Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2016 » Апрель » 7 » 09:12:23

У Житомирській обласній раді обговорили стан підготовки до 30-х роковин Чорнобильської аварії

07.04.2016, 09:12:23 2623 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У Житомирській обласній раді обговорили стан підготовки до 30-х роковин Чорнобильської аварії

В Житомирській обласній раді відбулося засідання робочої групи з підготовки та проведення заходів, пов’язаних із 30-річчям Чорнобильської катастрофи, у якому взяли участь перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма, заступник голови обласної ради Наталія Рибак, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, представники громадських організацій.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

Під час засідання його учасники обговорили стан виконання завдань, поставлених на попередніх засіданнях робочої групи, а також план заходів на 25-26 квітня.

Зокрема, йшлося про вирішення проблем щодо забезпечення учасників ліквідації аварії медичним обслуговуванням, лікарськими засобами та стоматологічними послугами.

У рамках заходів передбачено вечір-реквієм, який відбудеться  25 квітня у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги.

Наступного дня, 26 квітня, заплановано покладання квітів до меморіальної дошки пам'яті першого Міністра Мінчорнобиля України Г.О.Готовчиця та меморіального пам'ятника працівникам органів внутрішніх справ – жертвам Чорнобиля.  Цього ж дня відбудеться покладання квітів та проведення мітингів скорботи біля пам'ятних знаків “Чорна біль” та “Пожежним, які врятували світ”.

Також 26 квітня на обласному телебаченні пройде телемарафон з прямими включеннями, під час якого відбудеться показ тематичних телепрограм та фільмів.

Окрім цього, до Дня пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи у бібліотеках та музеях області проходять тематичні виставки.

Тэги: Чернобль, Житомирская область, годовщина

Схожі новини:


Комментариев: 3
Voice
1 soon2017 (Voice)   • 09:54:46, 07.04.2016 [Материал]

засідання робочої групи з підготовки та проведення заходів..."
не искоренимая бюрократическая привычка бесконечно заседать...
Как засели ,так до следующей смены правительства заседать и будут
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 19:42:10, 07.04.2016 [Материал]

Что там вам, дармоедам, готовиться?! Подготовьте ещё одни "заходы" по отбору доплат и льгот Чернобыльцам, спасшим, как вы, ушлёпки от власти, любите мандеть, ВЕСЬ МИР !!!
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 19:43:27, 07.04.2016 [Материал]

Низкий поклон Спасателям и Ликвидаторам аварии на ЧАЭС.
Оголошення на ЖЖ інфо: