Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2019 » Август » 15 » 12:52:03

ГПУ спустя 3 месяца объявила подозрение банде янтарокопателей из Житомирщины

15.08.2019, 12:52:03 7092 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
ГПУ спустя 3 месяца объявила подозрение банде янтарокопателей из Житомирщины

Генпрокуратура сообщила о подозрении пяти жителям Олевского района Житомирщины в незаконной добыче янтаря на территории местного лесничества. Об этом сообщила пресс-служба ведомства 15 августа.

Как установили правоохранители, организовал преступную группу житель Олевска. Он обеспечивал подозреваемых мотопомпами, транспортом и оружием. В состав группировки также входили жители Олевского района и Житомира.

Пяти лицам сообщено о подозрении в совершении преступления по ч.ч. 2, 3 ст. 240 Уголовного кодекса Украины. Досудебное расследование в уголовном производстве проводит СБУ.

Также отмечается, что разоблачили янтарокопателей еще в мае 2019 года во время обысков в одном из нелегальных цехов. Тогда было изъято 80 мешков с янтарем общим весом почти 2 тонны.

Тэги: янтарь, Житомирская область, незаконная добыча

Схожі новини:


Комментариев: 5
viewer
1 Name Surname (viewer)   • 13:09:44, 15.08.2019 [Материал]

Без легалізації видобутку бурштину і праці старателів, всі ці "підозри прокуратури" це ІБД. Подивимось чи прийме закон про легалізацію видобутку бурштину монокоаліція "Слуги народу".
Хоча подейкують, що все закінчиться зміною "смотрящіх"
https://tinyurl.com/y3fm598r
pushistik13
2 Пушистик (pushistik13)   • 14:41:51, 15.08.2019 [Материал]

банды джаз играют
а тут коллектив старателей
AlexIvanov
3 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 14:48:34, 15.08.2019 [Материал]

А ментов "грязных" и прокуроров создающих этих смотрящих будете привлекать?
forsazh
4 Евгений (forsazh)   • 15:03:26, 15.08.2019 [Материал]

Ну всё, после приезда президента в Олевск, сразу дела открыли, подозрения объявили - це ПЕРЕМОГА. Наконец то, за долгое время поисков и мытарств в непроходимых лесах Полесья, ГПУ нашла ту пятёрку, которая разрыла земли в поисках янтаря - БРАВО!!!
AlexIvanov
5 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 15:44:19, 15.08.2019 [Материал]

Користуючись цією чудовою розводящою статтею Я хочу ознайомити і шанованого Президента і порядних людей, що вам потрібно сфокусувати увагу на розкрадання ільмініто - апатитових руд (землі) Древлянського заповіднику Народичеського району. Ширма- голова Житомирської Обласної Ради підписав дозвіл на розробку цих земель в інтересах товариства ДБР- 3.Після того як Обласна Рада програла суд громаді Народницького району , Ширма підписав скаргу і заплатив з обласного бюджету , судовий збір в інтресах фірми прокладки із статутним фондом 1000 гривень .За інсайдерскою інформацією за це рішення отримав 300-тисяч євро .Гундич мільйон євро, а депутати в обласній раді отримали гроші та землі. Також Ширма звернувся до Верховного Суду касоційною скаргою на рішення апеляційного суду в якій було скасовано рішення обласної ради . Громада Народицького району втратила Древлянський заповідник , а бюджет Держави України 60-мільярдів долларів . За ці гроші можливо було розрахуватися с МВФ та кожній дитині покласти на рахунок по 200-тисяч долларів США як це роблять в Еміратах. Інтереси громади, Народницького району відстоювала в судах Циганчук Наталья Антонівна-заслужений юрист України ,кандитат юридичних наук викладач Академії Праці Київ та Житомирського національного агроекологічного університету .Наталья Антонівна виграла усі суди, окрім Верховного Суду .Тому зацікавленим особам котрі хочуть повернути Древлянський заповідник Державі пропоную звернутися саме до Неї як до фахівця цієї судової справи.
Оголошення на ЖЖ інфо: