Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Декабрь » 31 » 12:13:58

ЗАТ Житомирські ласощі: законні власники Житомирської кондфабрики зайшли на своє підприємство     Реклама  

31.12.2015, 11:29:58 3952 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
ЗАТ Житомирські ласощі: законні власники Житомирської кондфабрики зайшли на своє підприємство

Вчора ввечері, 30 грудня 2015 року, акціонери ЗАТ "Житомирські ласощі", відновлені у своїх правах постановою Вищого адміністративного суду України від 23 грудня 2015 року, змогли потрапити на належну даному Товариству Житомирську кондитерську фабрику. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЗАТ.

"Це сталося завдяки професійним та злагодженим діям правоохоронних органів, працівники яких чітко спрацювали, - передає видання "РБК".

"Він перетворив фабрику в неприступну фортецю, яку цілодобово охороняли озброєні люди. Розуміючи, що рано чи пізно фабрику заберуть із його незаконного володіння справжні власники", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що акціонери і трудовий колектив ЗАТ "Житомирські ласощі" звернулися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе з проханням надати допомогу у виконанні рішення ВАСУ.

"Вчора ввечері тітушки планували напасти на керівництво ЗАТ, зірвати його зустріч з трудовим колективом і знищити обладнання і товарні залишки. Співробітники, акціонери і менеджмент ЗАТ "Житомирські ласощі" дякують правоохоронним органам, а саме Головному управлінню Національної поліції у Житомирській області, Відділу Нацполіції  в Житомирі, завдяки яким не було допущено проникнення на фабрику збройних тітушок Бойка завдяки чому вдалося уникнути провокацій і кровопролиття", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за даними прес-служби, акціонери вже почали інвентаризацію майна, фабрика взята під охорону ДСО і починає планову господарську роботу.

"Підприємство вже відвідав голова Житомирської ОДА Сергій Машковський і мер Житомира Сергій Сухомлин. Керівництво фабрики запевнило трудовий колектив, що працівниками будуть збережені робочі місця і заробітні плати. Також співробітникам буде виплачена компенсація за час вимушеного простою", - резюмується в повідомленні.

Тэги: Житомир, Житомирські ласощі

Схожі новини:


Комментариев: 1
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 12:52:15, 31.12.2015 [Материал]

И восстал род на род.
В человеческой пыли
Где-то боги
Померяться силой решили
Где-то падали горы.
Где-то сёла горели.
Изгибались и рвались
В огне параллели...
И восстал род на род.
Обречён и отмечен,
Каждый верил, что прав,
И, конечно-же, вечен...
Оголошення на ЖЖ інфо: