Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Туризм

Переваги відпочину у горах із дітьми

Автор: Светлана Егорова, 10.11.2022, 12:26:36 Переваги відпочину у горах із дітьми

Сьогодні відпочинок з дітьми в Карпатах - це краще рішення. Активність, свіже повітря та знайомство з дикою природою. Все це наповнить діток та їх батьків вражаючими емоціями. Чому ж варто приїхати у Над Фермою під час відпочинку з дітьми? Прочитайте нижче!

Стимул до фізичної активності

Кожен може погодитися з тим, що вид на гори надихає. І є ознаки того, що це натхнення спричиняє реальні результати. Люди, які бачать гори щодня, частіше відвідують їх регулярно. Тому вони більше гуляють на природі та пожинають плоди всієї цієї фізичної активності.

Люди, які проводять більше часу на вулиці, більше займаються спортом. Нумо дивитися правді у вічі. Прогулянка на природі, в оточенні красивих місць і запахів, краще походу в спортзал або прогулянки по жвавій вулиці щоразу. Так люди роблять це більше. А більше фізичної активності означає найкраще здоров'я. Є дані про нижчий рівень ожиріння, менший ризик серцевих захворювань і нижчий кров'яний тиск.

Природа робить вас щасливішим

Інші покращення якості вашого життя пов'язані з користю для психічного здоров'я життя в горах. Доведено, що проведення часу на природі знижує вироблення гормонів стресу в організмі. Нещодавно вигадана фраза «натуральна терапія» стає все більш широко використовуваною і визнається законною наукою. Дослідження показують те, що довгий час вважалося правдою: споглядання краси природи може допомогти вам здобути внутрішній спокій.

Доведено, що такі прості речі, як приємні запахи, знижують стрес. Крім того, ваше тіло виробляє хімічні речовини під час фізичної активності, такі як серотонін та дофамін. Відомо, що обидві ці хімічні речовини покращують емоційний стан, полегшуючи стрес. Це хімічний антидепресант без побічних ефектів!

Крім того, показано, що перебування далеко від натовпу допомагає підвищити вашу впевненість у собі, оскільки ви розв'язуєте проблеми своєї фізичної активності із силою, зосередженістю та незалежністю. А коли ви втомитеся проводити час на природі і відчуєте себе добре через знижений рівень гормонів стресу, ви зможете насолодитися ще однією важливою перевагою життя в горах для здоров'я: відпочинком. Фізична втома і душевний спокій значно збільшують ваші шанси на гарний сон, що відновлює.

Короткочасна пам'ять та фокус

З більш спокійним, радісним настроєм та гарним нічним відпочинком цілком логічно, що ви можете покращити розумову концентрацію. Когнітивні переваги фізичних вправ та позитивного мислення широко визнані. А недавні дослідження показують, що час, проведений на природі, може підвищити вашу здатність зосереджуватися та концентруватися.

Одне дослідження показало, що люди, які проводили час на природі та просто відпочивали, показали кращі результати у тестах на концентрацію, ніж ті, хто проводив той самий час, відпочиваючи у міському середовищі. Список переваг для здоров'я від життя в горах можна продовжувати та продовжувати.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Туризм" на ЖЖ.info
Туризм | 10.11.2022 | Переглядів: 634 | Карпаты, путешествия, отдых, туризм

Читайте також на цю тему: