Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2020 » Июнь » 21 » 19:30:42

Нацкорпус змусив Епіцентр оплатити податки Житомиру в 9,5 мільйонів грн   PR  

21.06.2020, 19:43:46 4087 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Нацкорпус змусив Епіцентр оплатити податки Житомиру в 9,5 мільйонів грн

Національний Корпус довів справу Епіцентру-К до перемоги, а саме сплати ним заборгованих податків в 9,5 млн грн Житомиру за період незаконної роботи. В ході цього гіпермаркет проявив бажання інвестувати скейт-парк. 

Національний Корпус розповідає про роботу та результати.

Дії підкріплюють слова. Пам’ятаєте перекриття Нацкорпусом Епіцентру привернуло увагу людей, керівництва гіпермаркету, поліції та влади. Такий спосіб тиску дав результат й  всі сторони пішли на діалог. В Україні іноді по іншому не виходить.

Основою ж даної перемоги стала постійна юридична робота Нацкорпусу. Органам державної влади були передані всі документи, що були знайдені в ході розслідування партії. Зареєстровані адміністративні та кримінальні провадження в різних державних органах.

"Мабуть Епіцентр-К не планував сплати податків за рік будівництва та роботи. Як і не планували розслідувати та притягувати до відповідальності гіпермаркет міська рада, депутати, департамент будівництва, нацполіція і тд. Цим вони фактично показали житомирянам свою корумпованість, халатність та імпотентність. Бездіяльність логічно привела би до узаконення кримінального бездокументального будівництва та роботи Епіцентру й несплати мільйонів податків в бюджет міста", - кажуть в Національному Корпусі.

 



Чому ця перемога неймовірно важлива для Житомира та її мешканців? Загальна приблизна сума, котру отримає м. Житомир – 9,5 мільйонів грн 
  • Епіцентром-К буде сплачено 6 млн. грн. у розвиток соціальної та інженерно–транспортної інфраструктури Житомира.
  • Гіпермаркет готовий інвестувати будівництво скейт-парку в Житомирі на суму 700 тис. грн.
  • Вже сплатили 1 452 730 грн з фіз. осіб, близько 2 млн грн. податків за ЄСВ та ВЗ. та за нерухомість в розмірі 26 734 грн.
  • Зареєстровані кримінальні справи, матеріали яких були передані партією поліції, продовжують розслідуватись.
  • Тепер Епіцентр – приклад, що не можна по-рейдерськи захоплювати комунальну землю, будуватись й сплачувати податки. Справедливість перед житомирянами та містом, щодо малого та середнього бізнесу відновлено.
  • Справа стане уроком для інших забудовників, котрі через корупцію або халатність влади стають проблемою для житомирян.

Національний Корпус бореться з незаконними забудовниками та корупцією у владі на благо житомирян.
 

Хронологія подій

10 травня ПП “Національний Корпус” та ГО “Громадська оборона” представили розслідування, що набуло резонансу, стосовно будівництва гіпермаркету “Епіцентр-К” в Житомирі.

Детальніше

12 травня Національний Корпус провів акцію протесту щодо незаконного й кримінального будівництва та роботи Епіцентру в Житомирі, перекривши в’їзди в гіпермаркет. Цим було привернуто увагу житомирян, органів міської влади та поліції, оскільки останні двоє просто бездіяли протягом всього часу будівництва та роботи.

Детальніше

16 червня Національний Корпус домігся розгляду на сесії міськради питання відшкодування місту мільйонів гривень збитків незаконним будівництвом, роботою та несплати податків Епіцентром-К.

Детальніше

Слідкуйте за Національний Корпусом в м. Житомир в соц. мережах:
 

Тэги: политика, Житомир, налоги, Нацкорпус, Эпицентр

Схожі новини:


Комментариев: 3
Incola
1 Александр (Incola)   • 19:48:03, 21.06.2020 [Материал]

ржунимогу
RaID
2 Сергій (RaID)   • 08:41:11, 22.06.2020 [Материал]

Цитата "Тепер Епіцентр – приклад, що не можна по-рейдерськи захоплювати комунальну землю, будуватись й сплачувати податки."

Не можна сплаучувати податки? Ого! І що значить "по-рейдерськи захоплювати комунальну землю", якщо вище написано що вони її купили на електронному аукціоні у привата?
Ивасик
3 Телесик (Ивасик)   • 10:16:18, 22.06.2020 [Материал]

Говорят Эпицентр до сих пор не заплатил ни один штраф за работу во время карантина, а тут Нацкорпус типа выделился и показывает, как легко наказать любого) Иллюзия - она такая)

Ну раз такой Нацкорпус всемогущий, пусть тогда еще тогда накажет городскую власть, к-рая просто закрыла на все глаза. Через суд - привлечите к ответственности должностных лиц. Слабо?
Оголошення на ЖЖ інфо: