Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2008 » Сентябрь » 21 » 14:02:52

Нардепу Олегу Черпицькому однопартійці вставили палицю у колеса?

21.09.2008, 14:02:52 4938 4
Нардепу Олегу Черпицькому однопартійці вставили палицю у колеса?

®
Маріонетки виходять з-під контролю.
Житомирські депутати із фракції БЮТ підклали свиню Олегу Черпицькому. Він, як відомо, тримає усю фракцію на короткому повідку. Принаймні так представники інших політичних сил думали до минулого вівторка.

У цей день, 16 вересня, відбулася чергова сесія Житомирської міської ради. Вона запам'ятається насамперед аморальною технологією використання городян, невдоволених підвищенням комунальних тарифів. З їх числа представники КПУ і БЮТ організували біля стін міськради невеликий мітинг. Для масовки та задля картинки бютівці також вигнали на пікет активістів з підконтрольної житомирської обласної організації ВО “Свобода”. Напередодні від імені цієї партії на парканах і стінах житомирських будинків з'явилися листівки, що “лаяли” міську владу.

Замість того, щоб усіма силами домогтися розгляду питання тарифів на сесії, депутати-бютівці преспокійно сиділи у м'яких блакитних кріслах і ліниво піднімали руки.

На сесії запланували розглянути питання про виділення землі під сінокоси. У позитивному голосуванні був зацікавлений сам нардеп-бютівець Черпицький. У місті він прикупив собі “хатинку”, і щоб легально загребти поруч розташовану земельку, організував питання “сінокосу”. У нардепа, мабуть, не було жодних сумнівів, що його маріонетки зроблять все аби задовольнити апетит шефа. Утім, кукли виявилися справжніми “барбі” - недалекоглядними блондинками.

 - Звідки я знав, що це його питання! Ви ж нічого не казали, - енергійно махаючи руками виправдовувався під час перерви один депутат-бютівец перед своїм колегою та головою фракції Володимиром Семенистим. Останній серйозно дивився на нього і потирав підборіддя. За мить у нього заграв мобільний телефон. Чоловік зблід, коли побачив номер, підхопився і побіг розмовляти в інший бік коридору. Майже таку саму картину можна було намалювати у сесійному залі ще до перерви з іншого бютівця - секретаря міської ради Анатолія Каленського. Він змінився в обличчі і вибіг із місця у президії набагато швидше однопартійця.

Із розмов з дупутатами стало зрозуміло, що вони дійсно не знали хто продавлює питання сінокосу. Принаймні від багатьох ці слова звучали правдоподібно.

Проте є думка, що нардепу палицю у колеса вставили навмисно. Подейкують, що інший нардеп-бютівць Сергій Пашинський, який приховано ворогує із Черпицьким, наказав депутату Володимиру Тітову влаштувати таку диверсію. Чим вона обернеться для депутатів наразі навіть спрогнозувати важко.

Аліна Тавідзе, для Журнала Житомира

Схожі новини:


Комментариев: 4
Sloun
1 Руслан (Sloun)   • 19:11:23, 21.09.2008 [Материал]

Судя по изображению к материалу, хорошую палку вставили Черпицкому: физиономия довольная... А если серьезно, то достал он всех своих в горсовете, поэтому, наверное, решили проучить.
OldPoliceman
2 Руслан Мороз (OldPoliceman)   • 11:10:03, 22.09.2008 [Материал]

Рисунок действительно очень прикольный !!! Мои коллеги комментировали его совершенно одинаково !!!
Iваницький
3 Iгор Миколайович (Iваницький)   • 11:20:32, 22.09.2008 [Материал]

Рисонок прикольный, жаль только - непонятно кто изображен на нем :-)
talib
4 talib (talib)   • 13:17:36, 23.09.2008 [Материал]

Точно прикольный....
Оголошення на ЖЖ інфо: