Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2015 » Декабрь » 31 » 12:31:20

У Житомирі на Різдвяному ярмарку засяяли льодові фігури. ФОТО. ВІДЕО     Реклама  

31.12.2015, 12:31:20 4429 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У Житомирі на Різдвяному ярмарку засяяли льодові фігури. ФОТО. ВІДЕО

Ввечері 30 грудня на Різдвяному ярмарку на майдані Корольова запалили льодові фігури.

«Як і обіцяли, один з наших найголовніших сюрпризів - це запалення льодяних фігур. Мені дуже хочеться подякувати спонсору, котрий надав можливість для мешканців міста запалити ці льодяні фігури, це - торгова марка «Zhytomir sweets», і безпосередньо Ігорю Бойко. Ми запалюємо сьогодні льодяні фігури на радість всім житомирянам і до кінця усіх різдвяних свят. Особливо хочеться привітати усіх з наступаючим Новим роком і Різдвом», – сказав керівник проекту «Різдвяний ярмарок 2016» Олександр Рєвнівцев, - повідомляє Житомир.інфо.

Привітав житомирян і перший заступник Житомирського міського голови Олексій Ясюнецький.

«Від імені Житомирської міської ради, від імені міського голови я хочу привітати усіх житомирян з прийдешніми новорічними і різдвяними святами. Побажати, щоб усі негаразди залишились в минулому році, а в новий рік взяли усе найкраще, щоб усі мрії здійснились. Нажаль я ще не встиг, внаслідок завантаженості, погуляти тут зі своєю дитиною. Але я думаю, що найближчим часом я це зроблю. Звісно, це передусім цікаво для дітей. Я згадую своє дитинство - в мене не було такої нагоди, щоб милуватись такими чудовими фігурами і все було значно скромніше. А це інакше і ця виставка сприяє святковому настрою», – сказав перший заступник Житомирського міського голови Олексій Ясюнецький.

Впродовж різдвяних свят фігури будуть знаходитись на території ярмарку і кожен охочий зможе зробити фото напам’ять. Головний логотип міста організатори ярмарку обіцяють запалити у новорічну ніч.

 










 

Тэги: ярмарка, ледовые фигуры, Житомир, рождественская ярмарка

Схожі новини:


Комментариев: 2
yulyayulya
1 Юлия (yulyayulya)   • 12:36:35, 31.12.2015 [Материал]

І тільки в Житомирі між льодовими фігурками можуть приткнути площадку для виїздного ганделика розміром в пів клумби. Прям по феншую.
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 12:39:27, 01.01.2016 [Материал]

Ну да, выставка художников-импрессионистов там была бы куда уместней...
Оголошення на ЖЖ інфо: