Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2007 » Ноябрь » 20 » 09:32:15

Депутаты Житомирского горсовета рассмотрят более 60 вопросов

20.11.2007, 09:32:15 5884 0
Депутаты Житомирского горсовета рассмотрят более 60 вопросов

Завтра, 21 листопада 2007 року о 10 годині в залі засідань міської ради відбудеться вісімнадцята сесія Житомирської міської ради п'ятого скликання.

Як повідомили «Журналу Житомира» в пресс-службі Житомирської міської ради, на розгляд ради внесені такі питання:

Інформація начальника Корольовського районного відділу УМВС України в Житомирській області Костика В.В. на звернення депутатів Житомирської міської ради Самойленка В.П. та Виноградського А.Д.
1. Про розгляд подання прокурора м.Житомира від 19.10.07 № 18/238.
Доповідач: Кругляк Едуард Борисович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради
2. Звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2007 року.
3. Про внесення змін до міського бюджету на 2007 рік.
4. Про внесення змін до рішення міської ради від 10.10.07 №398 “Про надання дозволу на отримання кредиту”.
5. Про звільнення від сплати державного мита.
Доповідач: Мончаківська Русана Олександрівна – начальник
департаменту бюджету та фінансів міської ради
6. Про розгляд рішення Адміністративної колегії Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного Комітету України від 25.07.07 № 1. 16 /28р.
7. Про внесення змін до рішення міської ради від 05.10.07 № 389.
Доповідач: Загурський Володимир Францович – директор КП
“Агентство з управління майном” міської ради
8. Про затвердження програм утримання та поточного ремонту об’єктів благоустрою.
9. Про списання димової труби комунального підприємства електричних мереж зовнішнього освітлення “Міськсвітло”.
Доповідач: Марцун Олександр Васильович – в.о.начальника управління комунального господарства міської ради
10. Про прийняття в комунальну власність міста відомчого житлового фонду.
11. Про зміну розмірів статутних фондів комунальним підприємствам, внесення та затвердження змін до їх Статутів”.
Доповідач: Півоварова Світлана Іванівна – начальник управління житлового господарства міської ради
12. Про затвердження Правил торгівлі на ринках міста Житомира.
13. Про затвердження Положення про порядок розміщення гральних автоматів з грошовим або майновим виграшем на території м. Житомира.
14. Про внесення доповнень в додаток 1 до рішення міської ради від 01.08.2007 № 291 “Про департаменти міської ради та припинення відділу по управлінню та приватизації комунального майна міської ради”.
15. Про затвердження передавального акту відділу по управлінню та приватизації комунального майна Житомирської міської ради.
16. Про приватизацію єдиного майнового комплексу комунального підприємства “Готельне господарство “Житомир”.
Доповідач: Михалець Володимир Миколайович – директор департаменту власності та ринкового регулювання міської ради
17. Про Програму сприяння забезпеченню безпеки життєдіяльності, благоустрою, законності та громадського порядку в м.Житомирі на період 2008 – 2012 років”.
Доповідач: Дідківський Микола Васильович – начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради
18. Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення – будинковий комітет “Спасіння” по вулиці Космонавтів, 12.
19. Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення – вуличний комітет “Смолянка” в межах вулиці Магазинної та 1,3, 4, 5 Магазинних провулків.
20. Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення – будинковий комітет “Гоголівська 73” по вулиці Гоголівській, 73.
21. Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення – будинковий комітет “Надія” по вулиці Бальзаківській, 4.
22. Про внесення змін до додатку 1 до Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків в місті Житомирі на 2007 рік.
Доповідач: Круківський Олександр Миколайович - начальник управління муніципального розвитку міської ради
23. Про перейменування відділу соціального захисту населення міської ради в управління праці та соціального захисту населення міської ради.
Доповідач: Геращенко Людмила Іванівна – начальник відділу соціального захисту населення міської ради
24. Про затвердження статуту загальноосвітньої школи № 19 м.Житомира у новій редакції.
Доповідач: Арендарчук Валентин Васильович – начальник управління освіти міської ради
25. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 05.01.07 № 160 “Про затвердження Програми інформаційно – комп’ютерного забезпечення закладів охорони здоров’я м. Житомира та управління охорони здоров’я міської ради на 2007 – 2008 роки”.
26. Про ліквідацію інформаційно–аналітичного центру при управлінні охорони здоров’я Житомирської міської ради.
27. Про створення комунальної установи “Інформаційно - аналітичний центр медичної статистики” Житомирської міської ради.
28. Про скасування рішення міської ради від 29.09.06 № 84.
29. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 29.09.98 № 32 “Про реорганізацію відділу охорони здоров’я міськвиконкому в управління охорони здоров’я”.
30. Про затвердження міської програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2008-2011 роки.
Доповідач: Суслик Микола Петрович – начальник управління охорони здоров’я міської ради
31. Про зміну назви служби у справах неповнолітніх Житомирської міської ради та затвердження Положення про службу у справах дітей Житомирської міської ради.
Доповідач: Косяк Надія Григорівна – начальник служби у справах неповнолітніх міської ради
32. Про спрощення проходження документації з питань оформлення прав власності та користування земельними ділянками в м. Житомирі юридичним особам, громадянам та внесення змін в додаток до рішення міської ради від 31.10.06 №104.
Доповідач: Виноградський Андрій Данилович - депутат міської ради, голова робочої групи
33. Про внесення доповнень до рішення міської ради від 01.08.07 № 313 “Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку та впровадження містобудівної політики в місті Житомирі на 2004-2007 роки.”
34. Про погодження місця розташування нових, реконструкції з розширенням існуючих об’єктів архітектури, затвердження актів вибору та обстеження земельних ділянок і надання дозволів на розроблення проектів їх відведення для розміщення об’єктів будівництва.
35. Про скасування рішення міськвиконкому та рішення міської ради в частині затвердження акту вибору та надання в оренду земельної ділянки міській громадській організації “Гаражний кооператив “Лісове”.
36. Про найменування площі Польової в м.Житомирі.
Доповідач: Головатенко Валерій Володимирович – начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради
37. Про внесення та затвердження доповнень до Статуту комунального підприємства “ Житомирський міський центр земельних відносин”.
Доповідач: Сищук Володимир Миколайович – директор КП
“Житомирський міський центр земельних відносин”
38. Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна.
39. Про затвердження Положень щодо регулювання продажу вільних земельних ділянок несільськогосподарського призначення на конкурентних засадах в місті Житомирі.
40. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок та проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним та фізичним особам.
41. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, майдан Смолянський, 3, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна, товариству з обмеженою відповідальністю “Юлтис”.
42. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Кооперативна, 16, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна, закритому акціонерному товариству “Житомирбудрозвідування”.
43. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Ватутіна, 184, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна, закритому акціонерному товариству “Житомирдоррембуд”.
44. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Баранова, 60, на якій розташовано об’єкт нерухомого майна, фізичній особі-підприємцю Жулінській Антоніні Андріївні.
45. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Жуйка, 43, на якій розташовано об’єкт нерухомого майна, фізичній особі – підприємцю Суходольському Євгену Владиславовичу.
46. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Ватутіна, 188, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна, товариству з обмеженою відповідальністю “Модуль - Сервіс “.
47. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул.Заводська, 23, на якій розташовано об'єкти нерухомого майна, приватному підприємству будівельно-монтажній фірмі “Синевир”.
48. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул.Велика Бердичівська, 112, на якій розташовано об'єкти нерухомого майна, відкритому акціонерному товариству “Іскра”.
49. Про розгляд звернень юридичних та фізичних осіб щодо продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Житомирі.
50. Про продовження терміну дії договорів оренди земельних ділянок несільськогосподарського призначення під обєктами нерухомого майна у м.Житомирі.
51. Про перегляд розміру річної орендної плати за користування земельними ділянками по площі Польовій, 3 та вул. Малинській, 10 у м. Житомирі.
52. Про припинення права користування, надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним та фізичним особам.
53. Про введення в дію нових розмірів плати за земельні ділянки та приведення у відповідність діючих договорів оренди у місті Житомирі.
54. Про приватизацію, передачу в оренду, надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам м. Житомира.
55. Про розгляд протесту прокурора Богунського району м. Житомира від 19.09.2007 № 20/ 278.
56. Про розгляд протесту прокурора м. Житомира від 21.01.2007 № 16/12.
Доповідач: Ревенко Оксана Михайлівна - начальник управління регулювання земельних відносин міської ради
57. Про затвердження комплексної довгострокової програми розвитку земельних відносин та охорони земель у місті Житомирі на 2007-2015 роки.
58. Про вилучення і надання на праві користування, надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним і фізичним особам, які повторно виносяться на розгляд сесії міської ради.
59. Про вилучення і надання на праві користування, надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним і фізичним особам.
Доповідач: Пшоняк Дмитро Іванович – начальник міського
управління земельних ресурсів
60. Про затвердження Програми розвитку міського електротранспорту м. Житомира на 2007-2015 роки.
61. Про заходи щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на вулицях міста та затвердження Правил примусового переміщення транспортних засобів у м.Житомирі, залишених без догляду і припаркованих з порушенням Правил дорожнього руху.
Доповідач: Степаницький Михайло Васильович – начальник
управління транспорту і зв’язку міської ради
62. Про внесення змін до рішення міської ради від 27.04.07 №226.
Доповідач: Пашко Ольга Миколаївна – начальник організаційного
відділу міської ради
63. Різне.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: