Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Сентябрь » 9 » 10:03:01

У Житомирській області відбудеться виїзне засідання Комітету ВР України з питань екологічної політики

09.09.2016, 10:03:01 2967 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У Житомирській області відбудеться виїзне засідання Комітету ВР України з питань екологічної політики

Вирубка лісів, незаконне видобування бурштину, піску та інших корисних копалин, браконьєрство, надання дозволів на вилов риби у промислових масштабах підприємцям, тим самим обмежуючи права простих мешканців на користування водними об’єктами, випалювання деревного вугілля з низкою порушень тощо - ось не повний перелік екологічних проблем, які, на жаль, має Житомирщина.

Зважаючи на це та реагуючи на низку звернень від громадян, за ініціативи народного депутата України фракції «Народний фронт» Павла Дзюблика, у Житомирській області, відбудеться  виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Про це парламентар повідомив на свої сторінці у Facebook



«Сьогодні відбулося перше засідання нашого Комітету у 5-й сесії Верховної Ради України VIII скликання. Потужно, багато важливих питань розглянули, злагоджено обговорювали, подекуди дискутували над тими чи іншими нормами законопроектів, включених до порядку денного. 

Прийняли ряд нових колективних рішень в контексті обговорення питань.

Я виніс на розгляд колег пропозицію провести виїзне засідання Комітету екологічної політики у Житомирській області. Дякую, що підтримали. На часі-узгодити дату цього засідання з планом роботи Комітету. Думаю, буде цікаво та продуктивно.

Вже можете писати свої думки, пропозиції з даного приводу. Буду вдячний, адже не для галочки, а задля реальних змін роблю це»
, - написав Павло Дзюблик.

Привернути увагу відповідних державних органів до катастрофічної ситуації, яка склалася в області та знайти шляхи її вирішення – ось одні із основних завдань, які будуть поставлені перед членами Комітету.



фото зі сторінки Павла Дзюблика у Фейсбук

Тэги: парламент, Павел Дзюблик, Житомирская область, экология

Схожі новини:


Комментариев: 1
noname2
1 Кирил (noname2)   • 10:37:51, 09.09.2016 [Материал]

Вирубка лісів, незаконне видобування бурштину, піску та інших корисних копалин, браконьєрство, надання дозволів на вилов риби у промислових масштабах підприємцям - всем этим успешно занимается и комитет экополитики, и первые лица города/области/страны. В этом они действительно ПРОФФЕСИАНАЛЫ! ;)
Оголошення на ЖЖ інфо: