Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Афіша і Концерти » 2011 » Апрель » 4 » 10:58:45

С 7 по 13 апреля в Житомире пройдут «Дни Польского Кино». Анонсы фильмов

04.04.2011, 18:21:45 8968 7
С 7 по 13 апреля в Житомире пройдут «Дни Польского Кино». Анонсы фильмов

С 7 по 13 апреля 2011 года, при поддержки Консульства Польши, в Житомире пройдут «Дни Польского Кино». 7 лучших фильмов последних лет. Специальное событие программы - экранизация бестселлера Януша Вишневского «Одиночество в сети».

Билеты можно приобрести в кинотеатре «Украина» по адресу ул. Киевская, 13. Тел.47-27-47 Цена билета 10 гривен. Начало сеансов в 15:50

 
ДНІ ПОЛЬСЬКОГО КІНО – 2011
Початок сеансів о 15:50


Трояндочка - 07  квітня (четвер)
Польща, 2009 р.,117 хв. (1 год. 57 хв.)
Режисер: Ян Кідава-Блоньський
Ролі виконують: Анджей Северин, Маґдалена Бочарська, Роберт Вєнцкєвіч, Ян Фрич

У відомого письменника роман із молодою і дуже  красивою жінкою Засліплений почуттям він навіть не підозрює, що їхній неоднозначний зв’язок зовсім не випадковий. Він не знає, що його кохана жінка вже давно зустрічається з іншим чоловіком, з яким її пов’язує не лише палка пристрасть, але й небезпечна робота. Жінка змушена доповідати усе своєму коханцеві, усе, що могло би скомпрометувати письменника. Еротичне захоплення коханцем поступово перетворюється на глибоке почуття, хоча жінка розуміє, що є лише знаряддям таємних служб. 


ТюльПани - 08 квітня (п’ятниця)
Польща, 2004, 92 хв. (1 год. 32хв.)
Режисер: Яцек Борцух
Ролі виконують: Ян Новіцький, Зигмунт Малянович, Малгожата Браунек, Тадеуш Плучіньський
 
Титулований автогонщик Малий готується до чергових змагань. Але на перешкоді стають проблеми зі здоров’ям. До того ж його приятелі Льолек і Мамуся повідомляють другу про крадіжку його улюбленого автомобіля марки Ford Capri. Разом із сином Малого вони вирішують взяти справу у свої руки.


Cамотність у мережі - 09 квітня (субота)
Польща, 2006 р.,119 хв. (1 год. 59 хв.)
Режисер: Вітольд Адамек
Ролі виконують: Анджей Хира, Магдалена Чєлецька, Агнєшка Ґроховська, Кінга Прайс

Оповідь про кохання у віртуальному світі та життя сучасної людини, що шукає справжніх емоцій і вражень у сьогоднішньому техногенному світі. Ева – красива жінка, яка вміє плакати і сміятись, має родину,  знайомих і друзів; знається на автомобілях і любить молоко. Якуб – серйозний науковець, який багато років живе за кордоном. Він завжди носить із собою шкіряну папку,  завжди у дорозі і ніколи не розстається зі своїм ноутбуком. Він –дуже самотній. Колись йому довелося пережити велике кохання і герой вже не сподівається зустріти жінку, яку б  зміг покохати. Але кохання приходить до нього поступово і непередбачувано.

 
Bенеція -10 квітня (неділя)
Польща, 2010 р.,114 хв. (1 год. 54 хв.)
Режисер: Ян Якуб Кольський
Ролі виконують: Марек Вавельський, Маґдалена Чєлецька, Юлія Кійовска, Аґнєшка Ґроховська, Ґражина Блєнцка-Кольська, Маріуш Бонашевський

12- річний Марек любить Венецію. У його родині подорожують до вільного міста з покоління в поколінь. У Венеції проводили вільний час його прадідусі, дідусі, батьки і навіть старший брат Віктор. Марек знає напам’ять усі назви вулиць і площ у Венеції, але ніколи не бував у своєму улюбленому місті. Прийшло літо 1939 року, ці канікули мали би виконати найзаповітніше бажання хлопця. Але починається конфлікт із Німеччиною, і батько Марека призивають до армії. Дітей відправляють до Залещиків, на простору віллу дивакуватої тітки Вероніки. Тут, у підвалі, Марек із своїми товаришами створює уявну Венецію, із карнавалам та усіма принадами цього міста.


Привіт, Tерезко! - 11 квітня (понеділок)
Польща, 200o р., 86 хв. (1 год. 26 хв.)
Режисер: Роберт Гліньський
Ролі виконують: Александра Ґєтнер, Кароліна Собчак, Збіґнев Замаховський, Малгожата Ружнятовська

Дія фільму розгортається у 90-ті роки в одному з сучасних спальних районів. П’ятнадцятирічна Терезка щойно закінчила середню школу. Тиха і спокійна дівчина не знаходить себе у сучасних реаліях, вона вірить, що її майбутнє відрізнятиметься від буденного існування її батьків – постійно втомленої від роботи матері і батька-алкоголіка, який регулярно влаштовує сварки. Під впливом подруги Терезка пізнає нове життя, вчиться питии алкоголь, курити, красти. Вона абсолютно втрачає контроль над ситуацією і, в решті решт, стає жертвою зґвалтування.


Made іn Poland - 12 квітня (вівторок)
Польща, 2010 р.,90 хв. (1 год. 30 хв.)
Режисер: Пшемислав Войцєшек
Ролі виконують: Піотр Вавер jr, Пшемислав Блущ, Януш Хабіор, Урик Любош, Ґжегож Сова,  Вєслав Ціхий, Халіна  Расякувна

Сімнадцятирічний міністрант Богусь Ковальський зрозумів одного дня, що єдиний вираз, яким він може описати своє життя – це «пішли ви всі». Цей напис він витатуював і у себе на лобі. Коли розгром телефонних будок і автомобілів у кварталі не приносить полегшення, він звертається по допомогу до «авторитетів» - священика, вчителя польської мови і матері, яка є шанувальницею творчості Кшиштофа Кравчика. Однак вони не можуть зменшити його депресії і розчарування. На шляху Богуся з’являються також його сестра і  брат  – Моніка  і інвалід Еміль. Їх захоплює радикалізм брата. У бажанні перемогти власні обмеження Еміль приєднується до Богуся. Вперше у житті , завдяки Моніці, Богусь починає відчувати інші емоції, окрім злості і роздратування.


Хрещення - 13 квітня (середа)
Польща, 2010, 118 хв.  (1 год. 58 хв.)
Режисер: Марцін Врона
Ролі виконують: Томаш Шухард, Войцех Зєліньський, Наталія Рибіцка

Міхал має усе, про що мріяв – красиву дружину Магду, новонародженого сина, хорошу роботу. Він запрошує свого давнього приятеля Янека стати хрещеним батьком дитини. Це лише початок плану Міхала, який просить друга зацікавитися його дружиною.  Все йде за планом, але Міхалу все складніше миритися з цією ситуацією. Міхал знає, що його глибоко приховане минуле нагадає про себе, а Янек буде змушений прийняти рішення, наслідків якого ніколи не забуде.

Схожі новини:


Комментариев: 7
коррупционер
1 владимир (коррупционер)   • 11:25:31, 04.04.2011 [Материал]

вот это я понимаю....вот это посольство беспокоится о продвижении своей культуры....субсидируют билеты...проводят промо кампанию...здесь как говорят незахочешь а пойдешь.
c-znannya
2 Sergey (c-znannya)   • 11:51:37, 04.04.2011 [Материал]

Їздив з мамою пенсіонеркою в Польське консульство у Вінниці. Мамі візу зробили безкоштовно так як вона є пенсіонером. Вартість візи 35 Євро або 350 гр. Польська держава дає пільги нашим пенсіонерам. Коли їхали з Вінниці назад до Житомира запитав на автовокзалі чи є пільги на проїзд для пенсіонера. Сказали що немає. Робіть висновки.
Ofelia
3 Iryna (Ofelia)   • 12:02:33, 04.04.2011 [Материал]

"Трояндочку" бачила - дуже гарний фільм..
Решту хочеться подивиися, от тільки час показу фільмів незручний...
skyl1fe
4 Жека (skyl1fe)   • 13:17:27, 04.04.2011 [Материал]

ну эт по круче AVATARA!!!!!
Bender
5 Виктор (Bender)   • 21:22:59, 04.04.2011 [Материал]

Трояндочка фильм интересный, пожалуй посмотрю его еще раз.
Дорогенька
6 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 23:36:22, 05.04.2011 [Материал]

mysle ze pojde do kina, dlatego ze juz zapomnialam jezyk polski, nie mailalm praktyki juz caly rok.
to jest wspaniale ze w Zytomierzy est takie poparcie dla polakow ta ucacych jezyk polski.
(перепрошую за помилки - нема польської розкладки на клаві)
violla
7 Виолетта (violla)   • 18:48:00, 06.04.2011 [Материал]

Ребята, если 7 апреля пойдете на фильм, то получите дополнительно билет на любой другой фильм!!!!!!)))))))

Консульство РП в Житомире.

Оголошення на ЖЖ інфо: