Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2017 » Декабрь » 21 » 11:34:34

Компанія «ВТЕПЛІ» провела в Житомирі семінар з теплообладнання та опалювальної техніки     Реклама  

21.12.2017, 11:34:37 3409 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Компанія «ВТЕПЛІ» провела в Житомирі семінар з теплообладнання та опалювальної техніки

15 грудня 2017 у Житомирі, на базі готельно-ресторанного комплексу «Королівська бочка», пройшов Семінар з теплообладнання. Організатором виступила торгово-монтажна компанія «ВТЕПЛІ», яка є офіційним імпортером і дистриб'ютором опалювальної техніки відомих європейських виробників.

ТОВ «ВТЕПЛІ» - офіційний імпортер і дистриб'ютор якісної опалювальної техніки відомих європейських виробників. На сьогоднішній день компанія стрімко і успішно розвивається, крокуючи в ногу з часом та використовуючи лише сучасні технології кліматичної техніки і водогрійного обладнання.

Весь представлений асортимент обладнання формується, виходячи з критеріїв надійності, наявності передових технологій, зручності використання споживачем і відповідає світовим і вітчизняним стандартам, що підтверджується сертифікатами якості.

 

Генеральний партнер - всесвітньо відомий бренд BOSCH


Компанія «Bosch Thermotechnik» відповідає за бізнес-сферу «Термотехніка» у групі компаній Bosch та спільно зі своїми міжнародними дочірніми компаніями належить до провідних європейських виробників ресурсозберігаючої техніки опалення та гарячого водопостачання.

Компанія має у своєму розпорядженні сильні міжнародні та регіональні торговельні марки та пропонує диференційований спектр продуктів, що виробляється на 20 заводах у десяти країнах Європи та у Північній Америці.

Опалювальне обладнання від «Bosch Thermotechnik» має найкраще рішення для приємного домашнього затишку. 
 

Офіційні партнери - MEIBES і OTP bank.


Компанія «MEIBES» заснована в 1961 році в Ганновері (Німеччина) та пройшла шлях від сімейної майстерні до промислового підприємства, і стала світовим ім'ям. «MEIBES» пропонує рішення в області оптимізації роботи джерела тепла (котельня або ЦТП), розподілу теплового навантаження по споживачах, використання альтернативних ресурсів, а також в області організації внутрішніх інженерних систем опалення та гарячого водопостачання з централізованою або індивідуальною схемою, а також поставляє обладнання для організації низькотемпературних контурів опалення та для систем диспетчеризації та обліку енергоресурсів.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» – один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості.

На сьогодні – АТ «ОТП Банк» є ядром фінансової групи, до складу якої входять компанії групи ОТП в Україні: компанія з управління активами ТОВ «ОТП Капітал» та лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг». Всі перелічені компанії проводять успішну діяльність, посідаючи провідні позиції у своїх сегментах.

Компанію BOSCH представляли директор з продажу BOSCH Термотехніка Дмитро Рухадзе і регіональний менеджер відділу термотехнікі команії BOSCH Євгеній Супрун. Вони надали вичерпну інформацію щодо новинок - були представлені 2 лінійки теплових насосів за типом повітря - вода, нова лінійка автоматики і кілька моделей конденсаційних котлів. Так само аудиторія дізналася про умови участі в програмі для партнерів BOSCH plus.

Від компанії MEIBES в якості спікера виступав комерційний директор компании Meibes - Олександр Нацик. Його виступ був так само присвячений системам швидкого монтажу, обвязці котелень та інноваційнім технологіям компанії MEIBES.

OTP bank представляли начальник відділу організації роздрібних продаж у регіоні Сотніченко Сергій та керуючий відделеням Лонський Сергій. Вони підготували інформацію про досить актуальному і цікавий продукт їх банку - кредитною програмою на тепло «IQ energy».

Загалом на семінарі було присутньо близько 70 гостей. Серед них були представники Житомирських новобудов, монтувальники та сервісанти. Кожен отримав актуальну для своєї ланки інформацію, мав можливість поспілкуватися із спікерами та отримав призи від організаторів та партнерів.

Загалом аудиторія була дуже жвава та охоче взаємодіяла із лекторами. Найактивніші гості отримали сертифікати із знижкою на придбання продукції в компанії «ВТЕПЛІ».

Після офіційної частини події гості мали змогу відвідати аквапарк, скористатися послугами СПА та пограти в більярд. Вечір завершився за вечерею «без краваток». Гості активно обговорювали отримані знання, ділилися емоціями щодо активного відпочинку в колі колег та висловлювали щирі побажання всім, хто приймав участь в організації семінару.

Компанія ВТЕПЛІ

Компанія ВТЕПЛІ

Компанія ВТЕПЛІ

Компанія ВТЕПЛІ

Компанія ВТЕПЛІ

Компанія ВТЕПЛІ

Компанія ВТЕПЛІ

Компанія ВТЕПЛІ

Компанія ВТЕПЛІ
 
КЛИКНИ ДЛЯ УВЕЛИЧЕНИЯ
Компанія ВТЕПЛІ

Тэги: Житомир, отопление, семинар

Схожі новини:


Комментариев: 5
vseneprosto
1 zima (vseneprosto)   • 14:59:59, 21.12.2017 [Материал]

А где П(М)удель рогожин?Ему и так "тепло"?
J-Alex
2 Ordinary Mortal (J-Alex)   • 20:24:53, 21.12.2017 [Материал]

А че ему париться, главное Сукоблину вовремя отлистать кусок из наворованного.
Hellmors
3 chosen_one (Hellmors)   • 23:57:08, 21.12.2017 [Материал]

Единственная компания которая не ответила ниичеегоо на мое резюме. Лол.
Теперь понятно, очень прогрессивный коллектив))
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 20:36:16, 22.12.2017 [Материал]

"...А где П(М)удель рогожин?Ему и так "тепло"? ..."
А оно ждёт следующего семинара. Только от компании "ВБАБЛІ".
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 20:38:22, 22.12.2017 [Материал]

"...на базі готельно-ресторанного комплексу «Королівська бочка», пройшов Семінар..."
Баня, девки и бухло то же были? ;-)
Оголошення на ЖЖ інфо: