Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Декабрь » 12 » 12:25:44

38 летний житель Житомира отобрал у прохожего 8 тыс. грн.

12.12.2008, 12:25:44 5052 0
38 летний житель Житомира отобрал у прохожего 8 тыс. грн.

Вчора, 11 грудня до Корольовського райвідділу міліції звернувся житомирянин із заявою про пограбування. Про це «Журналу Житомира» сьогодні повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирський області.

Чоловік заявив про те, що близько 18 години, в Житомирі по вулиці В.Бердичівській невідомий, зловживаючи його довірою, шахрайським шляхом, заволодів його грошима в сумі 8 тис. гривень.

Працівниками сектору дільничних інспекторів міліції встановлено, що злочин скоїв 38-річний житель Житомира. Наразі ведеться пошук злочинця.

Того ж дня до Коростенського міськвідділу міліції звернувся пенсіонер повідомивши про те, що о пів на першу ночі невідомий відкрито викрав його мобільний телефон, ключі від квартири, пенсійне посвідчення та 400 гривень. Сума збитку становить понад 700 гривень.

Вжитими заходами оперативниками карного розшуку встановлено, що злочин скоїв неповнолітній, 16-річний житель райцентру, у якого викрадене частково вилучено.

Шановні громадяни, не забувайте подбати про власну безпеку. Повертаючись додому увечері, обирайте освітлені маршрути руху. Якщо вам все-таки не вдалося уникнути зустрічі з грабіжником, відразу зверніться до міліції. Телефон 02 працює цілодобово.

Упродовж минулої доби черговими частинами УМВС України в області зареєстровано 15 злочинів, 8 з яких правоохоронцями вже розкрито, а саме: факт вимагання, шахрайство, факт незаконного обігу наркотиків, 2 грабежі та 3 крадіжки чужого майна.

16 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

Тэги: грабеж, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: