Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2014 » Октябрь » 19 » 10:40:52

Микола Рудченко: «Настав час передавати кермо влади молодим»

19.10.2014, 10:50:20 4294 18
Микола Рудченко: «Настав час передавати кермо влади молодим»

®
Немає на Житомирщині людини, яка не знала б Миколу Рудченка. Народний депутат України другого та шостого скликань, екс-голова Житомирської ОДА, благодійник, «народний губернатор», як його називають, вирішив свого часу цілу низку проблем області.

«Сьогодні настав час оновлювати Верховну Раду, передавати кермо влади молоді - говорить Микола Миколайович, - і я не маю сумнівів, що Івану Литвину передати його не соромно».

"Революція гідності змінила багатьох. Змінились пріоритети, можливості людей, але досі у великої частини суспільства не зникла зневіра, критичність сприйняття представників влади збільшилась у рази”, - вважає екс-губернатор. За його словами, рівень суспільної напруги  такий, що ніхто не бажає розбиратись, як і хто керував «учора», добрим він був керівником, чи таким собі. Люди просто хочуть нових облич і якнайскоріших  змін.

Показником хорошого політика є все те, що робилось і робиться впродовж років: відремонтовані школи і дитсадки, мости і дороги, газифікація, підтримка медичних і культурно – освітніх закладів на селі, працевлаштування. Все це робилось і робиться зусиллями  Миколи Рудченка та екс-голови Верховної Ради України Володимира Литвина.

Три роки тому естафету доброчинця на Житомирщині перейняв і син Володимира Михайловича Іван Литвин. Благодійний фонд, який він очолює, акцентує увагу на роботі з молоддю, але не полишає і тих, кому потрібно найбільше уваги і підтримки – ветеранів, одиноких людей похилого віку, багатодітних родин, інших категорій малозахищених громадян.

«Я впевнений у тому, що син гідний свого батька, якого поважають жителі області, - підкреслює  Рудченко.

І справді, у свої двадцять п’ять років Іван Литвин зробив для людей немало. Як і його батько, Іван вважає Житомирщину Малою батьківщиною, бо провів дитинство в Слободі – Романівській у дідуся й бабусі, знає сільське життя і побут не з газет і екранів телевізора.

Фонд «Майбутнє Полісся» втілює багато сучасних меценатських ініціатив Івана  - безкоштовні курси англійської мови, стипендії і творчі конкурси-виставки для обдарованих дітей, безкоштовне медичне обстеження людей похилого віку. Фонд практично з перших днів  регулярно відправляє допомогу у зону АТО.

На жаль, сьогодні виборчі технології брудні і жорстокі. «Досвідчені» депутати, які десятки років паразитують на коштах платників податків, не бажають позбуватись фінансових та інших владних привілеїв. А тому  ведуть не просто боротьбу, а справжню війну за владу.

Корупційно -  бандитська система наживи за рахунок простих людей така міцна і закореніла, що Революція Гідності змогла її лише сколихнути, але попереду ще важка і копітка робота. За словами Президента України Петра Порошенка, апарат насилля, який створювався 23 роки, має рухнути, і зараз владі конче потрібні нові люди, які будуть це робити. Головне завдання пропрезидентських сил зруйнувати його і передати на місця максимум повноважень. Це робота для грамотної незаангажованої молоді, яку потрібно привести у владу.

Микола Рудченко не має сумнівів, що владу необхідно змінювати. На порядку денному - податкова реформа, яка дозволить залишати більшу частину коштів від функціонування підприємств у селах на місцях, а не відправляти «наверх», як це було раніше . Але це не в інтересах старих депутатів.

"Іван Литвин – успішний юрист, - розповідає Микола Миколайович, - йому нема сенсу іти в політику задля додаткового прибутку. Він  отримав гідне виховання, яке ґрунтується на моральних засадах і патріотизмі. Доки інші діти дивилися мультики, Іван читав газети, які батько залишав на столі,  дивився політичні новини по телевізору. Вважаю, сьогодні настав час і для Івана Володимировича проявити себе в політиці. Політичну кар’єру він починає не на порожньому місці, а з відповідними конкретними справами, які ним уже зроблені через Благодійний Фонд”.

Верховній Раді потрібна свіжа кров і свіжі голови, які зможуть повести Україну шляхом європейського розвитку.

Проте успіху можна досягти лише поєднуючи мислення нового покоління з досвідом.

«Ми не сиділи склавши руки з Володимиром Михайловичем Литвином, - говорить Микола Рудченко, - нам є чому навчити молоде покоління. Івану Литвину важко, адже батько поставив свого часу високу планку, нижче якої не можна опускатися. Особливо це помітно на прикладі Новоград-Волинського району, де зараз не залишилося жодної невідремонтованої школи або лікарні.

Іван Литвин має довести кожному, що він гідний син свого батька і може повторити і примножити його досягнення».

Микола Миколайович став наставником молодого кандидата в депутати, його вчителем. Сьогодні вони формують команду людей, які дійсно люблять Україну, Житомирщину і свою справу, і не переслідують при цьому корисливу мету. А молоді прагнення, знання і життєвий досвід – гарантія перемоги і довіри людей.



Тэги: выборы 2014, Рудченко, Иван Литвин

Схожі новини:


Комментариев: 18
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 13:00:33, 19.10.2014 [Материал]

цинизм +100лвл
кугутизм +80лвл
совдэп +120лвл

ЛТНы-ПНХ
mesi
2 Владимир (mesi)   • 13:02:00, 19.10.2014 [Материал]

Пи....ец !
Читатель
3 Дмитрий (Читатель)   • 13:08:20, 19.10.2014 [Материал]

Меценат Іван Литвин- звучит круто.
bender123
4 vasya (bender123)   • 14:26:19, 19.10.2014 [Материал]

на всю цю нечисть баків сміттєвих не вистачить я так бачу.. лізуть і лізуть як червяки після дощу.
KDMS
5 Sergej (KDMS)   • 14:39:21, 19.10.2014 [Материал]

Так, мабуть буде краще!
Микола Рудченко: «Настав час передавати кермо влади молодим» або «Діти та онуки депутатів стануть депутатами наших дітей».
kolvich
6 Nikolay (kolvich)   • 14:49:24, 19.10.2014 [Материал]

Корупційно - бандитська система наживи за рахунок простих людей така міцна і закореніла, що керувать нею можуть дітки та внучата досвідчених пройдисвітів.
Ото чувак загнув.Що з літ,то з розуму.
KDMS
7 Sergej (KDMS)   • 15:00:23, 19.10.2014 [Материал]

Вивчаючи історію країн, у тому числі і нашої держави, ставиш питання: чому під час бунтів та революцій вбивали та спалювали майно можновладців?
А відповідь, он яка: якщо на городі бур’ян, вириває його з корінням та спалюй, попіл розвій по полю.
Hoakina
8 Марина (Hoakina)   • 16:18:41, 19.10.2014 [Материал]

На 7. Скажу більше - вбивали панів і їх дітей, навіть немовлят. Але бачу історія нічому можновладців не вчить.
xom
13 xom (xom)   • 19:10:54, 19.10.2014 [Материал]

наши с фронта вернутся и литвины пожалеют шо лезли
Zver
9 Zver (Zver)   • 16:52:26, 19.10.2014 [Материал]

гади лізуть в раду
Fedya
10 jose (Fedya)   • 17:40:34, 19.10.2014 [Материал]

no comments...
TarasS
11 Тарас (TarasS)   • 17:54:14, 19.10.2014 [Материал]

"Немає на Житомирщині людини, яка не знала б Миколу Рудченка."

Хто такий Микола Рудченко?
1-10 11-14
Оголошення на ЖЖ інфо: