Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2009 » Март » 3 » 14:54:34

Власти Житомира намерены подать в суд на «Західінкомбанк»

03.03.2009, 14:54:34 6133 9
Власти Житомира намерены подать в суд на «Західінкомбанк»

Житомирська міська влада сповнена рішучості повернути бюджетні кошти, що «заморожені» на рахунках «Західінкомбанку». Про це сказала міський голова Віра Шелудченко.

Крім півмільйона гривень, передбачених для розрахунків за газ, «зависли» ще й кошти, сплачені житомирянами за комунальні послуги.

- Я вважаю, що не зовсім порядно поступив банк, передбачаючи таку ситуацію, і не попередив міську владу, щоб ми могли якось оперативно перебудуватись. Деякі кошти, які люди платили, поступили на наш рахунок, який зараз заморожений. Але як нас запевнили, з третього березня буде адміністрування цього банку і ми зможемо ці кошти собі повернути.

В іншому випадку, житомирська міська влада долучиться до переліку тих органів місцевого самоврядування, які намагаються повернути кошти з банківських рахунків в судовому порядку.
   По матеріалам: Житомирська хвиля

Схожі новини:


Комментариев: 7
Svoboda
1 Виктор Свобода (Svoboda)   • 18:41:13, 03.03.2009 [Материал]

Это не тот ли и не там ли, что бывший банк "Инко"? Ну-ну... И знали же, с кем работать! Случайно, конечно.
talib
2 talib (talib)   • 08:27:47, 04.03.2009 [Материал]

Умеют же "лапшу навешать"!!!! Кто на кого подаст? А если на суде всплывут так называемые "откаты",за то,что бюджетные деньги "размещали" в этом банке? Никогда на это "тётя Вера" не решится....."Кто громко гавкает - тот не кусает......." Всем знакомая истина!!!!!
PashaZT
3 Pavel (PashaZT)   • 12:01:32, 04.03.2009 [Материал]

В банку призначено тимчасову адміністрацію терміном на 1 рік і введено мораторій на задоволення вимог кредиторів на 6 місяців з дня прийняття рішення про призначення тимчасової адміністрації. (с) НБУ
FBI
4 Tatyana (FBI)   • 12:26:14, 04.03.2009 [Материал]

На сегодняшний день временные администрации введены Нацбанком в девяти украинских банках: банке "Надра", банке "Киев", банке "Национальный кредит", банке "Причерноморье", «Укрпромбанке», «Захидинкомбанке», «Проминвестбанке», «Одесса-банке» и «Трансбанке».
Drug
5 Drug (Drug)   • 14:12:04, 04.03.2009 [Материал]

на 3.
это значит, что судись-не судись, а до окончания ВА НИЧЕГО не дадут, включая деньги по исполнительным листам.
на 2.
откаты тут не причем, даже если это и так. Они недоказуемы. В любом случае это никак не влияет на скорость разблокировки банка. Если НБУ не вольет бабло в банки, маленький пистэць превратится в большой.
talib
6 talib (talib)   • 09:57:16, 05.03.2009 [Материал]

7) WolanD,ты не можешь пройти мимо, не встав "на задние лапки" перед "тётей Верой"?Не можешь!!! Кто ж тебя,такого недалёкого журналиста будет подкармливать объедками со стола,в том случае,если у тебя появится своё мнение? О каком конкурсе ты говоришь? Ты хоть сам веришь в свои брехливые высказывания? И чтоб прикрыть,как говорят "свою задницу" от вопросов,вполне логичных,Шелудченко напишет заявление и в ООН,и в суд Гааги.............Не нравится вам,когда всплывает правда о тех или иных ваших махинациях? То ли ещё будет.....Всё тайное становится явным.....Журналист не может быть обидчивым,эммоциональным и мелочным.......
woland
7 WolanD (woland)   • 19:58:33, 06.03.2009 [Материал]

Розумію, чому так нервуєтесь, таліпчик. За моєї відсутності на ЖЖ можна спокійнісінько брехати - піпл, за відсутності інформації, хаваєт. У мене ж просто трошки більше інфи про життя міста. Таліп, я вчергове стверджую, що ви наглий брехун.

Quote (8. talib)
О каком конкурсе ты говоришь? Ты хоть сам веришь в свои брехливые высказывания?

Про який конкурс мова? А ось про цей: http://zt-rada.gov.ua/data/laws/2008-12-11_938.zip
11 грудня 2008 року Виконком Житомирської ради прийняв рішення № 928 "Про затвердження Порядку проведення міського конкурсу з визначення на 2009 рік установ банків, з якими будуть укладатись угоди з розміщення тимчасово вільних бюджетних коштів на депозитних рахунках, та складу міської комісії з визначення переможців міського конкурсу".
Західінкомбанк переміг у конкурсі відповідно п. 3 Критерії конкурсного відбору установ банків
3.1 Розмір пропонованої процентної ставки по депозиту.
3.2 Умови нарахування та перерахування процентів по депозиту.
3.3 Мінімально та максимально можлива сума, яка може бути розміщена на депозитному рахунку.
3.4 Умови поповнення та відкликання депозиту (строк виконання повідомлення про необхідність поповнення чи зняття коштів).
3.5 Мінімальний строк перебування коштів на депозитному рахунку.
3.6 Цільове використання приміщень, зазначене у актах державної комісії по прийняттю їх у експлуатацію, повинно відповідати видам діяльності вказаним у статуті банку або положенні про філію.

Quote (8. talib)
И чтоб прикрыть,как говорят "свою задницу" от вопросов,вполне логичных,Шелудченко напишет заявление и в ООН,и в суд Гааги

Ага. Тобто тепер ви вже визнаєте, що судовий позов таки буде (що ви відкидали у коментах на цій же сторінці). Яка дивовижна гнучкість і безхребетність, однак все така ж фальш у висновках.

Скільки разів ще вас зловити за руку на брехні, щоб ви таки вдягли наморднік?

Оголошення на ЖЖ інфо: