Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2023 » Февраль » 11 » 12:51:38

Житомирському дитячому психневрологічному відділенню волонтери подарували потужний аппарат "Braintest 24"

11.02.2023, 12:51:28 1500 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирському дитячому психневрологічному відділенню волонтери подарували потужний аппарат

Волонтери благодійної організації "Українська спілка Нижньої Саксонії" продовжують допомагати житомирянам і не тільки. Так, нещодавно, за волонтерськи кошти було придбано, для Житомирського дитячого психневрологічного відділення психлікарні, потужний аппарат, що допоможе діагностувати приховані патології у новонароджених дітей - електроенцефалографічний комп'ютерний комплекс BRAINTEST 24, загальною вартістю 160 тиясч гривень.
 
"Крім того, ми додатково зібрали та передали ще 5 компьютерних моніторів. - каже волонтер Валентин Котик, - Варто відзначити, що Спілка українців регулярно допомагає нашій області гуманітарною допомогою. Ми щотижня відсилаємо тонни гуманітарки в Україну, а також підтримуємо тих українців, що знайшли прихисток у Нижній Саксонії, особливо дітей". 

Заввідділенням Тетяна Вікторівна розповіла про переваги нового прилада для роботи з великим масивом даних ЕЕГ-досліджень:

"Брейнтест досить популярний електроенцефалограф, він має максимально зручне для сприйняття і роботи програмне забезпечення. Легко монтується завдяки використанню мобільних стійок кріплення підсилювача ЕЕГ, фотофоностимулятора. Прилад ми вже підключили до стаціонарного комп'ютера, також підключається і до ноутбука. Прилад легко переміщується з кабінету в кабінет, встановлюється біля ліжок з тяжкохворими пацієнтами, в палатах інтенсивної терапії, реанімаційних автомобілях, в будь-яких місцях, де необхідно провести ЕЕГ обстеження."
 
Завдяки постійним освітнім та благодійним заходам на підтримку України, майстер-класи, та інші культурні події роблять життя та прихисток українців в Німеччині трішки кращим. 

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: