Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2009 » Июль » 6 » 14:19:01

На Житомирщине финишировал I этап многодневной гонки «АТЛ-трофи-2009». ФОТО

06.07.2009, 14:19:01 7222 3
На Житомирщине финишировал I этап многодневной гонки «АТЛ-трофи-2009». ФОТО

Перший етап багатоденної гонки на позашляховиках, ATL-trophy, фінішував вчора в Овручі (Житомирська область). Маршрут тисячокілометрового рейду пролягає з Гостомеля до Шацьких озер і подолати їх учасники мають за шість днів.

"Цей маршрут розроблявся в голові десь понад два роки, тут ми колись проїжджали, подорожували. А сама траса готувалась десь півроку, інтенсивно – останні три місяці" – розповів один з організаторів змагань Сергій Осадчій.

Участь в перегонах беруть більше сотні екіпажів. Найпотужніше представлені джипи – їх понад 60, трохи менше квадрациклів і всього лише три мотоцикли. З-поміж учасників – чимало відомих особистостей, які в такий спосіб по-справжньому відпочивають.

"Іноді треба просто «обнулити файли», і це – прекрасна можливість. Ти залишаєшся сам на сам і, найголовніше, скільки ти знаходишся за кермом квадрацикла, ти мовчиш – 10 годин, 8 годин – ти просто мовчиш. І дуже добре думається" – поділився враженнями народний депутат Микола Катеринчук.

Як розповіли організатори, ATL-trophy проводиться третій рік і вперше – це багатоденні перегони. Аналогічні змагання вже стали традиційними в європейських країнах і в Росії, проте в українців немає причин заздрити сусідам. Так вважає один з найактивніших учасників перегонів, відомий київський адвокат Олексій Рєзников.

У змаганнях беруть участь політики Євген Червоненко, Віктор Янукович-молодший, Микола Катеринчук, а також представник України на «Дакар-2009» Богдан Новицький.

"ATL-trophy, українські змагання, будуть не гіршими, а, можливо, й займуть перше місце. Тому що у нас ще немає стільки приватної землі і є де поїздити".

Маршрут перегонів пройде через м. Гостомель, м. Овруч (Житомирська обл.), C.Глінное (Рівненська область), с.Заречное (Рівненська область) с. Невір (Волинська область) і завершиться в Шацьк, на березі озера Світязь. Загальна довжина маршруту складає понад 1000 км.

Фініш цьогорічного рейду – 10 липня. А наступного року ATL-trophy планують зробити етапом Кубку Європи. Попередні переговори щодо участі в них вже проведені з шведами, фінами, росіянами та прибалтами.































Финишировал I этап гонки «АТЛ-трофи», фото: Житомирська хвиля
   По матеріалам: Житомирська хвиля

Схожі новини:


Комментариев: 3
1 Fox   • 22:47:30, 06.07.2009 [Материал]

А почему так мало фото?
жЫдобандЕровец
2 Maks (жЫдобандЕровец)   • 23:47:30, 07.07.2009 [Материал]

супер! вот еще бы у нас и джип-триал организовали
3 atladmin   • 15:09:29, 08.07.2009 [Материал]

очень много фотографий с АТЛ-Трофи 2009 в "Фотогалерее" на сайте АТЛ: www.atl.ua. Любуйтесь и наслаждайтесь!
Оголошення на ЖЖ інфо: