Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2008 » Март » 18 » 20:58:06

Робоча група з питань розробки "Стратегічного плану Житомира" з'ясувала сильні та слабкі сторони міста

18.03.2008, 20:59:09 5179 0
Робоча група з питань розробки

11-12 березня 2008 року в прес-центрі міської ради відбулося друге засідання Робочої групи з питань розробки Стратегічного плану Житомира на 2008-2017 роки.

Як повідомили «Журналу Житомира» організатори, на зазіданні були підведені попередні підсумки анкетування, яке проводилось серед мешканців та підприємців міста. Дане анкетування мало на меті вивчення поточної ситуації, яка склалася в місті, визначення основних проблем та шляхів їх вирішення.

Робоча група зі Стратегічного планування проводила SWOT-аналіз сильних та слабких сторін міста Житомира, можливостей щодо змін на краще та загроз щодо його позитивного розвитку.

SWOT-аналіз полягає у визначенні сильних та слабких сторін міста, можливостей для позитивних змін його стану та загрози, що можуть негативно впливати на його стан.

SWOT-аналіз проводився по напрямках:
1. Географія;
2. Просторова організація та планування;
3. Законодавство, структура влади та управління;
4. Економіка;
5. Соціальна сфера, суспільне життя;
6. Комунальне господарство;
7. Екологія.
За підсумками роботи були визначені основні сильні та слабкі сторони міста, можливості та загрози. Членами робочої групи буде проведена рейтингова оцінка сильних та слабких сторони міста, можливостей та загроз.

Остаточні підсумки анкетування мешканців та підприємців міста, результати рейтингової оцінки будуть представлені на наступній майстерні, яка відбудеться 8-9 квітня 2008 року.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: