Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Октябрь » 30 » 16:30:57

Лікарні Житомира отримали 18 тисяч упаковок препарату «Ензистал П» від «Фонду родини Розенблат»     Реклама  

30.10.2018, 16:30:57 3136 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Лікарні Житомира отримали 18 тисяч упаковок препарату «Ензистал П» від «Фонду родини Розенблат»

Корисний, натуральний та дуже необхідний», - так характеризують препарат «Ензистал П» житомирські медики. Зокрема, «Фонд родини Розенблат» у співпраці із дніпровськими благодійниками зміг доставити та розподілити між лікарняними установами міста й області 18 тисяч упаковок цього препарату, який поліпшує функціональний стан шлунково-кишкового тракту та нормалізує процес травлення.

Передачу ліків провели 30 жовтня в приміщенні Фонду з оформленням відповідної документації. Засновник Фонду, народний депутат ВРУ Борислав Розенблат нагадує, що усі ліки пацієнти отримують абсолютно безкоштовно, процес відкритий і прозорий.
 

«Аби уникнути будь-яких маніпуляцій, ми вирішили, що має бути звітність. Наш Фонд може прозвітувати і перед громадою, і перед благодійниками, що все відбувається абсолютно прозоро. Такою діяльністю займаємося вже кілька років і  досі ніяких нарікань нема. Були певні чутки, що десь препарати продавали, але провели перевірку, яка не підтвердила інформацію, - відзначає Борислав Розенблат. – Я дякую керівникам лікарень та організацій, які підтримують нашу ініціативу і допомагають забезпечити житомирян  потрібними, а головне безкоштовними ліками. Разом ми дбаємо про здоров’я нашої громади, дозволяємо трохи зекономити коштів на придбанні ліків. Вже склалася   тривала співпраця, партнерство. Вони звертаються до нас із заявками про необхідність певних ліків, а далі у роботу включається Фонд. Надсилаємо листи вітчизняним   та іноземним благодійникам, які відгукуються. Приміром, раніше отримували допомогу з Німеччини, Нідерландів, Румунії безпосередньо від фармацевтичних компаній. Цього разу маємо вантаж від колег з Дніпра. Цей препарат доволі вартісний, вироблений в Індії, якість підтверджена сертифікатами».

Нині «Ензистал П» вже надійшов у ЦМЛ №1, ЦМЛ №2, Житомирську обласну клінічну лікарню ім.О.Ф.Гербачевського, Центр первинної медико-санітарної допомоги, госпіталь ветеранів війни, міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Ліки поставлять на облік та почнуть видавати пацієнтам за призначенням уже найближчим часом.

Заступник головного лікаря обласної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського Наталія Герасимчук відзначає, що з «Фондом родини Розенблат» співпрацюють вже кілька років. Без уваги не залишається жодна заявка, а якістю наданих препаратів задоволені і медики, і пацієнти, адже не всі мають можливість їх придбати самостійно та в необхідній кількості.

«У нас функціонує єдине в області гастроентерологічне відділення, де проходять лікування пацієнти різного віку, але здебільшого пенсіонери, також соціально незахищені версти населення.  Самі розумієте, що коштів у них обмаль, а цей препарат якраз дуже важливий у лікуванні. Будемо видавати його пацієнтам безкоштовно, з відповідною поміткою в історії хвороби. Можна сказати, що для нас це приємна підтримка, бо є на що розраховувати», - додала Герасимчук.

Нагадаємо, що раніше «Фонд родини Розенблат» передавав  сезонні ліки від кашлю та застуди, для укріплення імунітету, протигельмінтні препарати, а також препарати для пацієнтів з травмами,  антибіотики, протиінфекційні, ранозаживлюючі, протипухлинні, ін’єкційні засоби, «Natalis»  для породіль, ін.
 

 


Тэги: медикаменты, фонд родини Розенблат, больницы Житомира

Схожі новини:


Комментариев: 4
antonvox
1 Антон А (antonvox)   • 17:47:03, 30.10.2018 [Материал]

Как бы еще бесплатно выдавали, а не так, как у нас умеют...
garold
2 Кonstantin (garold)   • 19:22:08, 30.10.2018 [Материал]

А не фуфломицин ли это?
zhzh1
3 андрій (zhzh1)   • 09:10:04, 31.10.2018 [Материал]

Ти ж, коли даєш милостиню, нехай твоя ліва рука не знає, що робить твоя права: 4 щоб твоя милостиня була таємна, і Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі.

цікаво що у ТОРІ про це сказано? є експерти?
current_user
4 Current User (current_user)   • 09:48:38, 31.10.2018 [Материал]

Я правильно зрозумів, що придбав хтось в Дніпрі, а Розенблат просто привіз у лікарні?
Оголошення на ЖЖ інфо: