Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2012 » Май » 24 » 13:16:10

Юные житомиряне поучаствовав в выставке, попали в Каталог «Одаренные дети Украины». ФОТО

24.05.2012, 13:16:10 4548 13
Юные житомиряне поучаствовав в выставке, попали в Каталог «Одаренные дети Украины». ФОТО

14 воспитанников внешкольных учебных заведений Житомира стали лауреатами V Всеукраинского фестиваля «Одаренные дети Украины», который состоялся на днях в Киеве.

Фестиваль был приурочен к Международному дню защиты детей.

Целью проведения фестиваля является поддержка и предоставление возможности для творческого самовыражения талантливых детей и молодежи; презентация творческого потенциала Украины и Житомира в частности; популяризация деятельности внешкольных учебных заведений нашего города, развитие интереса к проблемам талантливого ребенка в обществе.
 
Мероприятие проводилось по следующим направлениям детского и юношеского творчества: научно-технический; опытно-экспериментальный; художественно-эстетический; эколого-натуралистический; гуманитарный; физкультурно-спортивный.
 
В этом году выставка демонстрировала достижения 900 одаренных детей (воспитанников 195 организаций из 24 регионов Украины).

Также свои таланты представила делегация из г. Ростова-на-Дону Российской Федерации.
 
По результатам выставки-фестиваля все воспитанники внешкольных учебных заведений Житомира награждены дипломами, специальными призами и вошли в Каталог «Одаренные дети Украины».
 
Справка

«Одаренные дети Украины» - это ежегодное мероприятие, которое проводит Институт одаренного ребенка Академии педагогических наук Украины при поддержке Министерства образования и науки, молодежи и спорта Украины, Национальной академии наук Украины, Академии педагогических наук Украины, Национального центра «Малая академия наук Украины», Киевского дворца детей и юношества.







Тэги: Одаренные дети Украины, выставки, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 13
Валєра
1 Тошний (Валєра)   • 13:51:38, 24.05.2012 [Материал]

Не зважаючи на численні проблеми суспільного та економічного характеру ми маємо майбутнє! Ці діти побудують кращу державу ніж ми з вами!
jenik15
2 Константин (jenik15)   • 14:37:01, 24.05.2012 [Материал]

З такою владою вони будуть розбудовувати США, або міста Європы.
chrysler
4 Anatoly (chrysler)   • 15:27:51, 24.05.2012 [Материал]

к сожалению, скорее всего да.
Валєра
5 Тошний (Валєра)   • 16:04:47, 24.05.2012 [Материал]

"У нас погана влада, вони на нас "ложать", вони нас не слухають, ми їх вибираємо, а вони нас обманюють. Краще поїду в Німеччину працювати на фермі таv люди чесні!!!!!" - це Ви Костянтин!!!!!!

Якщо ви хочете щоб вас поважали, то поважайте себе і свою країну!!!!! Це наша країна а не "їхня", і ми повинні БРАТИ своє, а не просити у "них"!!!! І тільки тоді коли ви це зрозумієте, тоді будете жити нормально, і чесно!!!

Ці діти добре розуміють цю істину, і знають, що їх життя залежить тільки від їхніх старань! Вони побудубть кращу країну нім ми з вами!!!!!!
jenik15
7 Константин (jenik15)   • 22:56:48, 24.05.2012 [Материал]

1. Вже працюю в Германії.
2. Інженером, а не на фермі.
3. Ти зайняв рабську позицію і сам цього не бачиш.

Так, звісно, що немає "них" є тільки народ, який голосує за ПР і бидлота, що не краща за Яника і компанію. До влади хто дорвався, так відразу у корито! І це така система, і твоя демагогія стан речей не міняє. Цей безлад і свинство буде тут завжди.
crow
9 kostya (crow)   • 10:51:27, 25.05.2012 [Материал]

дочого ж говорити про владу, як тут вся фішка у народі, у депутатів є один закон на виборах, ніколи не казати людям що винні вони а шукати лівого винуватця... от як зрозуміють люди що вони головні от тоді життя буде а поки ми блохі, доречі щоб виїхати за кордон теж мужність треба, не всі на це насміляться але ще більше треба смілості жити в цій країні свідомою людиною і намагатися щось змінити...
crow
8 kostya (crow)   • 10:44:20, 25.05.2012 [Материал]

народ як ви закумарили вже, ну раби рабами і хоть ти трісни, "оце має пан прийти і все по місцях розставити" да підніми вже свою дупу да піди клумбу посади, піди побрибирай у дворі або дерево посади, піди постій 15 хвилин біля людини з транспорантами... небуде у тебе президента якщо ти сидиш вдома і....... і сидиш, в будь якій країні нормальній люди зубами виривають свої права, порахуйте скількидемонстрацій проходить в чехії і іспанії... ми оце як оті блохи...http://www.youtube.com/watch?v=mYujMLBJBJY
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 14:52:27, 24.05.2012 [Материал]

Ну хоть что-то будут созидать. Молодцы!
crow
10 kostya (crow)   • 10:52:50, 25.05.2012 [Материал]

видно людей смущає слово "созідать" через це і мінусують....
Cobalt
6 Cobalt (Cobalt)   • 16:42:49, 24.05.2012 [Материал]

Валєра, вот бы с таким же пафосом наши "законодатели" не мешали нам, в нашей же стране, жить и работать!
crow
11 kostya (crow)   • 11:09:54, 25.05.2012 [Материал]

які мля законодателііііі, народ одумайся... лягає в лікарню моя бабуся 85 років, ходять лікарі навіть не підійдуть і кажуть що їй вже давно помирати потрібно, температуру не зміряють поки бабла не принесеш..... це депутати !? чи президент винен!? іде стара баба з внучкою розпакували морозиво і стара бере бумажку і тулить її в трубу забора на узбіччі... це янукович чи депутати винні!? хліб купую питаю свіжий, відповідь "да- щойно привезли" а він дубовий ... людина в садочку працює лікарем триньдюлей давала коли побачила що там коли дітей багато вони взимку вікна відкривають щоб сквозило і діти коли прокидаються щоб захворювали, бо коли їх багато то важко з ними впоратися... включіть свій мозок.....люди...
Cobalt
12 Cobalt (Cobalt)   • 12:40:02, 25.05.2012 [Материал]

crow, згоден, але зовсім не бабця з морозивом пише Закони, по яким мені й моїм робітникам заважають працювати і заробляти!
crow
13 kostya (crow)   • 16:01:46, 25.05.2012 [Материал]

Але бабця з морозивом обирае людину яка буде її представляти і буде тримати перед нею відповідь, але оскільки у самої бабці з морозивом неяких обовязків на цьому світі немає окрім як перед рідними внуками і дітьми то і людину яку вона обирає є зеркалом її, вона теж не тримає відповідь перед людьми які її обрали а тільки перед сімєю своєю, так як і всі вище перераховані люди, для них певні характеристики своїх кандидатів такі як судимість кримінал, невихованість і безчесність не є чимось "зазорним" через це і маємо те що маємо. Недолік будьякого чиновника який має владу в тому що сприймає ту саму владу не як відповідальність а як нагороду, якби вони сприймали її як відповідальність, життя було б іншим але для цього усі люди мають стати відповідальними...
Оголошення на ЖЖ інфо: