Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2021 » Ноябрь » 22 » 14:54:58

За підтримки депутата від «Нашого краю» у Малині нагородили переможців пісенного конкурсу   ПОЛІТИКА  

22.11.2021, 14:54:58 1767 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
За підтримки депутата від «Нашого краю» у Малині нагородили переможців пісенного конкурсу

У Малині відбулося нагородження переможців та призерів 8-го Міжрайонного учнівсько-студентського онлайн-конкурсу «Слово і пісня Валерія Лісовського».

Захід пройшов за підтримки голови Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край», депутата Житомирської обласної ради Сергія Диняка.

Сергій Диняк разом із управлінням освіти, науки, спорту і національно-патріотичного виховання молоді, культури виконкому міської ради підтримали ініціативу Малинського райоб'єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса Шевченка у проведенні конкурсу.

Нагороди розподілили у трьох вікових номінаціях (молодша, середня, старша), також в категоріях – «Пісня», «Декламація поезії», «Творча робота».

27 переможців та призерів конкурсу отримали відзнаки та подарунки від Малинської громади та Сергія Диняка, які вручила Ольга Яворська, помічник-консультант депутата. Подарунки й грамоти вручили і студентам Малинського фахового коледжу Євгенію Чайці та Вікторії Линник. 

«Слово і пісня Валерія Лісовського» це – щорічний конкурс, присвячений пам'яті почесного громадянина Малинського району, поета-пісняра, просвітянина, колишнього директора Головківської школи Валерія Володимировича Лісовського.

Пресслужба політичної партії «Наш край»


Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: