Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2023 » Ноябрь » 28 » 13:25:25

Видавництво «Олді+»: успіх, побудований на професіоналізмі

28.11.2023, 13:31:25 4479 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Видавництво «Олді+»: успіх, побудований на професіоналізмі

Одне з найвідоміших видавництв України, «Олді+» народилось у Херсоні більше двох десятиліть тому, у серпні 2000 року. З 2018 воно увійшло до складу наукового видавничого дому «Гельветика», що об’єднує провідних видавців наукової літератури нашої країни. На поточний час видавництво набуло статус міжнародного. Основні виробничі потужності розміщені в Одесі, проте регіональні офіси «Олді+» діють у Херсоні, Миколаєві, Сумах, Запоріжжі і Дрогобичі, а також у латвійській Ризі і польському Торуні. 

Можливості видавництва та висока якість послуг

Видавництво «Олді+» це підприємство повного циклу, що надає весь комплекс послуг з додрукарської підготовки і видання професійної наукової, учбової і періодичної літератури. Власний парк найсучаснішого потужного друкарського обладнання і використання новітніх технологій дозволяють у найкоротший термін виконувати замовлення будь-якого обсягу, від одного примірника до багатотисячних накладів, з використанням цифрового друку, у твердій або м’якій палітурці, з широким спектром оздоблювальних можливостей. 

У колективі «Олді+» об’єднались понад шістдесят однодумців-професіоналів, згуртованих ідеєю надання високоякісних послуг щодо друку учбових і наукових видань. Менеджери видавництва здійснюють повний супровід кожного проекту, з моменту першої консультації до отримання замовником готової продукції, виконаної з дотриманням усіх вимог ДСТУ і стандартів ЄС щодо поліграфічної продукції. 

У штаті видавництва є коректори, літературні, технічні і наукові редактори з усіх напрямів, які допоможуть зробити текст майбутньої книги досконалим. Фахівці додрукарської підготовки, досвідчені верстальники, сформують з рукопису електронний макет, що міститиме ілюстративний і формульний матеріал будь-якого ступеню складності. Дизайнери запропонують варіанти оформлення обкладинки та внутрішнього блоку книг, з урахуванням усіх побажань замовника. Досвідчені поліграфісти підберуть матеріали, що оптимально відповідатимуть кожному виданню, виконають роботи з високою якістю і в максимально стислий термін. 

«Олді+»: з повагою до авторів

Постійні замовники видавництва - заклади вищої і середньої освіти, наукові та дослідницькі установи академічного й інших підпорядкувань. Серед авторів видавництва провідні науковці, викладачі вишів, вчителі, а також майбутні вчені і педагоги, що тільки роблять перші кроки у сфері науки. 

У видавничому портфелі «Олді+» присутні

  • монографічні праці;
  • збірки наукових статей;
  • підручники;
  • учбові посібники;
  • методичні матеріали;
  • довідники;
  • науково-популярна і публіцистична література;
  • періодичні фахові видання.


«Олді+» поважає кожного зі своїх клієнтів, надаючи виключно високоякісні послуги, незалежно від об’єму замовлення. 

Додаткові принади співпраці

Двічі на рік видає каталог видань «Олді+», у якому представлені всі книги, що вийшли друком у видавничому домі. Оновлені каталоги поступають до всіх наукових і фахових бібліотек країни. 

Кожне видання «Олді+» отримує відповідне ISBN-кодування. Видавництвом здійснюється розсилка наукових видань, відповідно до Переліку одержувачів обов'язкового безоплатного примірника видань України.

Усі книги, надруковані в «Олді+», можуть бути представлені у власній інтернет-крамниці видавництва https://oldiplus.ua/.


Тэги: типография, издательство, книги

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: