Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2016 » Сентябрь » 12 » 17:14:40

Борислав Розенблат відзвітував про 20 місяців депутатства. ВІДЕО

12.09.2016, 17:14:25 3165 8 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Борислав Розенблат відзвітував про 20 місяців депутатства. ВІДЕО

Після виборів у жовтні 2014 року інтереси житомирян у ВРУ представляє Борислав Розенблат – військовий будівельник за професією, промисловець за покликанням, підприємець. 

Що встиг зробити з того часу для країни і для своїх виборців зокрема, нардеп розповів під час зустрічі сьогодні, 12 вересня.

Звертає увагу на спеціально підготовлені з цього приводу роздаткові матеріали. Там йдеться, що народний обранець Борислав Розенблат пропустив лише 6 % пленарних засідань, підготував 319 депутатських звернень і 18 депутатських запитів, подав 71 законопроект, 10 з яких набрали чинності, має 54 виступи у ВРУ та 12 помічників, - повідомляє сайт "Перший Житомирський"

Також є інформація і про результати роботи громадської приймальні Розенблата, куди надійшло 800 звернень від житомирян і які були опрацьовані помічниками. 

Народний депутат не приховує проблеми освіти та медичної сфери міста, але поряд з цим відзначає про значні грошові надходження на їх вирішення. У своїй доповіді народний депутат наголосив на необхідності запровадження обов’язкового медичного страхування. 

Нагадує, що за його сприяння з державного бюджету було виділено 20 мільйонів на соціально-економічний розвиток Житомира, з яких половина – спрямовані на придбання медобладнання для приймальних відділень трьох міських лікарень. 

Заступник міського голови Матвій Хренов запевнив присутніх, що одразу після завершення тендерів починаються роботи зі встановлення цього обладнання і до кінця осені усе вже почне функціонувати. 

Ще близько двох мільйонів – це кошти на асфальтування провулків у Житомирі, а 800 тисяч виділено Житомирському перинатальному центру. У планах - фінансова підтримка пологовому будинку та онколікарні в Житомирі. 

За 300 тисяч у Житомирі нардепу вдалося встановити 15 дитячих майданчиків, а 2, 5 млн власних коштів Борислав Розенблат витратив на благодійність – більше мільйона на допомогу освітнім закладам, 650 тисяч – на підтримку української армії. 



Розенблат вважає, що загалом в Україні необхідно разом із підняттям тарифів на комунальну власність підвищувати і заробітну плату. В першу чергу мова йде про військовослужбовців та поліцейських. 

«Не можу сказати, що є вдала реформа, але є незахищеність наших людей», - прокоментував він ситуацію із реформуванням поліції та наголосив на тому, що змін потребує і судова система. Цей процес має зайняти 2-3 роки.

Розенблат також торкнувся і болючої теми для Житомирщини – незаконного видобутку бурштину в Олевському районі. Розроблений ним закон, який дозволить суттєво покращити ситуацію, 76-й у порядку денному і, на думку нардепа, він вигідний усім, окрім правоохоронців, які «кришують» цю сферу або закривають очі на те, що відбувається, а також тих, хто продовжує наживатися на цьому. Нардеп сподівається на підтримку колег у цьому питанні, адже покладатися виключно на сили правоохоронних органів тут не варто, бо потрібні законні методи врегулювання ситуації. 

Значною «перемогою» на шляху до змін у країні Розенблат називає реформу децентралізації, яка вже зараз дозволяє перенаправляти кошти на місця. У контексті цього згадує, що у 2014 році бюджет розвитку Житомира становив 40 мільйонів, а у такий задавалося б складний для країни 2016 рік – 400 мільйонів. Наслідком цього й стали активні ремонтні роботи по місту. 

«Те, що зараз відбувається в країні – початок великих змін, - вважає Борислав Розенблат. – Цей парламент, попри різні заяви та прогнози, вже зробив багато корисних речей для країни. Кожен з нас, як депутат, вже може пишатися тим, що зробив». 


Відео: Житомир. інфо














Тэги: народный депутат, Розенблат Борислав, отчет, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 8
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 18:53:08, 12.09.2016 [Материал]

А кто у нас, по нашему округу, ещё представляет нас, житомирян и жителей области, в ВР? Пусть покажут и свои "достижения".
P. S.( скрипнул) Не реклама БС-у.
anTaRes
5 anTaRes (anTaRes)   • 21:24:53, 12.09.2016 [Материал]

ну, тут виш как все серьезно
и достижения, и цветные распечатки, и (по распечаткам сужу) PR отдел

видимо будущий президент (или просто кандидат)

з.ы. ну, %90 там все ок в распечатках
кто более дотошный и хочет набавить/убавить процентов - все должно быть в открытом доступе, можно почитать-посчитьать
там уже видел несколько видов рейтингов есть по типу "кто подавал/голосовал/посещал/..."

похоже человек старается, мне только не понятно каков мотив
отсюда и мой интерес
vox
2 владимир (vox)   • 19:19:17, 12.09.2016 [Материал]

«Те, що зараз відбувається в країні – початок великих змін" - вважає Борислав Розенблат.
Так значит то, что происходит в стране 3-й год, это только начало, ?
andruha30
3 andruha30 (andruha30)   • 20:15:26, 12.09.2016 [Материал]

Обращался в приемную насчет установки нового детского майданчика во дворе,сказали нет денег,но сказали звонить 15 сентября...Посмотрим какая в этот раз будет отмазка....
kolvich
4 Nikolay (kolvich)   • 21:15:41, 12.09.2016 [Материал]

Чёт напомнило,,,Решили устроить конкурс - кто сможет за 20 месяцев научить обезьяну
говорить. Вызвались англичанин, француз и русский. Дали каждому
миллион баксов и обещали, что если за 20 месяцев научат обезьяну говорить,
то дадут еще десять миллионов.
Через 20 месяцев приходит англичанин со своей обезьяной.
Она в смокинге, цилиндре, с тростью.
Англичанин:
- В театры водил, по разным странам ее возил, одевается как
джентльмен, с дамами ведет себя как джентльмен, но говорить
не научил.
Потом приходит француз. Его обезьяна одета по последней моде,
маникюр и т.п.
Француз:
- В рестораны водил, по клубам водил, с дамами как настоящий
француз обращается, но говорить не может.
Приходит русский. Одет сам во все самое модное и дорогое,
на пальцах всякие бриллианты, и ведет на поводке несчастного
вида обезьяну.
Русский:
- Ну, значится так - в рестораны водил, в бары водил,
за границу возил,на сессии таскал.
Обезьяна (хватаясь за голову):
Crespito
6 Hernan (Crespito)   • 08:18:34, 13.09.2016 [Материал]

Самое интересное, что депутатьске зверненя стоит 15к, как говорил мусийчук, получается, чем больше звернулся по каким-то вопросах - больше получил, а все думают, работает розик, о державе думает
electrician
7 IGOR (electrician)   • 14:10:20, 13.09.2016 [Материал]

Частенько на "Интер+" в "Чёрном зеркале" по пятницам в 21,00 сидит надутый , иногда ведущий даёт слово , но уже через 20-30 секунд машет рукой и даёт говорить другому . Именно говорить , а не шамкать губами , выдавая шаблонные фразы и лозунги. Постоянно упоминает Житомир и всегда не к месту и не по теме разговора. Честно говоря , впечатления не производит. Скорее раздражение вызывает.
Cobalt
8 Cobalt (Cobalt)   • 14:43:37, 13.09.2016 [Материал]

Вон Зубка, Вова Грозный вообще сказал, что нах выгонит...
Оголошення на ЖЖ інфо: