Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2012 » Март » 23 » 13:12:30

В Житомире строят огромный жилой комплекс «Фаворит». ФОТОРЕПОРТАЖ

23.03.2012, 21:46:30 20373 41
В Житомире строят огромный жилой комплекс «Фаворит». ФОТОРЕПОРТАЖ

Останні приклади зведення житлових новобудов у Житомирі не сприяють підвищенні довіри до забудовників.

Скандальне зведення багатоповерхового житлового будинку на вулиці Івана Богуна, що на Корбутівці. Термін здачі будинку в експлуатацію – 2011 рік. Будинок будується за рахунок коштів інвесторів-майбутніх власників квартир. Офіційно він вже прийнятий, але реально – недобудований. Люди чекають на своє житло.

На цьому тижні, під стінам житомирської облдердержадміністрації зібралися ошукані інвестори «Олвіта-Буд», який перетворився в довгобуд. Отож, як бачимо, довіри до забудників Житомирі немає.

Інша ситуація з житловим комплексом «Фаворит», який зводять за адресою Вітрука, 6. Одразу можна подумати, що тут буде один будинок. Виявляється ні. На Вітрука, 6 зростає перший у Житомирі житловий комплекс з повною інфраструктурою, яка забезпечить максимум потреб для комфортного проживання його мешканців.

Комплекс «Фаворит» планується розташувати на 8-ми гектарах землі яка буде займати квартал в межах вулиць: Бородія-Вітрука, Шевченка-Бориса Тена.

 


Територія цього кварталу, яку ви бачите зараз, до 2015-го року зміниться до невпізнання

Тут будуть зведені шість житлових будинків з одно-, дво і трикімнатними квартирами. Життя у «Фавориті» буде забезпечено всім необхідним: на території комплексу забудовник передбачив функціонування супермаркету, дитячого садку, приймального пункту хімчистки-пральні. Буде ресторан, кафе-кондитерська, відділення банку, стоматологічний кабінет, аптека, дитячі і спортивні майданчики. Крім цього – автостоянка, чотирирівневий паркінг, магазини.

«Фаворит» облаштовує благоустрій території за індивідуальним проектом. Жителів цього комплексу оточуватиме краса. Паркові зони, зелені насадження, місця відпочинку. Ну і як апогей цього всього розмаїття – природне озеро в північній частині кварталу, яке зараз перебуває у занедбаному стані, а вже невдовзі радуватиме житомирян відблиском своєї води.

 

 

Зведення комплексу почалося 26-го серпня 2011 року. Тоді початок будівництва відвідали перші особи Житомира та області. Сьогодні, трохи більш ніж за півроку, незважаючи на певні зупинки у роботі будівельників через сильні морози, підходить до завершення будівництво і здача в експлуатацію першої черги житлового комплексу – п’ятиповерхового житлового будинку (№1) по вулиці Бородія з вбудованим супермаркетом.

 


 

Схема забудови кварталу з місцями розташування житлових будинків


 

Ми поцікавилися вартістю нерухомості у «Фавориті» у менеджера з продажів житла Ольги Бронштейн.

 

Ольга Бронштейн:«Квадратний метр житлової площі у житловому комплексі «Фаворит» починається від 7500 гривень за квадратний метр і закінчуючи 9300 гривнями за метр квадратний (в залежності від варіанту внутрішнього оздоблення) передбачені також і дворівневі три- і чотирикімнатні квартири загальною площею від 75 до 110 квадратний метрів».

- Пропонуємо нашим клієнтам квартири під ключ, - каже Ольга Бронштейн. - Це значить, що власник квартири отримує готове до заселення житло (ламінат, плитка, паркетна дошка, шпалери, тепла підлога у санвузлі, бронедвері, вікна п’ятикамерного профілю з трикамерним склом, утеплені зовнішні стіни, автономне опалення у кожній квартирі). Високий показник енерго- та теплозбереження житла дозволить господарям підтримувати тепло в квартирі при мінімальних показниках роботи котла.

Перший будинок буде зданий майбутнім мешканцям до проживання в третьому кварталі 2012-го року. Наразі у цьому будинку залишилася лише одна не продана двокімнатна квартира. Тому поспішайте. Зі 108-ми квартир 25 майбутніх власників вже внесли задаток.

Найцікавіше ми приберегли на завершення. ЖК «Фаворит» єдиний у Житомирі будівельний житловий об’єкт, який зводиться, виключно, за кошти будівельної компанії. Власники квартир не інвестують у будівництво майбутнього житла ні копійки.

Голова ради директорів компанії «Фаворит» Борислав Розенблат каже, що у компанії немає завдання продати наперед усі квартири, оскільки гроші на будівництво є.

Борислав Розенблат: «Для впевненості людей, ми спочатку збудуємо, здамо, а вже потім люди зможуть розрахуватися за зведене житло. Своєю справою ми маємо повернути довіру житомирян до забудовників. Тому я закликаю всіх інвестувати гроші в своє майбутнє – в сучасне комфортне житло з новітніми енергозберігаючими технологіями, оскільки інвестиція у нове житло – це інвестиція у майбутнє. Придбання старого житла – інвестиція у минуле.

Тим, більше, що ми даємо безвідсоткову позику. Цим самим ми звільняємо людей від драконівських банківських кредитів. Продавши навіть стареньку квартиру, людина має можливість придбати житло у ЖК «Фаворит», а на зекономлені гроші на комунальні послуги, погашати залишок безпроцентної позики."

- Будуючи житло для житомирян, ми використовуємо найякісніші матеріали. У кожній квартирі – автономне опалення, - продовжуэ Борислав Розенблат. - Котли – провідного німецького виробника, які відзначаються високим рівнем ККД. Квартири житлового комплексу «Фаворит» оснащені сучасною вентиляційної системою «ШИДЛ», яка унеможливлює накопичення газу в приміщеннях та виникнення через це можливих небезпек.

Електропроводка вся мідна. Труби опалення – металопластикові німецького виробництва. В санвузлах – підлога з підігрівом. Двері броньовані фабрики «Океан». Вікна «Візаж» – п’ятикамерний профіль трикамерне скло.

Конструкція зовнішньої стіни має 30-сантиметровий газоблок, 10-сантиметровий прошарок мінвати та декоративне оздоблення камінням. Коефіцієнт енергозбереження в 2 рази перевищує норми по Україні.

В квартирах ЖК «Фаворит» буде тепло у найлютіші морози при мінімальній роботі котла. Якщо ви спроможні інвестувати у своє майбутнє і майбутнє своїх дітей, купуйте сучасне житло.

 

http://greenbud.kiev.ua/

 

Компанія «Фаворит» пропонує покупцям квартир безпрецедентні умови придбання житла. Щоб придбати квартиру в сучасній новобудові, обладнаній за останніми розробками у сфері енергозбереження, на початковому етапі варто внести лише 10% від вартості житла. І тільки коли будинок здається в експлуатацію власник квартири вносить 40% вартості. А за наступні 2 роки виплачує рівними частинами 50% залишкової вартості житла. І без відсотків! Де ви таке бачили?

Завдання компанії – забезпечити комфорт для власників житла. Саме тому ще на стадії зведення першого житлового будинку робиться все для того, щоб після заселення ремонтів не проводилось. Щоб місця загального користування були в ідеально чистому стані, а по вечорам і зранку та у вихідні дні, сусіди відпочивали спокійно.

Монолітний будинок дає можливість врахувати всі побажання майбутніх власників, щодо перепланування.


На якій стадії знаходиться будівництво першої черги комплексу – будинку по вулиці Бородія у фоторепортажі:

 

 





 


Перепланування – за бажанням майбутніх власників квартир

 

 

 

 

Перший будинок житлового комплексу «Фаворит» відкриють вкінці цьогорічного літа

 

В 2015-му році квартал Шевченка-Бориса Тена, Бородія-Вітрука буде таким

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ продажів квартир у житловому комплексі «Фаворит»: (050) 313 30 81

 

Сергій ФОРЕСТ


Тэги: Недвижимость, строительство, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 41
коррупционер
1 владимир (коррупционер)   • 13:19:49, 23.03.2012 [Материал]

выглядит красиво...домики компактные....но кем их заселить....
Dgamshut
12 Dgamshut Aliev (Dgamshut)   • 15:12:04, 23.03.2012 [Материал]

Олвиту уже построили.
Теперь Фаворит.

Без лоха и жизнь плоха.
коррупционер
18 владимир (коррупционер)   • 16:06:36, 23.03.2012 [Материал]

на 13.
вполне возможно...что схема работы та же только исполнители другие.
Dgamshut
20 Dgamshut Aliev (Dgamshut)   • 16:21:07, 23.03.2012 [Материал]

Все разводы происходят по 1 простому принципу:
Ты мне сейчас дай деньги, а потом я тебе что-либо дам.
Вы нам заплатите - мы построим.
Есть только 1 нормальная схема приобретения - деньги в обмен на готовый товар.
Вы построили, сдали в эксплуатацию - я купил.
Остальное - для любителей шары.
SteamRoller
21 Михаил (SteamRoller)   • 16:27:34, 23.03.2012 [Материал]

>>Вы построили, сдали в эксплуатацию - я купил.

И то есть варианты))
Смотрел передачу про "точечную" застройку, когда 20-этажную свечку воткнули в частный сектор.
Всё чин-чинарём, каждый может посмотреть свою будущую квартиру, проверить водопровод, свет.
Деньги уплачены, люди вселились, все включили воду/свет/газ .... и всё пропало.
Оказалось, хитрый застройщик "сэкономил" - не строил подстанций, не тянул линий, а подключил всё к хилой существующей системе (а это огромные деньги). И она, естественно, не выдержала.

Теперь люди в дорогущих квартирах пешком носят на 20 этаж воду и газовые баллоны, и не могут найти концов.

"Эффективные" застройщики - таакие эффективные, это вам не "тупые совковые" строители!!!
коррупционер
25 владимир (коррупционер)   • 18:14:37, 23.03.2012 [Материал]

на 21.
вы совершенно правильно описали схему....только забыли добавить....что такой развод невозможен без политического прикрытия....
Александр_
41 Александр (Александр_)   • 12:02:32, 28.03.2012 [Материал]

ТММ строила дом на Черновола4. Цена метра была 1800-2000 долларов. С задатком. Все построили, никого не обманули.

Вообще-то только истинный лох видит лохотрон, там где его нет.. и не видит лохотрон, там где он есть :)
RodeGO
34 Jule Cancer (RodeGO)   • 21:19:32, 24.03.2012 [Материал]

Пора им уже приветствие поменять "Ал́оха покупатель!".

П.С. Интересно, на что они рассчитывают, если в Киеве новостройки идут дешевле...
BIGor
35 Игорь (BIGor)   • 22:26:21, 24.03.2012 [Материал]

В Киеве нет за 7500! А то что стоит около 8000-9000 - сомнительное.
RodeGO
38 Jule Cancer (RodeGO)   • 23:47:51, 24.03.2012 [Материал]

Ошибаетесь. Вон даже распиаренный комфортаун Вам в напутствие.
KAPJICOH
2 Andrey (KAPJICOH)   • 13:20:47, 23.03.2012 [Материал]

Поглядим, что выйдет в реале. Не плохо бы, если как на картинке. А мнгоэтажное здание там где счас кафе "Славянка" снесут (на картинке вместо него нарисовали скверик, хотя на плане видно, что оно есть)? :)
sender
3 Алексей (sender)   • 13:23:02, 23.03.2012 [Материал]

Явно что не в 2015, лишь бы в 2050 такое было)
Как хороший пример уже РЕАЛЬНО существующих районов:
http://zyalt.livejournal.com/539759.html#cutid1
http://zyalt.livejournal.com/445787.html#cutid1
RaID
4 Сергей (RaID)   • 13:36:40, 23.03.2012 [Материал]

>>> у цьому будинку залишилася лише одна не продана двокімнатна квартира

>>>> Власники квартир не інвестують у будівництво майбутнього житла ні копійки

Что продано в таком случае?
Manticora
13 Manticora (Manticora)   • 15:25:16, 23.03.2012 [Материал]

Сергей, это все строится для льготников (чернобыльцов, отставных генералов и т.п.), которым потом за бюджетные (!!!) деньги с тройной переплатой перед выборами купят эти квартиры.
SteamRoller
5 Михаил (SteamRoller)   • 13:43:05, 23.03.2012 [Материал]

Не видел упоминания о планируемом количестве машиномест. Не сэкономил ли на просторной парковке застройщик?

Уверен, что у покупающих такое жильё будет по 2-3 машины на семью.

Так что показанные красивые зелёные картинки в реале могут превратится в одну большую автостоянку, ещё и ул. Вокзальную машинами заставят.
Marisha
7 Марина (Marisha)   • 13:57:56, 23.03.2012 [Материал]

возможно там есть подземный паркинг. хотя на фото не видно. и в тексте ни слова.
SteamRoller
9 Михаил (SteamRoller)   • 14:02:05, 23.03.2012 [Материал]

>>в тексте ни слова

Это и беспокоит.
В предыдущем посте про эти дома ЕМНИП упоминалось какое-то смешное количество машиномест.
А между тем, обустройство пробки из-за этого — меня совершенно не радует.
Termytos
24 Ярослав (Termytos)   • 18:12:47, 23.03.2012 [Материал]

Marisha >в тексте ни слова.
"Крім цього – автостоянка, чотирирівневий паркінг"
Marisha
28 Марина (Marisha)   • 18:50:53, 23.03.2012 [Материал]

Termytos,скорее всего, что статья была отредактирована после моего прочтения. даной фразы не было.
RaID
6 Сергей (RaID)   • 13:45:08, 23.03.2012 [Материал]

Лифта в этом доме так и нет?
Manticora
14 Manticora (Manticora)   • 15:26:20, 23.03.2012 [Материал]

Лифт? Подвал? Парковка? Консьерж?
Вы где живете?
sokol
8 petrov (sokol)   • 14:01:22, 23.03.2012 [Материал]

ага.бронштейны и розенблаты нарассказывают сказок
svn
33 сергей (svn)   • 17:14:00, 24.03.2012 [Материал]

лучше иметь дело с маланцами,чем с кугутами!!!
kaktus_x
10 Dmitry (kaktus_x)   • 15:02:29, 23.03.2012 [Материал]

тавагищи, скажите мне, шо такое трехкамерный стеклопакет? )))))))))))))))))))))
Termytos
15 Ярослав (Termytos)   • 15:34:44, 23.03.2012 [Материал]

з 3 повітряними камерами, тобто 4 скла.
kaktus_x
22 Dmitry (kaktus_x)   • 17:09:15, 23.03.2012 [Материал]

де такие делают? ;)
а де посмотреть мона в серии? ))))
ЗЫ 5-и камерный профиль - то понятно. но каг туды всуют 4 стекла 4 мм? у них там арматура из инструментальной стали? )))))))))))))))
ЗЫ блонде хоть бы объяснили, шо такое стеклопакет, и что такое камера в стелопакете)))))))))))))))))))))
Termytos
26 Ярослав (Termytos)   • 18:16:15, 23.03.2012 [Материал]

Половина дєвачєк-менеджерів фірм по продажу вікон називають три-камерними вікна з потрійним склом, так що все нормально )))
kaktus_x
11 Dmitry (kaktus_x)   • 15:05:56, 23.03.2012 [Материал]

Алени! бегом ломанулись нести лавэ бронштейнам с розенблатами - БУИТ ДАРАЖАТЬ!!!!!!
ЗЫ кокой идийот в Житомире буит покупать 1-2-х комнатную квартиру по 7.5 за кв м? У кого есть возможность - те все в пригороде, в частном секторе.
ЗЫ1 очередной развод. после пуска первого дома начнут брать предоплату 50-70%, при этом снизив стоимость квадрата. лохи поведутся. а граждане изгаиля уедут с баблом лохов на годину и будут на всех ложить обрезаный йух
Termytos
16 Ярослав (Termytos)   • 15:35:43, 23.03.2012 [Материал]

+100
RaID
17 Сергей (RaID)   • 15:50:54, 23.03.2012 [Материал]

А еще газовую заправку которая прямо под носом у стройки и заправку shell с другой стороны на Витрука...
1-10 11-19
Оголошення на ЖЖ інфо: