Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2012 » Декабрь » 13 » 17:56:53

Екс кандидат в депутати Володимир Мирний прокоментував заяву Коцюбка до мера Житомира

13.12.2012, 20:40:13 4785 8
Екс кандидат в депутати Володимир Мирний прокоментував заяву Коцюбка до мера Житомира

Громадський діяч та екс кандидат в депутати по 62-гому виборчому округу Володимир Вікторович Мирний прокоментував заяву Олександра Коцюбка до мера Житомира Володимира Дебоя.

Кореспондент: Шановний Володимире Вікторовичу, чи можливо, що Опанащук Ю.Я. пропрацював біля десятка років на посаді директора Комунального підприємства готелю «Житомир» і не мав контракту? Що це означає для житомирян, для бюджету нашого міста?

Володимир Мирний: Як бачите, це не припущення, а доказаний факт - Опанащук сам себе призначив на посаду директора комунального підприємства за наші з вами, шановні житомиряни, гроші. До речі, Олександр Коцюбко вже багато років ставив на вид громадськості питання про шахрайські дії Юрія Опанащука, про махінації, які коїлись під керівництвом Опанащука у готелі «Житомир». Зараз порушена кримінальна справа, і вже доказано, що протягом багатьох років Юрій Опанащук обіймав посаду директора Комунального підприємства готелю «Житомир» незаконно. І всі ці роки без жодної законної підстави на очах у всіх мерів, всього міськвиконкому, він отримував зарплату, доплати, премії, розпоряджався комунальним майном і все за гроші місцевого бюджету, тобто за гроші платників податків.

Кореспондент: На яких підставах його допустили до роботи на цій посаді?

В.Мирний: Підстав немає. Контракт, на який Опанащук посилається і який вказує, як підставу для призначення його на посаду директора, підписаний мером Вірою Шелудченко 5 лютого 2006, а сама В.Т. Шелудченко вступила в свою посаду 26 лютому 2006 р. Слідчій вже допитував Віру Тимофіївну, і вона чітко довела, що даного контракту не підписувала. Також слідчі допитали Марцуна.

Кореспондент: Ви кажете що Опанащук продав об'єкти нерухомості, які належали комунальному підприємству...

В.Мирний: Він допустив самоуправство з відчуження цих об'єктів. Звичайно прокуратура повинна і буде ретельно займатися цією справою. І, звичайно, слідчі запитають Опанащука, на якій підставі, не маючи ні трудового договору, ні контракту, ні навіть запису в трудовій книжці про призначення на посаду директора комунального підприємства, він отримував зарплату, і відчужував об'єкти комунальної власності, що призвело до значних збитків і розтрату грошей міського бюджету. Вже порушено кримінальну справу у зв'язку з цим. А об’єкти нерухомості будуть обов’язково повернуті у власність комунального господарства міста.

Кореспондент: А як сталося, що мер Володимир Дебой звільнив Опанащука з цієї посади?

В.Мирний: Коли відкрилися такі негативні факти, в обласній державній адміністрації відбулося засідання комісії у складі представників силових структур та представників апарату губернатора. На цьому засіданні вони прийняли рішення рекомендувати меру міста Житомира звільнити директора комунального підприємства Ю. Опанащука. І, звичайно, Володимир Дебой прислухався до даних рекомендацій.

Кореспондент: Чому ж багато років Юрій Опанащук займав цю посаду, і ніхто не звертав увагу на це. А зараз справа викликала такий резонанс?

В.Мирний: Опанащук почав війну проти громадської організації – Житомирська обласна федерація футболу. Через три місяці, після проведення переобрання керівного складу цієї організації, а при цьому головою був обраний Олександр Коцюбко. Юрій Опанащук провів незаконні засідання виконкому та конференцію ЖОФФ. Але, він забув, що він має справу зі спортсменами, які прагнуть перемоги та досягають її. Почалася робота, результатом якої стало виявлення таких ось цікавих, але неприємних фактів. Не треба забувати, що у кожного чиновника завжди знайдеться свій «скелет у шафі», і звичайно, всі ці «скелети» були виставлені на розгляд громадськості. Завдяки судовій системи міста та області – Корольовського районного суду, Апеляційного суду та Господарського суду, була викрита та зупинена ця підступна діяльність.

Кореспондент: Дякую за роз’яснення. Сподіваюсь, що і надалі ми будемо з Вами співпрацювати.

В.Мирний: Дякую і Вам за актуальні та важливі запитання. Я завжди готовий сприяти виявленню правдивих фактів та завжди радий працювати для вас, мої дороги земляки, щоб правда і чесність ставали повсякденною нормою нашого тяжкого і несправедливого життя. Дякую за увагу, завжди з любов’ю та повагою я з вами, житомиряни, ваш Володимир Мирний.



Схожі новини:


Комментариев: 8
коррупционер
1 владимир (коррупционер)   • 21:10:22, 14.12.2012 [Материал]

кореспондент и мирный это один и тот же человек я так понял....
я сути не касаюсь но вопросы и ответы словно отредактированные заранее.
Doom2
2 Юрий (Doom2)   • 07:22:36, 15.12.2012 [Материал]

Я даже скажу кто этот человек. А.Коцюбко. Это его стиль - говорить за других.)))
masturbuev1
8 Jones (masturbuev1)   • 19:17:01, 25.03.2013 [Материал]

Молодец !!! Вот так надо харить коррупцию.
Fedya
3 jose (Fedya)   • 11:28:31, 15.12.2012 [Материал]

На прошлых выборах житомиряне отдали голоса Коцюбке - 1,44 %, Мирному - 0,72 %. Если бы баллотировался Опанащук, то получил примерно столько же.
Это авторитетные в очень узких кругах люди уже задолбали своими разборками и заявлениями, а футбола в Житомире как не было, так и нет.
иноходец
4 ИНОХОДЕЦ (иноходец)   • 11:32:53, 15.12.2012 [Материал]

А с такими проходимцами и не будет
Чепіга
5 Кіндрат (Чепіга)   • 11:58:01, 15.12.2012 [Материал]

А для чого до особистого листа приплутувати громадську організацію? Для власної значимости?
Cobalt
6 Cobalt (Cobalt)   • 20:16:28, 15.12.2012 [Материал]

Тебя посодют. А ты не воруй!" (с)
masturbuev1
7 Jones (masturbuev1)   • 17:26:29, 17.12.2012 [Материал]

Мирный - 0,72% Коцюбко 1,44%!!! Причем тут проценты к хищению ?? У Рыжука вообще 0% ,Геша там голосов 10 набрал ,повкидывали себе бюллетени один 70 тысяч а другой 36 тыс, а избирателей всего - то 104 тысячи ,плюс 60 % вообще не голосовало . О каких выборах вы- ДАУНЫ тут рассказываете????
Оголошення на ЖЖ інфо: