Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Сентябрь » 2 » 14:57:34

Свято Морозива до Дня знань: Петро Рудь привітав школярів зі святом Першого дзвоника   PR  

02.09.2015, 14:57:34 4932 0
Свято Морозива до Дня знань: Петро Рудь привітав школярів зі святом Першого дзвоника

Першого вересня на ігровому майданчику на площі Польовій відбулося яскраве Свято Морозива.

Конкурси та естафети, атракціони, веселі аніматори, слоник Пустунчик та Ріжок розважали усіх гостей свята.

Кожен міг обрати розваги на свій смак: пограти у дартс, скласти конструктор, розгадати ребус або ж нанести патріотичний аквагрим чи «тату». На сцені відбувались цікаві активності: діти танцювали та співали, згадували героїв з книг та мультфільмів, називали улюблені шкільні предмети та отримували призи. 

Свято відбулось до Дня знань, тому дарунки на заході діти отримували корисні, які знадобляться під час навчання: ручки, зошити, пенали, альбоми тощо. 

На свято завітала бабуся п`ятикласниці Аліни, Ганна Василівна Ковальчук: «Після святкової «лінійки» одразу прийшли на Свято. Дитина щаслива, з подружками вже і «тату» отримала, і морозиво скуштувала, і призи чудові виграла — пенал та зошити». 

Щирі слова побажання успіхів у навчанні проголосив і Президент компанії «Рудь» Петро Рудь: «Хочеться побажати нашим дітям наснаги і терпіння. Будьте наполегливими і старанними, і в вас все вийде! Вірю в вас, бо за вами майбутнє, за вами розвиток всієї України». 

Окрім цього, Петро Володимирович поспілкувався із гостями свята. Його цікавили проблеми, які турбують жителів мікрорайону. Комунальні питання, стан доріг та дворів — усе це житомиряни змогли обговорити з Петром Володимировичем. Він наголосив, що проблеми можуть бути дрібними, але цим потрібно займатись, прислухатись до людей та допомагати їм. 

Майданчик, який був встановлений ТМ «Рудь» у 2012 році, набув патріотичних кольорів, а свято було сповнене незабутніх вражень, спілкування та національного колориту. Бо концепція і гасло цьогорічних свят - «Рудь» дарує єдність!».  

Тільки у 2015 році вже проведено п`ятдесят чотири Свята Морозива по всій Україні — від Заходу до Сходу, з Півночі до Півдня. У спільному прагненні добра, миру, тепла і розуміння компанія «Рудь» продовжує дарувати свято. 























Тэги: праздник мороженого, Рудь, 1 сентября

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: