Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2017 » Июль » 3 » 16:12:04

Ремонт кардіологічного відділення обласної лікарні планують завершити до 15 серпня

03.07.2017, 16:12:04 3124 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Ремонт кардіологічного відділення обласної лікарні планують завершити до 15 серпня

Ремонтні роботи в кардіологічному відділенні обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського планують завершити до 15 серпня. В цьому запевнив голову обласної ради Володимира Ширму головний лікар Богдан Леськів.

Очільник депутатського корпусу 3 червня ознайомився з ходом виконання ремонтних робіт у приміщеннях відділення.

Він наголосив, що обласна лікарня повинна стати медичним закладом європейського рівня, - повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради. 

«Минулого, цього та наступного року медицина – це основний пріоритет для обласного бюджету. І більша частина грошей, що виділяється на охорону здоров’я, спрямовується саме на обласну лікарню. Тільки на ремонт кардіологічного відділення та закупівлю обладнання з обласного бюджету виділено понад 8 млн грн. Необхідно підвищити рівень медичного закладу, аби він відповідав усім вимогам сьогодення та надавав медичні послуги на європейському рівні», - наголосив Володимир Ширма.

Головний лікар поінформував про терміни завершення ремонту та встановлення обладнання у відділенні.

«Процедура закупівлі обладнання пройшла відповідно до законодавства. З постачальниками вже підписані договори на суму 6,2 млн грн, і вони готові привезти та встановити медичне обладнання в будь-який момент. Поставили завдання - до 15 серпня завершити ремонтні роботи, зокрема, відремонтувати два реанімаційні блоки, допоміжні приміщення, палати відділення та зробити косметичний ремонт коридору. Після ремонту одразу будемо монтувати медичне обладнання», - повідомив головний лікар.

Насамкінець голова обласної ради Володимир Ширма поставив усім присутнім чітку вимогу – максимально дотримуватися поставлених термінів і якнайшвидше відкрити відділення, яке вкрай необхідне і  важливе для здоров’я жителів області.






Тэги: Житомир, областная больница, кардиология

Схожі новини:


Комментариев: 1
kolvich
1 Nikolay (kolvich)   • 18:57:30, 03.07.2017 [Материал]

Шо вы понты гоняете,,до15 серпня,год уточните пжалюсста.))Толя настроит))он с бригадой не рассчитался,то мужики электроинструмент забрали,пока бабки все не выплатит.Были на обьекте и работы не початый край,а бабок на зарплату нет.
Да и то,что строится оно и нах не надо,все равно поменять клапана отправляют на Киев.Как строят,так и лечат и просвета нет,но одно хорошо у всех получается...откат,воровство и очковтирательство.
Оголошення на ЖЖ інфо: