Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Март » 1 » 07:43:31

BRO - Сертифікати зі знижками на різноманітні товари та послуги в Житомирі     Реклама  

01.03.2019, 01:56:17 1819 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
BRO - Сертифікати зі знижками на різноманітні товари та послуги в Житомирі

Любите відкривати для себе нові горизонти? Прагнете постійно навчатися чомусь новому та розвивати себе? Ви не звикли сидіти на місці і чекати біля моря погоди, Вам просто життєво необхідна будь-яка активність, постійний саморозвиток та новий досвід? Discount Shop BRO – інтернет-магазин сертифікатів зі знижками на різноманітні товари та послуги в Житомирі.

На сайті представлений величезний вибір сертифікатів на різноманітні курси макіяжу, манікюру, педикюру, хореографії, фото-майстерності, дефіле, акторської майстерності, стилю, етикету, перукарської майстерності. Навчальні курси з англійської мови. Курси для дітей у школі журналістики телеведучого Сергія Яцика та заняття з англійської мови.

Перейняти досвід Ви зможете у найдосвідченіших майстрів та професіоналів нашого міста у провідних компаніях та навчальних центрах.

«Art Glamour» – навчальний центр, де ви зможете здобути нову професію зі сфери нігтьової естетики. Тут працюють лише найкращі майстри та професіонали своєї справи, а  головне те, що після навчання ви будете фахівцем затребуваним на ринку індустрії краси. «Art Glamour» видає дипломи лише англійською мовою. Ці дипломи забезпечені п’ятирічним досвідом у навчанні та успішною кар’єрою тисячі випускників, що зараз працюють у Польщі, Англії, Франції, Німеччині, Америці, Японії та багатьох інших країнах.




Модельна агенція «Gloria Models» допомагає розвиватись у таких напрямках:
  • Дефіле;
  • акторська майстерність;
  • етикет;
  • стиль;
  • візаж;
  • перукарська майстерність;
  • фото-майстерність;
  • хореографія.
Учні постійно створюють свої фото-проекти, розвивають цим себе та оточуючих.

Моделі агенції регулярно беруть участь у майстер-класах та фотозйомках, а найкращі – приймають запрошення на міжнародні та всеукраїнські конкурси краси та покази мод.




Курси у студії візажу «Face Art» розраховані на початківців та включає роботу в тіньових, олівцевих, гелевих та кремових техніках. Тут ви вивчите основи макіяжу і техніки, які необхідні для успішної роботи в салоні і на фотосесіях.  Навчальний курс моделювання брів у студії «Face Art» розрахований на початкіців і дає можливість отримати базові знання у галузі корекції та моделювання брів. Після закінчення курсу ви з легкістю можете працювати бровістом в будь-якому салоні або навіть на себе.

Студія «Face Art» надає:
  • Робоче місце;
  • Всю необхідну косметику (професійні марки Cinecitta, Inglot, Paese, SinArt, OlgaStudio, Graftobian, VG);
  • Моделей;
  • Допомогу у виборі косметики;
  • Супровід після навчання.




Hello English – курси англійської для дітей, підлітків та дорослих із власними методиками викладання, що відповідають усім сучасним вимогам. У цьому закладі роблять максимальний акцент на процес комунікації, тобто учням допомагають розвинути розмовне мовлення, а також здобути необхідний запас слів. Hello English – креативні викладачі та індивідуальний підхід до кожного.



 Курси для дітей із журналістики у  навчальному центрі «Просто». Даний курс відкритий для дітей від 10 років та розкриває наступні теми:
  • Публічні виступи перед телевізійною камерою;
  • Алгоритми написання журналістських розслідувань;
  • Авторські колонки та блоги.

Креативний центр націлений на результат: тут ваша дитина зможе визначитись з майбутньою професією, навчиться виступати перед аудиторією, а також телекамерою, та оволодіє основами мультиплікації.




Якщо Ви прагнете отримувати новий досвід, розкривати свій потенціал, вчитися новому та отримувати максимальний результат від навчання Discount Shop BRO – це те, що Вам потрібно.  

На сайті bro.zt.ua представлений широкий вибір сертифікатів зі знижками на товари та послуги в Житомирі. Також сертифікати Discount Shop BRO ідеально підходять у якості подарунку для Ваших друзів та близьких. Любительнець релаксу, гламуру, активного способу життя та активного відпочинку приємно здивує неординарність та доречність Вашого подарунку.

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: