Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2008 » Октябрь » 8 » 10:31:36

Стадион в Житомире в аварийном состоянии - Александр Гингизов

08.10.2008, 10:31:36 9063 1
Стадион в Житомире в аварийном состоянии - Александр Гингизов

Стадіони Житомира у аварійному стані... такий висновок можна зробити після обговорення ситуації, що склалася у спортивній галузі Житомирської області. Це питання стояло другим у порядку денному колегії Житомирської ОДА.

Як повідомив заступник голови Житомирської облдержадміністрації Микола Черненко, на сьогодні завершується будівництво автономної котельні спорткомплексу та басейну «Авангард» та тривають роботи з ремонту та реконструкції житомирського стадіону «Спартак».

До своїх заслуг та здобутків управління сім’ї, молоді та спорту чомусь Микола Андрійович також відніс відкриття приватних фізкультурноспортивних комплексів.

Про відсутність футбольної команди в Житомирі та місця для її тренування говорилося під час обговорення доповіді М. Черненка. Ані центральний стадіон міста, ані стадіон «Спартак» не придатні для використання. А останній взагалі, як повідомив під час обговорення депутат Житомирської обласної ради Олександр Гінгізов, знаходиться в аварійному стані.

З його вуст голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Забела почув чимало критики щодо бездіяльності як самої облдержадміністрації, так і безпосередньо управління сім’ї, молоді та спорту. Проте, як стало відомо, буквально напередодні начальник обласного управління сім’ї, молоді та спорту Марія Власенко вирушила до Алушти на чолі з делегацією держслужбовців, які змагалися між собою.

А «віддуватися» за свою роботу залишила свого заступника по спорту Юрія Панасюка, пише Роман Здорик газета "20 хвилин".

Хоча, на думку окремих виступаючих на колегії, можна було б відправити в Алушту зама по спорту. А тим часом замість центрального стадіону студенти місцевих вузів бігають тренуватися в парк Гагаріна. Ніби для цього він був створений.

Нагадаєм, свого часу губернатор Юрій Забела обіцяв за один рік реконструювати Житомирський стадіон...


Стадион Ф.К.Полесье в Житомире. Вид с областной больницы




Центральный городской стадион "Полісся" на старом бульваре в Житомире.
Авто фото: Illett

Схожі новини:


Комментариев: 1
IBM
1 Сергей Палыч (IBM)   • 16:09:21, 08.10.2008 [Материал]

Забела - балабол... и уже не впервый раз
Оголошення на ЖЖ інфо: