Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Новини України » 2017 » Январь » 18 » 11:00:09

Підтримувати молоде покоління необхідно вже сьогодні, адже завтра воно будуватиме нашу країну, - Руслан Годований. ВІДЕО     Реклама  

18.01.2017, 11:00:09 3370 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Підтримувати молоде покоління необхідно вже сьогодні, адже завтра воно будуватиме нашу країну, - Руслан Годований. ВІДЕО

Процес децентралізації набирає обертів, новостворені ОТГ та ті населені пункти, які тільки йдуть до цього, вже зіштовхуються з низкою проблем. Одна з головних – фінансова складова.

Так, найбільше потребують допомоги навчальні заклади, переважно сільської місцевості, увага до яких була завжди меншою, аніж до шкіл та садочків у містах.

Тож аби підтримати саме сільські освітні заклади та привітати їх вихованців з новорічними святами, голова ГО «Справедливість Розвиток» Руслан Годований привіз для учнів Стовпівської ЗОШ Чуднівського району солодкі подарунки.

За словами Руслана Миколайовича, який не перший рік опікується дітлахами цього району, саме в молоде покоління необхідно вкладати всі можливі ресурси, адже через декілька років, вони будуватимуть нашу країну. 
 


- Сьогодні, дуже важливо, відвідувати дитячі садочки та загальноосвітні школи, адже саме молоде покоління, в подальшому, будуватиме нашу країну. Також необхідно знати й про те, як йде навчальний процес, що потребують освітні заклади, яка у них матеріально-технічна база тощо. На жаль, районні чиновники рідко відвідують дані заклади сподіваючись, що скоро відповідальність за них, ляже на плечі ОТГ. Така ситуація й у Чуднівському районі, об’їжджаючи який, я бачу багато проблем, які місцеві чиновники не беруться вирішувати, - переконаний Руслан Годований, голова ГО «Справедливість Розвиток»


Також Руслан Годований передав через свою приймальню подарунок й іншому освітньому закладу району - Краснопільській ЗОШ I-III ступенів. Так під час свого останнього візиту до закладу, Руслан Миколайович дізнався від керівництва школи про мрію учнів,  а саме мікрофон для виступів. Тож  не відкладаючи у довгий ящик, прохання було виконане.
 
Прес-служба Руслана Годованого












 

Тэги: школа, Житомирская область, Годованный, Справедливість розвиток, ОТГ

Схожі новини:


Комментариев: 5
aio
1 Макс (aio)   • 11:08:28, 18.01.2017 [Материал]

Как давно его не было слышно? Какое-то политическое мероприятие приближается?
AlexIvanov
4 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 12:50:38, 18.01.2017 [Материал]

Выборы в этом году.
toxi
2 Роман (toxi)   • 11:20:53, 18.01.2017 [Материал]

Всего то было подарено коробки с конфетами и один микрофон со шнуром и стойкой? А куда его подключать? А новая аппаратура?
Dimyand
3 Місцевий (Dimyand)   • 12:30:20, 18.01.2017 [Материал]

Уверен, если бы вы дарили то не забыли бы все вышеперечисленное...
Karamba
5 Сергей (Karamba)   • 05:41:52, 19.01.2017 [Материал]

Прочитал заголовок и сразу на ум пришла такая мысль. Где вы были 20 лет назад...
Оголошення на ЖЖ інфо: