Gloria Beauty”.
 

Фитобочка & массаж


“Фитобочка & масаж” — заклад, у якому ви можете відпочити, як морально, так і фізично.

Під час фітопроцедур відбувається розігрів м'язів всього тіла, усуваються спазми і м'язові блоки, а тіло розслабляється. У закладі представлені такі послуги:
  • фітобочка та інфрачервона сауна;
  • різні види масажу;
  • Spa-програма.
Фитобочка
 

Баланс


“Баланс” — оздоровчий центр, де ви можете розслабитись після важкого робочого дня, привести себе в порядок до важливої зустрічі, зняти перенапруження після інтенсивного тренування або ж відновитися після хвороби, у цьому допоможуть чарівні руки масажистів.
Ви лягаєте на підготовлені спеціальні мати, навколо горять свічки і руки досвідчених майстрів допоможуть вам забути про стреси, втому та напруження.

Відомо, що вода може привести людину в стан глибокого розслаблення, саме тому останнім часом набирають популярності водні процедури.

Баланс
 

Большая Перемена


“Большая Перемена” — заклад, який надає послугу розслабляючого водного масажу у теплій воді. Сам процес  гарно знімає фізичну та, особливо, психологічну втому та "перезавантажує" ваш мозок.

Большая Перемена
 

Gloria Beauty


Студія краси «Gloria Beauty» — місце, де майстри візажу допоможуть вам швидко підготуватися до важливого заходу, адже вечірній макіяж — це доглянуте обличчя з елегантним акцентуванням на очі та губи. У салоні  працюють досвідчені майстри, які вміють підкреслити всі ваші найкращі риси і знають як. Зробіть приємне собі або коханій – скористайтеся послугою “Вечірній макіяж” і будьте на висоті на будь-якій важливій події у вашому житті.

Gloria Beauty

Детальніше можете дізнатись на сайті bro.zt.ua
Ви можете обрати приємний подарунок для близької людини та заощадити.

Тэги: Житомир, сертификат

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: